Oulun yliopisto

Kutsu: Oulun yliopiston alumnijuhla 13.5.

Jaa

Oulun yliopiston toiminnan alkamisesta tulee tänä vuonna 60 vuotta. Yksi juhlavuoden kohokohdista on alumnijuhla, jota vietetään tänä vuonna maanantaina 13.5. Oulun yliopiston alumneja eli yliopistossa opiskelleita on jo yli 55 000.

Vuoden 2019 alumnijuhla järjestetään 13.5. kello 12.15–14 Oulun yliopiston Saalastinsalissa (Pentti Kaiteran katu 1). Alumnijuhlassa nimetään Oulun yliopiston Vuoden Alumni ja Vuoden Opiskelija. Vuoden Alumni pitää alumnijuhlassa esitelmän, jossa hän käsittelee uraansa ja alaansa.

Alumnijuhlassa kukitetaan myös riemutohtorit, 50 vuotta aiemmin väitelleet, ja muistetaan yliopistoyhteisössä ansioituneita henkilöitä. Alumnijuhla päättyy kakkukahveihin.

Vuonna 2019 tulee kuluneeksi 100 vuotta Oulun Yliopistoseura ry:n perustamisesta. Yliopistoseuralla on ollut keskeinen rooli yliopiston saamisessa Ouluun ja myöhemmin sen aseman vahvistamisessa. Alumnijuhlan yhteydessä julkistetaan Yliopistoseuran 100-vuotishistoriateos.

Alumnijuhla on kaikille avoin tilaisuus. Juhlan järjestävät yhdessä Oulun yliopisto ja Oulun Yliopistoseura ry. 

Alumnijuhlan ohjelma

Juhlavuotena Oulun yliopisto kerää alumniensa opiskelumuistoja verkkosivuillaan.

Jo julkaistuja muistoja on koottu tänne.

Tiedustelut, haastattelupyynnöt ja historiikin lukukappaleet:

Yhteyspäällikkö Sakari Jussi-Pekka

Puh. 0294 484026

sakari.jussi-pekka@oulu.fi

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Oulun yliopisto
Oulun yliopisto
Pentti Kaiteran katu 1
90570 Oulu

0294 480 000http://www.oulu.fi/yliopisto/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oulun yliopisto

Väitös: Energiatehokkaat lähetysstrategiat moniantennijärjestelmissä12.6.2019 01:23:00 EESTTiedote

Diplomi-insinööri Kien-Giang Nguyen väittelee Oulun yliopistosta torstaina. Tietoliikennetekniikan alaan kuuluvan väitöskirjan otsikko on Energy-Efficient Transmission Strategies for Multiantenna Systems (Energiatehokkaat lähetysstrategiat moniantennijärjestelmissä). Vastaväittäjänä toimii apulaisprofessori Bruno Clerckx (Imperial College London) ja kustoksena professori Markku Juntti Oulun yliopistosta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme