NoHo Partners Oyj

Kutsu NoHo Partnersin strategiainfoon perjantaina 11.6.2021 klo 10.00

Jaa

NoHo Partners Oyj julkistaa strategiansa ja taloudelliset tavoitteensa strategiakaudelle 2022–2024 perjantaina 11.6.2021. Yhtiö on aikaistanut strategiansa ja pitkän aikavälin taloudellisten tavoitteidensa julkaisua aiemmin Q1/2021-osavuosikatsauksen yhteydessä ilmoitetusta.

Yhtiö järjestää samana päivänä klo 10.00 analyytikoille, tiedotusvälineille ja sijoittajille strategiainfon, jossa se kertoo lisää strategiastaan ja taloudellisista tavoitteistaan. Tilaisuus järjestetään Tapahtumatalo Bankissa, osoitteessa Unioninkatu 20, 00130 Helsinki.

Tilaisuutta voi seurata suoran webcast-lähetyksen kautta osoitteessa https://noho.videosync.fi/2021-strategiainfo.

Tilaisuudessa puhujina toimivat NoHo Partnersin hallituksen puheenjohtaja Timo Laine, toimitusjohtaja Aku Vikström sekä kansainvälisten liiketoimintojen johtaja Juha Helminen.

Tilaisuuden aikana kysymyksiä voi esittää verkon välityksellä. Tilaisuuden kieli on suomi ja esitysmateriaali on englanniksi. Tilaisuuden taltiointi on saatavilla yhtiön verkkosivuilla myöhemmin samana päivänä.

Aamiainen on tarjolla ennen tilaisuutta klo 9.30. Tilaisuuteen pyydetään ilmoittautumaan tiistaihin 8.6.2021 mennessä NoHo Partnersin viestintään Sanna Oinoselle, sanna.oinonen@noho.fi. Tilaisuus järjestetään terveysturvallisuus huomioiden ja voimassa olevia viranomaissäädöksiä noudattaen. Paikkoja tilaisuuteen on rajoitetusti.

Lisätiedot:
Sanna Oinonen, viestintäpäällikkö, NoHo Partners Oyj
puh. +358 50 576 1609, sanna.oinonen@noho.fi

Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet
www.noho.fi

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

NoHo Partners Oyj
NoHo Partners Oyj
Postiosoite: Hatanpään valtatie 1 B (Käyntiosoite: Verkatehtaankatu 2)
33100 Tampere

NoHo Partners Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 250 ravintolaa Suomessa, Tanskassa ja Norjassa. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Elite, Savoy, Teatteri, Yes Yes Yes, Stefan’s Steakhouse, Palace, Löyly, Hanko Sushi ja Cock's & Cows. NoHo Partners Oyj:n vuoden 2019 liikevaihto oli 272,8 miljoonaa euroa ja liikevoitto 30,6 miljoonaa euroa. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 2 100 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna.

NoHo Partners -yrityssivut: www.noho.fi
NoHo Partners -kuluttajasivusto: www.ravintola.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta NoHo Partners Oyj

NoHo Partners ottaa koronapassin käyttöön kaikissa leviämisalueiden ravintoloissaan sunnuntaista 28.11.2021 alkaen25.11.2021 14:35:27 EET | Tiedote

Suomen suurin ravintolayhtiö NoHo Partners ottaa koronapassin käyttöön ravintoloissaan koronapandemian leviämisalueilla sunnuntaista 28.11.2021 alkaen. Koronapassi toimii vaihtoehtona kiristyneille ravintolarajoituksille, jotka astuvat voimaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä klo 00 alkaen. Yhtiöllä on noin 250 ravintolaa Suomessa, Tanskassa ja Norjassa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme