Tilastokeskus

Kutsu: Mediatilaisuus 26.1. – Ennakkotietoja kuolleisuudesta ja elinajanodotteesta vuonna 2022

Jaa

Tilastokeskus julkaisee ennakkotiedot vuoden 2022 väestönmuutoksista torstaina 26.1.2023. Ennakkotietojen mukaan kuolleiden määrä ja kuolleisuus kasvoivat vuonna 2022. Järjestämme aiheesta mediatilaisuuden tilaston julkistuspäivänä 26.1. klo 8.

Paikka: Tilastokeskus, Työpajankatu 13 A, kokoustila Varianssi, 10. kerros

Ohjelma:

  • Aamukahvia tarjolla
  • Tilaisuuden avaus, osastopäällikkö Hannele Orjala, Tilastokeskus
  • Kuolleisuuden muutokset ikäryhmittäin ja muutosten vaikutukset vuoden 2022 elinajanodotteeseen, yliaktuaari Markus Rapo, Tilastokeskus
  • Mitä tiedämme vuoden 2022 kuolleisuuden syistä? ylilääkäri Tuija Leino, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL)

Ilmoittaudu tilaisuuteen tämän linkin kautta 25.1.2023 mennessä. 

Tervetuloa!

Lisätietoja: viestinta@stat.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Tilastokeskus
Tilastokeskus
Työpajankatu 13
00580 HELSINKI

Vaihde 029 551 1000https://www.tilastokeskus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tilastokeskus

Myös perheasuntojen hinnat kääntyivät laskuun – vanhojen osakeasuntojen hinnat 3 prosentin alamäessä31.1.2023 08:01:40 EET | Tiedote

Vanhojen osakeasuntojen hinnat laskivat 3,0 % vuoden takaisesta ja 3,1 % edellisestä neljänneksestä loka-joulukuussa 2022, selviää Tilastokeskuksen ennakkotiedoista. Nyt myös suurten asuntojen hinnat kääntyivät laskuun, vaikka pienempien kerrostaloasuntojen hinnat laskivat eniten. Suurista kaupungeista hinnat laskivat eniten Helsingissä ja Vantaalla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme