Lapin ELY-keskus

Kutsu Pk-yritysbarometrin julkistamistilaisuuteen

Jaa

Millaisia investointinäkymiä lappilaisilla pk-yrityksillä on? Entä miten Lapin pk-yritysten kehitys vertautuu koko maahan? Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan Yrittäjien, Finnveran ja työ- ja elinkeinoministeriön teettämän pk-yritysbarometrin tuloksista keskiviikkona 7.9.2022 klo 10.00.

Tuloksia ovat kommentoimassa Lapin Yrittäjien toimitusjohtaja Pirkka Salo ja puheenjohtaja Marko Vuorinen, Finnveran aluepäällikkö Risto Koskiniemi sekä Lapin ELY-keskuksen strategiapäällikkö Heino Vasara.

Yritysnäkökulmasta puheenvuorot pitävät Kemin Digipoliksen toimitusjohtaja Kimmo Heikka, Pohjaset Oy:n myyntijohtaja Raimo Pohjanen ja toimitusjohtaja Kari Rantamaa Tormets Oy:stä.

Pk-yritysbarometri kuvaa pienten ja keskisuurten yritysten kehitysodotuksia sekä valtakunnallisesti että alueellisesti. Raportissa tarkastellaan pk-yritysten suhdanneodotuksia, kasvua, kansainvälistymistä, kehittymistä sekä investointeja ja rahoitustilannetta.

Aika: keskiviikkona 7.9.2022 klo 10.00
Paikka: Kemin Digipolis, Auditorio Horisontti, Tietokatu 3, 94600 Kemi ja etäyhteyksin Teamsissa: liity tilaisuuteen

Tilaisuus on kaikille avoin. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lapin ELY-keskuksen strategiapäällikkö Heino Vasara, puh. 0295 039 689, etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Lapin ELY-keskus
Lapin ELY-keskus
Rovaniemi: Hallituskatu 3 B (valtion virastotalo)
Kemi: Valtakatu 28

0295 037 000http://www.ely-keskus.fi/lappi

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lapin ELY-keskus

Globaalit kriisit heikentävät elinkeinoelämän näkymien ennustettavuutta24.10.2022 10:19:12 EEST | Tiedote

Alkuvuoden myönteiset suhdannenäkymät ovat muuttuneet Venäjän hyökättyä Ukrainaan. Globaalit kriisit yhdessä työvoiman saatavuushaasteen kanssa voivat olla jarruttavia tekijöitä yritysten kasvulle ja kehittymiselle. Työttömyyden myönteinen kehitystrendi on jatkunut. Alueelliset kehitysnäkymät -katsaukseen on koottu lappilaisten asiantuntijoiden näkemyksiä alueen nykytilasta ja tulevaisuuden kehitysnäkymistä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme