Wolfcom

KUTSU: Mediatilaisuus ja Radisson Blu Seaside Hotelin avajaiset tiistaina 12.9. kl 15.30

Jaa

Helsingin Ruoholahden rouhea ja persoonallinen Radisson Blu Seaside Hotel on uudistettu. Tervetuloa tiistaina 12.9. tutustumaan täysin remontoituun hotelliin. Mediaesittelyn jälkeen mahdollisuus jäädä hotellin avajaisjuhliin.

Rouhea stadilainen Radisson Blu Seaside Hotel on täysin uudistunut hotellielämys Ruoholahdenrannassa, Hietalahden pienvenesataman ja Länsisataman matkustajaterminaalin vierellä.
Rouhea stadilainen Radisson Blu Seaside Hotel on täysin uudistunut hotellielämys Ruoholahdenrannassa, Hietalahden pienvenesataman ja Länsisataman matkustajaterminaalin vierellä.

Täysin uudistunut Radisson Blu Seaside Hotel on kunnianosoitus urbaanille Stadille ja sen ilmiöille. Hotellin sekä sen kokous- ja juhlatilojen uudistuksen innoittajana on toiminut moderni kaupunkikulttuuri sekä hotellirakennuksen ja Hietalahden satama-alueen teollinen arkkitehtuuri ja värikäs historia.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen hotelliin. Mediatilaisuus järjestetään tiistaina 12.9. hotellin legendaarisessa Katto Loungessa, joka avautuu tuolloin yleisölle ensimmäistä kertaa uudistuksen jälkeen.

Tilaisuudessa hotellinjohtaja Roni Huttunen sekä konseptisuunnittelija Margit Sjöroos tutustuttavat uusiin huoneratkaisuihin sekä hotellin aistiystävällisiin kokouksiin. Uudistuksesta vastannut Eva-Marie Eriksson Sisustusarkkitehdit Fyrasta kertoo, kuinka stadilaisuus ja paikallisuus inspiroivat suunnittelua ja näkyvät toteutuksessa. Mediatilaisuuden jälkeen olet tervetullut jatkamaan iltaa hotellin virallisessa avajaisjuhlassa.

MITÄ: Mediatilaisuus ja Radisson Blu Seaside Hotel Grand Opening
MISSÄ: Ruoholahdenranta 3, 00180 Helsinki
MILLOIN: Tiistaina 12.9. mediatilaisuus klo 15.30 alkaen/Katto Lounge. Hotellin avajaiset klo 17.30-20.30/Valimo Event Venue

Ilmoittautumiset pyydämme 8.9. mennessä marileea.jarnefelt@radissonblu.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Marileea Järnefelt, Marketing Manager
T: +358 40 533 3312, D: +358 10 768 2745
marileea.jarnefelt@radissonblu.com

Samuel Sorainen
+358 400 5798653
samuel.sorainen@wolfcom.fi

Kuvat

Rouhea stadilainen Radisson Blu Seaside Hotel on täysin uudistunut hotellielämys Ruoholahdenrannassa, Hietalahden pienvenesataman ja Länsisataman matkustajaterminaalin vierellä.
Rouhea stadilainen Radisson Blu Seaside Hotel on täysin uudistunut hotellielämys Ruoholahdenrannassa, Hietalahden pienvenesataman ja Länsisataman matkustajaterminaalin vierellä.
Lataa
Helsingin Hietalahden Radisson Blu Seaside Hotelissa yhdistyvät urbaani satamamiljöö, Jätkäsaari ja Punavuoren citykulttuuri. Tervetuloa tiistaina 12.9. tutustumaan täysin remontoituun hotelliin, sekä sen tunnelmaan ja palveluihin.
Helsingin Hietalahden Radisson Blu Seaside Hotelissa yhdistyvät urbaani satamamiljöö, Jätkäsaari ja Punavuoren citykulttuuri. Tervetuloa tiistaina 12.9. tutustumaan täysin remontoituun hotelliin, sekä sen tunnelmaan ja palveluihin.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Wolfcom
Wolfcom
Tehtaankatu 40 B
00150 Helsinki

+358400579653http://www.wolfcom.fi/

Viestintätoimisto Wolfcom Boutique PR- and Communications, Helsinki, Finland

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Wolfcom

Kutsu: Medialounaalta parempaan tulevaisuuteen keskiviikkona 29.11. kello 11.00 @ Perho22.11.2017 10:14Tiedote

Ruokahävikin vähentäminen on yksi Suomen ja koko globaalin ruokapolitiikan keskeisimpiä haasteita. Sen puolittamiseksi on asetettu niin YK:n, kuin EU-komissionkin tasolla kunnianhimoiset tavoitteet, mutta voiko yksittäinen kuluttaja Suomessa vaikuttaa suureen kuvaan? Haluamme käsitellä tähdellistä asiaa hyvällä maulla ja kutsumme median edustajat Perho Liiketalousopiston ja leipomoyhtiö Vaasanin yhdessä isännöimälle medialounaalle Ravintola Perhoon keskiviikkona 29. marraskuuta kello 11.00 (sisäänkäynti Ravintola Perhon pääovesta Mechelininkatu 7, Helsinki).

Uusi opaskirja esittelee Tallinnaa suomalaisten silmin9.11.2017 11:30Tiedote

Tallinnan legendaarinen Viru-hotelli julkaisi 45. juhlavuotensa kunniaksi opaskirjan, joka esittelee Tallinnan mielenkiintoisimmat ja yllättävimmätkin nähtävyydet ja tekemiset suomalaisten Tallinnan-ystävien omien kokemusten kautta. Kirjassa jakavat suosituksensa muiden muassa presidentti Tarja Halonen, kirjailija Sofi Oksanen, F1-kuski Mika Salo, muusikko Ilkka Alanko, elokuvatuottaja Markus Selin, jääkiekkoilija Siim Liivik ja monet muut tutut suomalaiset.

Uudessa Tuntematon sotilas -elokuvassa arvuutellaan jälleen, kuinka konjakkia leikataan31.10.2017 15:00Tiedote

Alun perin jatkosodan aikana rintamamiesten rajoitettuun juhlallisuuskäyttöön luodut Puolustuslaitos Leikattua konjakkia ja Puolustuslaitos Viinaa ovat väkevässä roolissa paitsi Väinö Linnan Tuntematon sotilas -kirjassa, myös kaikissa kolmessa siihen perustuvassa elokuvaversiossa. Aku Louhimiehen ohjaamassa uudessa Tuntematon sotilas -elokuvassa leirinuotiolla arvuutellaan, kuinka konjakkia leikataan. Nykypäivän versiossa Puolustuslaitos Leikattua on aidon ranskalaisen konjakin ja kotimaisen vodkan sekoite ja se valmistetaan Kuopiossa Lignell & Piispasen toimesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme