Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Kutsu median edustajille: Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:lle valitaan johto 7.6.2022

Jaa

Ammattiliitto JHL:lle valitaan johto (puheenjohtaja ja kaksi toimialajohtajaa) seuraavaksi viisivuotiskaudeksi 7. kesäkuuta liiton edustajiston järjestäytymiskokouksessa.

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry:n edustajiston järjestäytymis- ja kevätkokous pidetään 7.–8.6.2022 Helsingissä.

Edustajisto valitsee kokouksessa liitolle puheenjohtajan ja kaksi toimialajohtajaa sekä nimeää heistä toisen puheenjohtajan varahenkilöksi. Edustajisto valitsee hallituksen (pj:n ja pj:n varahenkilön lisäksi 23 jäsentä) ja edustajiston puheenjohtajiston (3 hlöä) seuraavalle kaudelle sekä käsittelee normaalit kevätkokousasiat kuten toimintakertomuksen. Valinnat alkavat tiistaina 7.6. arviolta noin klo 10.00. Uutta johtoa voi haastatella valintojen jälkeen.

Liiton aktiivit ovat pyytäneet nykyistä puheenjohtaja Päivi Niemi-Lainetta ja nykyistä toimialajohtaja, pj:n varahenkilö Håkan Ekströmiä jatkamaan tehtävissään. Heille ei ole tiedossa vastaehdokkaita.

Liitossa toimialajohtajana vuodesta 2001 alkaen toiminut Teija Asara-Laaksonen jää kesällä eläkkeelle ja hänelle valitaan kokouksessa seuraaja. Seuraajaehdokas täsmentyy 6.6.

120-jäseninen edustajisto on JHL:n ylin päättävä elin. Edustajiston valitsee liiton jäsenistö vaaleilla viisivuotiskausittain.

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry:n edustajiston järjestäytymis- ja kevätkokous
Scandic Park, Mannerheimintie 46, Helsinki
Kokoussali: Vision
Median työtila: Dream (kokoussalin vieressä)
Median lounas: Idea (Dreamin vieressä)
Median edustajat voivat seurata kokousta kokoussalissa tai striimattuna Dream-työtilassa.

Tiistai 7.6.2022

klo 9.00 Kokouksen avaus
- musiikkiesitys klo 9.15–noin 9.45: kanteletar Ida Elina

Arviolta noin klo 10.00 alkaen:
- edustajiston puheenjohtajien (puheenjohtaja ja 2 varapuheenjohtajaa) valinta

- liiton puheenjohtajan ja kahden toimialajohtajan valinta

- hallituksen jäsenten (pj:n ja pj:n varahenkilön lisäksi 23 jäsentä) valinta

klo 11.30–12.30 Median oma lounas, Idea-tila


Lisätietoja medialle:
- viestintäjohtaja Kristiina Ahonen, 040 530 1774,
kristiina.ahonen@jhl.fi
- viestintäpäällikkö Heidi Hänninen, 040 126 2748, heidi.hanninen@jhl.fi

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Sörnäisten rantatie 23
00500 HELSINKI

010 77031http://www.jhl.fi

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n noin 165 000 jäsentä huolehtivat suomalaisten hyvinvoinnista, peruspalveluista ja turvallisuudesta monenlaisissa tehtävissä. Heidän alojaan ovat hoito, hoiva, kasvatus, sivistys, ruokahuolto, tekniikka ja infrastruktuuri, liikenne, puhtaus ja kunnossapito, hallinto, vapaa-aika, kulttuuri, turva ja pelastus. JHL:n jäsenet työskentelevät kunnissa, valtiolla, yrityksissä, järjestöissä ja seurakunnissa. Kunta-alalla JHL on suurin henkilöstöjärjestö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme