HKL

Kutsu medialle

Jaa

HKL kutsuu median tutustumaan länsimetron käyttöönoton tilanteeseen ja länsimetron koeajoihin perjantaina 20.10..

Tilaisuus alkaa klo 11 Lauttasaaren metroasemalta, tapaaminen pääsisäänkäynnillä Kauppaneuvoksentie 16 ja Otavantie 9 risteyksessä. Lauttasaaren metroasemalta siirrymme koeajossa olevalla metrojunalla Matinkylän metroasemalle, missä HKL:n kiinteistöhuolto esittelee päivittäisiä tehtäviään. Paluu Matinkylästä Lauttasaareen ja edelleen nykymetron osuudelle tehdään myös metrolla.
 
Kiinnostuneille järjestetään länsimetron osuuden jälkeen vielä mahdollisuus tutustua HKL:n Herttoniemen metrovalvomoon.
 
Median tavattavissa tilaisuudessa on HKL:n, HSL:n ja Länsimetro Oy:n johto ja HKL:n asiantuntijoita. Tilaisuudessa ei ole vielä edellytyksiä ilmoittaa metron matkustajaliikenteen alkamisen ajankohdasta uudella rataosuudella.
 
Ilmoittautuminen torstaihin 19.10. mennessä sähköpostitse elina.norrena@hel.fi tai puhelin 050 412 1941. Ilmoita samalla, osallistutko käyntiin Herttoniemen metrovalvomossa (rajoitettu osallistujamäärä). 

Yhteyshenkilöt

HKL, palvelukehitys- ja viestintäpäällikkö Elina Norrena:
elina.norrena@hel.fi; puh. 050412 1941

Tietoja julkaisijasta

HKL
HKL
PL 53250
00099 HELSINGIN KAUPUNKI

(09) 310 1071http://www.hkl.fi

HKL vastaa raitiovaunujen ja metrojen liikennöinnistä, kaupunkipyöristä sekä joukkoliikenneinfran eli ratojen, asemien ja varikoiden hoidosta ja kehittämisestä. HKL – kaupungin paras liike.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HKL

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme