Hyvinkään kaupunki

Kutsu medioille: Hyvinkään tapahtumakesän infotilaisuus Suomen Rautatiemuseolta suorana lähetyksenä 4. toukokuuta

Jaa
Mitä Hyvinkäällä tapahtuu kesällä 2023? Tervetuloa suoran lähetyksen pariin torstaina 4.5. kello 11.00!

Suomen Rautatiemuseolta lähettävässä tilaisuudessa kuullaan kesäkauden tapahtumajärjestäjien ajankohtaisia kuulumisia sekä kuumimmat vinkit kesäkauteen. Tilaisuuden avaa kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen.

Lähetyksessä esiintyy myös hyvinkääläinen laulaja-lauluntekijä Emmy June.

Tapahtumakesän infotilaisuus nähdään suorana lähetyksenä Hyvinkään kaupungin Youtube-kanavalla ja Facebookissa. Tallenne on nähtävissä tilaisuuden jälkeen kahden viikon ajan.

Poimintoja Hyvinkään tapahtumakesästä

 • Terassit avautuvat: Toriterassi 17.5., Kulttuuriterassi 25.5.
 • Yhden Päivän Juttu 17.-18.5.
 • Steelfest 18.-20.5.
 • Rockfest 8.-10.6.
 • Hypecon 10.-11.6.
 • SuomiLive 15.-16.7.
 • MXGP 28.-30.7.
 • Kaukas Elofolk 11.-12.8.
 • Red Carpet Festari 21.-27.8.
 • lukuisia urheilutapahtumia
 • Ja paljon muuta!

Suora lähetys 4.5.2023 kello 11.00

Hyvinkään kaupungin Facebook-tapahtumassa,
Hyvinkään kaupungin Youtube-kanavalta;
Taltiointi on katsottavissa kaksi viikkoa tapahtuman jälkeen.

Lue lisää monipuolisesta tarjonnasta

www.hyvinkaa.fi
www.visithyvinkaa.fi

Seuraa kaupungin somekanavia ja pysyt kartalla tapahtumatarjonnasta!

Lisätiedot

Kulttuuri- ja tapahtumapäällikkö Outi Ruso outi.ruso@hyvinkaa.fi

Viestintäpäällikkö Mia Hyvärinen mia.hyvarinen@hyvinkaa.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hyvinkään kaupunki
Hyvinkään kaupunki
Kankurinkatu 4-6
05800 Hyvinkää

019 459 11https://www.hyvinkaa.fi

Hyvinkää on Uudenmaan viidenneksi suurin, lähes 47 000 asukkaan elinvoimainen elämyskaupunki. Kaupunkimme tarjoaa asukkailleen ja vierailijoilleen monipuoliset palvelut ja mahdollisuudet kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään kaupunki kutsuu valtionavustuskelpoisia ruoka-aputoimijoita yhteistyöhön7.6.2023 13:20:09 EEST | Tiedote

Sosiaali- ja terveysministeriössä kokeillaan tänä vuonna uutta toimintamallia ruoka-avun valtionavustusten jakamiseen. Lahjoitetun hävikkiruuan jakeluun tarkoitettu rahoitus kohdennetaan hyvinvointialueen vastuukunnan kautta alueella toimiville ruoka-aputoimijoille. Tähän asti valtionavustus on jaettu suoraan ruoka-apua toteuttaville järjestöille. Hyvinkää on naapurikuntien tavoin mukana Tuusulan kunnan johdolla tehtävässä STM:n ruoka-apuavustushakemuksessa. Kutsummekin nyt paikallisia valtionavustuskelpoisia ruoka-aputoimijoita yhteistyöhön. Ilmoittautumisia pyydetään maanantaiaamuun 19.6. mennessä tällä lomakkeella.

Hyvinkään kaupungin arviointikertomus on julkaistu30.5.2023 08:19:17 EEST | Tiedote

Hyvinkään kaupungin toiminta on edennyt valtuuston asettamien tavoitteiden ja tarkastuslautakunnan antamien suositusten suuntaisesti. Kaupunginvaltuustoon nähden sitovat tavoitteet tukivat hyvin Hyvinkään kaupungin Pelikirjan eli kaupunkistrategian mukaisia linjauksia. Kaupungin eri toimialat etenivät vuonna 2022 toiminnassaan valtuuston asettamien tavoitteiden suuntaisesti. Tavoitteiden toteuttamisella on edistetty kaupungin kehittymistä ja elävöittämistä sekä kuntalaisten hyvinvointia. Lisäksi kaupungin palvelualueet ja keskeiset tytäryhtiöt kehittivät toimintaansa pääosin tarkastuslautakunnan edellisessä arviointikertomuksessa antamien suositusten mukaisesti.

Tuusulan 4H-yhdistys istutti nuorten kanssa tuhat taimea Hyvinkäällä25.5.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Tuusulan 4H-yhdistys järjesti Hyvinkäällä paikallisille nuorille taimien istutuspäivän 17. toukokuuta. 4H-järjestö tekee nuorisotyötä, jonka kautta lapset ja nuoret oppivat kestävään elämäntapaan liittyviä arjen taitoja tekemällä oppien. 4H-nuorisotyön tavoitteena on luoda arjen hyvinvointia. Päivä kuului Vihreä tehtävä: kestävä tulevaisuus -hankkeeseen, jonka tavoitteena on lisätä keskiuusimaalaisten lasten ja nuorten vaikuttamismahdollisuuksia ja tietoutta ilmastonmuutoksesta ja kestävästä elämäntavasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme