WSOY

Kutsu Mielensäpahoittajan Tavalliseen Vaalitenttiin 2019

Jaa

Werner Söderström Osakeyhtiöllä on ilo kutsua Sinut Tuomas Kyrön Mielensäpahoittaja. NYT. -teoksen julkistamistilaisuuteen maanantaina 1. huhtikuuta 2019 klo 9.00, Helsingin Pörssiklubin biljardikabinettiin, Fabianinkatu 14. Aamiaistarjoilu alkaen klo 8.30. R.S.V.P. 28.3. mennessä: ilmoittautumiset@wsoy.fi ”Mielensäpahoittaja. NYT.”

OHJELMA:

Tervetuliaissanat
Toimitusjohtaja Timo Julkunen

Kirjailija Tuomas Kyrö lukee lyhyet alustukset Mielensäpahoittajan mietteitä seuraavista teemoista:
1. Vanhusten lyhyt tulevaisuus Suomessa
2. Peruna
3. Kansalaiselle sallittava hiilijalanjälki
4. Mies, nainen ja muu

Paneelikeskustelu, johon osallistuvat Juhana Vartiainen (kok), Antti Kaikkonen (keskusta), Veli Liikanen (vihreät), Paavo Arhinmäki (vas), Pilvi Torsti (sdp) ja Teuvo Hakkarainen (PS).
Paneelin moderaattorina toimii Joonas Nordman.

Kysymyksiä, keskustelua.

Lisätietoja, Tuomas Kyrön haastattelupyynnöt:
viestintäpäällikkö Satu-Maria Rastas, satu-maria.rastas@wsoy.fi , puh. 050 3617 980

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

WSOY
WSOY
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 200http://www.wsoy.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta WSOY

Leena Balme WSOY:n suomennetun kaunokirjallisuuden kustantajaksi1.4.2019 09:00:00 EESTTiedote

Kustantajana 1.4. aloittava Leena Balme vastaa WSOY:n suomennetun kaunokirjallisuuden kustannusohjelmasta. Balme on toiminut suomennetun kaunokirjallisuuden kustannuspäällikkönä elokuusta 2017 lähtien. Aiemmin Balme on työskennellyt kustannustoimittajana muun muassa Gummeruksessa ja Teoksessa sekä kustannuspäällikkönä Isossa-Britanniassa. ”Maailma pienenee vauhdilla ja kaikki tieto leviää hetkessä ympäri maailman. Toisaalta kuilut eri ihmisryhmien välillä kasvavat, ja ymmärrys toista kohtaan on joskus vähäistä. Kirjallisuus on hieno keino kurkottaa toiseen maahan ja mieleen. Me tarvitsemme hyvin suomennettua kirjallisuutta, tärkeitä puheenvuoroja ja viihdyttäviä tarinoita. On ilo ja kunnia olla jatkamassa tätä työtä juuri WSOY:ssä”, sanoo Leena Balme. WSOY:n kotimaisen ja suomennetun kaunokirjallisuuden toimitukset jatkavat tiivistä yhteistyötään. WSOY:n kotimaisen kaunokirjallisuuden kustantajana ja monissa kirja-alan luottamustehtävissä toimiva Anna-Riikka Carlson toivoo kaunokirjall

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme