Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)

Kutsu: Näin käytät ilmaista Zekki-digipalvelua työssä nuorten kanssa

Jaa

Miten nuorten kanssa työskentelevät ammattilaiset voivat hyödyntää Zekkiä? Maksuton Zekki on itsearviointiin perustuva digipalvelu, joka antaa nuorelle kokonaisarvion hänen elämäntilanteestaan sekä tarvittaessa suosituksia palveluista. DiakHub järjestää ke 19.5. klo 9–10 webinaarin, johon kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita kuulemaan Zekki-palvelun mahdollisuuksista työssä nuorten kanssa.

Webinaari esittelee 15–25-vuotiaille nuorille suunnattua Zekki-digipalvelua. Vastaamalla 10 kysymykseen Zekki-palvelussa nuori voi kartoittaa muutamassa minuutissa elämäntilanteensa, johon sivusto suosittelee sopivia palveluita.

Zekki-palvelu toimii keskustelun herättäjänä nuoren kanssa, koska itsearvioinnissa kaikki elämän osa-alueet ja nuoren omat toiveet nousevat esille. Ammattilainen voi hyödyntää palvelua nuorten kanssa tehtävän työn tukena.

‒ Zekkiä voi käyttää monella tavalla työskenneltäessä nuorten kanssa. Se sopii mainiosti esimerkiksi yhteisen keskustelun avaajaksi tai siihen kohtaan, kun mietitään nuoren tarpeita ja toiveita, projektipäällikkö Reija Paananen Diakonia-ammattikorkeakoulusta sanoo.

DiakHubin järjestämä webinaari 19.5. klo 9–10 on suunnattu opettajille, nuorisotyöntekijöille, ohjaajille ja kaikille nuorten kanssa työskenteleville tai nuorten palvelujen kehittämisestä kiinnostuneille. Teams-alustalla pidettävää tilaisuutta vetävät Nuorten digitaaliset palvelupolut -hankkeen Reija Paananen ja Reetta Alanko. Omia näkemyksiään Zekistä kertovat myös hankkeen kehittäjäryhmän nuoret.

Tilaisuuden ohjelma

  • Mikä on nuorilähtöinen digipalvelu Zekki?
    Käyttäjälähtöisyys, yhteiskehittäminen ja palvelumuotoilu osana Zekin kehittämistyötä
  • Zekki apuna ammattilaisen työssä
    Nuorten näkökulma: Renin al Bayatti & Sami Luukela
    Kommenttipuheenvuoro: Hanna Siltanen, kehittämiskoordinaattori, Takuusäätiö
  • Ota Zekki käyttöön! Kysymykset ja kommentit

Linkki Teams-kokoukseen lähetetään kaikille osallistujille ennen tapahtumaa.

>> Ilmoittaudu tapahtumaan 18.5 mennessä 

>> Lue lisää Zekki-digipalvelusta ammattilaiskäytössä

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)
Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)
Kyläsaarenkuja 2
00580 HELSINKI

http://www.diak.fi

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) kouluttaa asiantuntijoita sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen aloille. Se osallistuu koulutusalojensa alueelliseen, valtakunnalliseen ja kansainväliseen kehittämiseen mm. hanketoimintansa kautta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)

Monikulttuurisuus haastaa ohjaus- ja neuvontatyötä26.5.2021 09:00:00 EEST | Tiedote

Suomen väestö ikääntyy ja huoltosuhde heikkenee. Maahanmuuttajien ja monikulttuurisen työvoiman määrä kasvaa lähitulevaisuudessa, mikä avaa yhteiskunnalle sekä uusia mahdollisuuksia että haasteita. Uutuusjulkaisussa tarkastellaan monikulttuurisen ohjaustyön kehittämistä koulutuksen avulla. Näkökulmina ovat esimerkiksi kielitietoinen ja omakielinen ohjaus ja verkostotyö osana ammatillista kasvua.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme