Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Kutsu medialounaalle: MTK:n ja STTK:n johto vierailee Pohjois-Savossa keskiviikkona 14.2.

Jaa

MTK:n ja STTK:n johtoa vierailee Pohjois-Savossa keskiviikkona 14.2. Järjestöjen edustajat tutustuvat mm. Pohjois-Savon maakuntauudistuksen valmistelutilanteeseen, maaseutuhallintoon ja lomitukseen, maaseudun kasvupalveluihin, metsäsektoriin sekä keskustelevat yhteistyömahdollisuuksistaan.


Kutsumme median edustajat lounaalle Uudistalo Jännevirtaan, Jänneniementie 298, Jännevirta keskiviikkona 14.2. kello 12.30 - 14.00. Lounaalla järjestöjen puheenjohtajat Juha Marttila ja Antti Palola kertovat medialle vierailustaan sekä maaseudun mahdollisuuksista. Lounaan jälkeisenä keskusteluteemana on maaseutumatkailu ja maaseudun kasvupalvelut.

Media on tervetullut mukaan myös muihin vierailukohteisiin päivän aikana. Lisätietoa päivän ohjelmasta.

Lisätietoja:
puheenjohtaja Juha Marttila, MTK, 050 341 3167
puheenjohtaja Antti Palola, STTK, 040 509 6030

Lisätietoa vierailukohteista:
toiminnanjohtaja Jari Kauhanen, MTK-Pohjois-Savo, 040 505 6718
sopimusala-asiamies Jouni Kinnunen, Ammattiliitto Pro, 050 443 4866

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Simonkatu 6
00100 HELSINKI

020 4131http://www.mtk.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Sipuleista makua ja terveyttä18.1.2019 09:38Tiedote

Kun ruokaan halutaan täyteläistä makua, siihen silputaan sipulia. Sipuli kestää pitkää hauduttamista, se toimii pikaisesti kypsennettävissä ruuissa ja aivan raakanakin sipulia syödään. Jokaiseen tarkoitukseen löytyy sipuliperheestä osuvin valinta. Lukuisat tutkimukset ovat osoittaneet, että sipulit ovat terveellisiä. Sipuleita on tutustuttavaksi monenlaisia, Suomessa viljeltyinä toista kymmentä erilaista. Viikko 4 on nimetty Sipuliviikoksi (21.–27.1.2019).

Suomalainen ruoka ja matkailu esillä Berliinissä ennätyssatsauksella ensi viikolla – Suomi maailman suurimpien ruokamessujen kumppanimaa10.1.2019 12:17Tiedote

Suomi on ensi viikolla Berliinissä avautuvien, maailman suurimpien Grüne Woche -ruokamessujen kumppanimaa teemalla ”Aus der Wildnis” eli villistä luonnosta. Saksaan on lähdössä 80 suomalaista ruoka- ja matkailuyritystä, jotka täyttävät kokonaisen messuhallin. Omina alueosastoinaan Suomen hallissa esittäytyvät Saimaan alue, Pirkanmaan, Hämeen ja Keski-Suomen yritysten muodostama läntinen Järvi-Suomi, Pohjois-Karjala, Lounais-Suomi ja Kainuu. Lapin yritykset ovat esillä yhteisellä Lapland Food Club -brändillä. Kuluttajille suunnatut messut järjestetään Berliinin messukeskuksessa 18.–27.1.2019.

MTK kommentoi VTT:n rokotetiedotetta: Suomalaisilla siipikarjatiloilla ei ole tarvetta käyttää antibiootteja eikä antibiootteja korvaavaa rokotetta9.1.2019 14:46Tiedote

VTT tiedotti 9.1.2019 kehittäneensä uuden menetelmän, jolla pystyttäisiin kustannustehokkaasti valmistamaan rokotetta lintujen erilaisten suolistomikrobien aiheuttamia infektiota vastaan. Tiedotteessa viitataan siihen, että kaikki kotimaiset kanat voitaisiin nyt rokottaa näitä suolistobakteereita vastaan. Tiedote on näiltä osin harhaanjohtava. VTT:n kehittämän siipikarjan suolistorokotteen markkinat ovat ulkomailla, ei kotimaassa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme