Readme.fi

KUTSU: Nordic Fit Mama - Äidin hyvinvointi -kirjan julkistustilaisuuteen tiistaina 9.5.2023 klo 15.00

Jaa
Kun lapsi syntyy, syntyy äitikin. Tämä äitien mielenterveyteen erikoistuneen psykiatri Alexandra Sacksin huomio on Nordic Fit Maman kirjan “Äidin hyvinvointi” kantava oivallus.
Kansi_High res.
Kansi_High res.


Äidiksi tuleminen on kiistatta naisen elämän mullistavin kokemus. Raskaus ja synnytys myllertävät hänen kehonsa, mielensä, ihmissuhteensa, minäkuvansa ja tulevaisuudensuunnitelmansa. Äidiksitulemisen prosessia, jota Sacks kutsuu matreskenssiksi (engl. Matrescence) on tutkittu vielä vähän eikä sitä täysin ymmärretä.

Tiedossa on, että äidit eivät saa riittävästi ohjeita raskaudesta ja synnytyksestä palautumiseen eivätkä tukea äitiydessään. Nordic Fit Maman kirja “Äidin hyvinvointi” haluaa korjata tämän. Se  haluaa tukea ja kannustaa äitejä heidän elämänsä herkimmällä ja haastavimmalla matkalla.

Äidin hyvinvointi -kirja sisältää Nordic Fit Maman suositun ja kiitetyn Kuntouta keskivartalo®-valmennuksen treeniohjelman ja lisäksi paljon tietoa jaksamisesta, seksuaalisuudesta, äidiksikasvamisesta ja mielenterveydestä. 

Nordic Fit Mama on Suomen suurin äitien treeniyhteisö. Se on valmentanut jo 30 000 suomalaisäitiä menetelmällä, joka on saanut erityiskiitosta lempeästä ja armollisesta otteestaan. Kuten Nordic Fit Maman perustaja, kolmen lapsen äiti Riina Laaksonen sanoo:

Raskauden ja synnytyksen jälkeen äideillä on usein kiire palata entisiin mittoihinsa, harrastuksiinsa ja elämäntapoihinsa. Toivoisin kuitenkin jokaisen naisen pysähtyvän ihastelemaan omaa, upeaa kehoaan, mikä on mahdollistanut kokonaan uuden ihmisen syntymän. Siihen pystymme vain me naiset ja meillä on iso syy olla kehollemme kiitollisia.”

“Äidin hyvinvointi” on halaus kaikille äideille, joista aivan jokaikinen on riittävän hyvä lapselleen.

Kirjan kustantaja: Readme.fi

Kirja on ilmestynyt huhtikuussa 2023.

AIKA: Tiistai 9.5. 2023, kello 15.00

PAIKKA: Lönnrotinkatu 18 A, 2 krs, 00120 Helsinki

ILMOITTAUDU NYT tai viimeistään 4.5.2023, paikkoja rajoitetusti: jussi.kiilamo@readme.fi

Haastattelupyynnöt: jussi.kiilamo@readme.fi

Arvostelukappaleet: minna.auvinen@readme.fi

Tutustu kirjaan: https://www.readme.fi/kirja/nordic-fit-mama-aidin-hyvinvointi/

Kuvat

Kansi_High res.
Kansi_High res.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Readme.fi
Readme.fi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 400http://www.readme.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Readme.fi

MAIDENVENTURES – Rautaisen fanituksen polulla26.5.2023 13:59:27 EEST | Tiedote

Readme.fi julkaisee keväällä 2024 kirjan MAIDENVENTURES – Rautaisen fanituksen polulla. Kirjan tarinoissa Juhana Koli matkustaa hengenheimolaisten kanssa maailman ääriin yhden maailman suurimman metalliyhtyeen, Iron Maidenin, kintereillä. Koli on nähnyt yhtyeen jo lähemmäs 200 kertaa. Kirja pureutuu musiikkifaniuteen ilmiönä uudenlaisella tavalla, mitä Suomessa ei ole tätä ennen nähty. Kirjan kirjoittaa tietokirjailija Lasse Lindqvist.

KUTSU: Private Chef painekattilassa -kirjan julkistustilaisuuteen torstaina 4.5.2023 Klo 15.00, haastattelijana kirjan kirjoittanut Lasse Lindqvist ja tilaisuudessa esiintyy myös jazzmuusikko Antti Sarpila18.4.2023 09:55:45 EEST | Kutsu

Luovalla nerokkuudellaan Markku Mutanen loihtii jäljen suomalaisen ravintolamaailman historiaan. Yksityiskokki Markku Mutanen on työskennellyt radiokokkina Espanjan Fuengirolasssa, ja oppia ruuanlaittoon hän on hakenut myös Yhdysvalloista. Vuonna 2013 Mutanen valittiin useiden satojen hakijoiden joukosta Sauli Kemppaisen isännöimään Hell´s Kitchen Suomi-televisio-ohjelmaan. Mutasen tarina on kertomus haasteiden voittamisesta ja ihailtavasta yrittäjähenkisyydestä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme