Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Kutsu: Miten talous kehittyy Suomessa ja globaalisti - Danske Bank julkistaa uuden suhdanne-ennusteen

Jaa

Hyvä median edustaja, tervetuloa Danske Bankin uuden suhdanne-ennusteen etäjulkistukseen Teamsin välityksellä. Tilaisuus striimataan 14.12.2021 klo 9:30-10:30.

Tilaisuudessa Danske Bankin pääekonomisti Pasi Kuoppamäki esittelee Danske Bankin uuden suhdannekatsauksen, jossa katsotaan Suomen talouskasvun edellytyksiä koronakriisin jälkeen. Lisäksi Danske Bankin analyytikko Antti Ilvonen kertoo kansainvälisen talouden näkymistä ja pääanalyytikko Minna Kuusisto kehittyvien markkinoiden tilanteesta.

Analyytikko Antti Ilvonen: Suuri kuva: Hidastuvaa kasvua ja inflaatioepävarmuutta kansainvälisessä taloudessa

Pääekonomisti Pasi Kuoppamäki: Suomi saapuu pian kasvun rakenteellisille rajoille

Pääanalyytikko Minna Kuusisto: Kehittyvät taloudet - pitkittyvä pandemia ja kiristyvät rahoitusolot uhkaavat elpymistä

Esiintyjät ovat haastateltavissa suhdannekatsauksen jälkeen.

Aika: tiistai 14.12. 9.30.

Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuutta.

Suhdannekatsaus ja lehdistötiedote toimitetaan medialle klo 10.30

Ilmoittautumiset ja muut haastattelupyynnöt ma 13.12. mennessä lehdistöpäällikkö Josi Tikkaselle sähköpostitse josi.tikkanen@danskebank.fi.

Lämpimästi tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lehdistöpäällikkö Josi Tikkanen, 050 32 69 701, josi.tikkanen@danskebank.fi

Tietoja julkaisijasta

Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Televisiokatu 1
00075 DANSKE BANK

010 546 0000https://danskebank.fi

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Danske Bank A/S, Suomen sivuliike on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Danske Bank on pohjoismainen yleispankki, jolla on vahvat alueelliset juuret ja tiivis yhteys ympäröivään maailmaan. Olemme yli 145 vuoden ajan auttaneet kotitalouksia ja yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa. Tarjoamme henkilö-, yritys- ja instituutioasiakkaille pankkipalveluiden lisäksi henki- ja eläkevakuutuksia, varainhoitoa, kiinteistönvälitys- ja leasing-palveluita.

Haluamme tuottaa pitkäaikaista arvoa kaikille sidosryhmillemme - asiakkaillemme, sijoittajille sekä yhteisöille joiden osana toimimme – ja tavoitteemme on tulla tunnetuksi luotetuimpana taloudellisena kumppanina, joka auttaa tekemään taloudellisista päätöksistä ja arjen pankkiasioinnista helppoa.

Danske Bank -konsernin pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa ja yhtiön osake on listattu Nasdaq Kööpenhaminassa. www.danskebank.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Danske Bank: Pohjoismaiset keskuspankit nostavat korkojaan - talouskasvu hidastunee vuonna 2023 jyrkimmin Tanskassa21.6.2022 07:30:00 EEST | Tiedote

Pohjoismaiden talouksissa näkyy merkkejä kuumenemisesta, ja myös pohjoismaisilta keskuspankeilta odotetaan koronnostoja. Ensi vuonna talouskasvun ennustetaan hidastuvan eniten Tanskassa, jonka talous on noussut vauhdikkaimmin koronarajoitusten helpotettua. Talouden ennustettavuus on kuitenkin tällä hetkellä heikko, muistuttavat Danske Bankin ekonomistit tuoreessa Nordic Outlook –katsauksessa.

Danske Bank: Energiaomavaraisuuden vahvistaminen ja investoinnit uusiutuvaan energiaan lisäävät vihreiden lainojen kysyntää2.6.2022 12:44:00 EEST | Tiedote

Panostukset uusiutuvaan energiantuotantoon ja energiatehokkuuteen laajemminkin näkyvät Danske Bankissa vihreiden lainojen kysynnän kasvuna. Energiaomavaraisuuden vahvistaminen ja vihreän siirtymän edistäminen edellyttävät mittavia investointeja ja näihin liittyvä luottokysyntä tulee jatkumaan vahvana pitkään, arvioi Danske Bankin yritysasiakkaista vastaava johtaja Elina Fogelholm.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme