Pellervon taloustutkimus PTT

Kutsu: Miten energian hinnat ja sota vaikuttavat metsäsektorilla? - PTT:n metsäalan ennusteen julkistus 6.10. klo 10.00

Jaa

Pellervon taloustutkimus PTT julkistaa syksyn metsäalan talousennusteensa webinaarissa tiistaina 6.10. klo 10.00. Ennusteessa arvioidaan muun muassa Ukrainan sodan seurauksena rajusti nousseiden energian hintojen vaikutuksia metsäalalla. Lisäksi tarkastellaan metsäteollisuuden ja puumarkkinoiden lähivuosien näkymiä.

Aika: 6.10. klo 10.00

Paikka: Webinaari/Teams-alustalla

Ilmoittaudu tästähttps://link.webropol.com/ep/ennustema22s

Lähetämme sinulle linkin lähetykseen tilaisuutta edeltävänä päivänä.

Tervetuloa!

Lisätietoja ennusteesta:

Metsäekonomisti Matti Valonen, 040 164 8151, matti.valonen@ptt.fi

Materiaalit toimituksille:

Viestintäpäällikkö Kimmo Mäkilä, 040 358 0222, kimmo.makila@ptt.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Pellervon taloustutkimus PTT
Pellervon taloustutkimus PTT
Eerikinkatu 28 A
00180 HELSINKI

https://www.ptt.fi

Pellervon taloustutkimus PTT on soveltavaa taloustutkimusta ja talousennusteita tekevä riippumaton tutkimuslaitos. Perinteisiä vahvoja tutkimusalueitamme ovat kansantalous, maa- ja elintarviketalous, metsä- ja ympäristötalous sekä asuntomarkkinat. Erityisosaamistamme on talouden ilmiöiden alueellinen tarkastelu.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pellervon taloustutkimus PTT

Ennuste: Hintojen nousu ajaa Suomen taantumaan – loppuvuoden inflaatio yli 10 prosenttia15.9.2022 09:58:46 EEST | Tiedote

Suomen talous vajoaa loppuvuonna taantumaan nopeasti nousevien hintojen vuoksi, arvioi Pellervon taloustutkimus PTT:n kansantalouden ennuste. Loppuvuonna nähdään myös kuukausia, jolloin inflaatio kohoaa yli 10 prosentin. Näkymät tulevaan ovat erittäin epävarmat, mutta todennäköistä on, että hintojen nousu helpottaa ja talous kääntyy uudelleen kasvuun vuoden 2023 jälkipuoliskolla. Ennusteen mukaan Suomen bkt kasvaa tänä vuonna 1,6 prosenttia ja laskee ensi vuonna 0,5 prosenttia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme