Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry

Kutsu OAJ:n infoon: Kuumenevat työmarkkinanäkymät, hallitusohjelma ja lukuvuoden avaus 31.7. klo 9.00 Kiasma

Jaa

Tervetuloa OAJ:n uuden lukuvuoden avausinfoon keskiviikkona 31.7. klo 9.00 Nykytaiteen museoon Kiasmaan. Alkava lukuvuosi merkitsee oppilaille ja opiskelijoille uuden työvuoden alkua ja Opetusalan Ammattijärjestölle varautumista ensi talven kuumaan neuvottelukierrokseen.

OAJ:n ja neuvottelujärjestö JUKOn puheenjohtaja Olli Luukkainen kertoo työmarkkinanäkymistä ja opetusalan tavoitteista ja odotuksista erityisesti julkista sektoria koetelleiden sopimuskausien jäljiltä.

Tarkastelemme myös Antti Rinteen hallituksen ohjelmaa. Arvioimme, kuinka se vaikuttaa koulutukseen, kasvatukseen ja tutkimukseen. Mitä tarkoittaa esimerkiksi oppivelvollisuuden pidentäminen ja mitä muutoksia se edellyttää?

Julkaisemme lisäksi laajan koosteen käynnistyvän koulu- ja opiskeluvuoden tilastoista ja tunnusluvuista.

Tarjolla on aamiaisbrunssi jo klo 8.30 lähtien.

Infoa voi seurata suorana OAJ:n Twitter-tililtä @oajry https://www.twitter.com/oajry

Ilmoittaudu 29.7. mennessä, kiitos!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry
Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry
PL 20
00520 Helsinki

http://www.oaj.fi

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka valvoo koulutus-, kasvatus- ja tutkimusalan ammattilaisten etuja aina varhaiskasvatuksesta aikuiskoulutukseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme