Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Kutsu: Mikä on synnyttänyt Yhdysvaltojen protektionismin? Danske Bank julkistaa suhdannekatsauksensa 18.9.

Jaa

Hyvä median edustaja, tervetuloa Danske Bankin suhdannekatsauksen julkistukseen.

Tilaisuudessa esitellään Danske Bankin uusi suhdannekatsaus. Lisäksi Yhdysvalloissa tutkimusvapaalla ollut pääekonomisti Pasi Kuoppamäki kuvaa protektionismin kasvun syitä tutkimuksensa pohjalta.

Pasi Kuoppamäki: Maailmantaloutta uhkaa nyt protektionismi – mistä protektionismin suosio johtuu ja kuinka sitä voidaan torjua

Jukka Appelqvist: Suomen talous kasvaa vielä mutta kuinka kauan

Aika: Tiistaina, 18.9. klo 9.30. Amerikkalaishenkinen aamiainen tarjoillaan kello 9 alkaen.

Paikka: Danske Bank, Kasarmikatu 21, 00100 Helsinki

Esiintyjät ovat haastateltavissa suhdannekatsauksen jälkeen.

Suhdannekatsaus ja lehdistötiedote toimitetaan medialle noin klo 10.30.

Ilmoittautumiset ja muut haastattelupyynnöt ma 17.9. mennessä sähköpostitse josi.tikkanen@danskebank.fi tai puhelimitse 050 32 69 701.

Lämpimästi tervetuloa!

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Televisiokatu 1
00075 DANSKE BANK

010 546 0000https://danskebank.fi

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Tavoitteemme on tulla tunnetuksi luotetuimpana taloudellisena kumppanina, ja haluamme tuottaa pitkäaikaista arvoa asiakkaillemme, sijoittajille sekä yhteisöille joiden osana toimimme. Danske Bank Oyj on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Korkeakoulutetut aikovat sijoittaa myös vuonna 2019 - Danske Bankin ja Akavan yhteistyö avaa sadoilletuhansille edullisemmat sijoituspalvelut15.1.2019 08:00Tiedote

Danske Bank laajentaa yhteistyötä akavalaisten liittojen kanssa sijoituspalveluihin. Yhteistyö avaa sadoille- tuhansille suomalaisille helpon ja edullisen tavan sijoittaa riippumatta siitä, minkä pankin asiakkaita he ovat. Korkeakoulutetuista sijoittaa suurempi osa kuin kaikista suomalaisista. Aktiivisuus jatkuu myös vuonna 2019, kertoo tuore kyselytutkimus.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme