Helsingin yliopisto

Kutsu: Poliitikkopaneeli yliopistojen tulevaisuudesta 13.12. klo 17:30 Tiedekulmassa

Jaa

Puolueiden edustajat nousevat Tiedekulman lavalle keskustelemaan siitä, millaista tiede- ja korkeakoulupolitiikkaa Suomessa tulee tehdä seuraavalla hallituskaudella ja pidemmällä tähtäimellä.

Miten saadaan suomalaisten osaaminen nousuun? Miltä näyttää yliopistojen rahoitus tulevina vuosina?

Yleisönä on 300 yliopistoyhteisön jäsentä. Tilaisuuden järjestää Helsingin yliopisto. Keskustelun vetää Helsingin Sanomien politiikan toimittaja Marko Junkkari.

Aika: 13.12.2018, ovet aukeavat klo 17, tilaisuus klo 17.30-19.00
Paikka: Tiedekulma (Yliopistonkatu 4, Helsinki)

Mukana ovat ovat:
pj. Antti Rinne (sd)
opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen (kok)
eduskunnan sivistysvaliokunnan pj. Tuomo Puumala (kesk)
varapuheenjohtaja Maria Ohisalo (vihr)
pj. Jussi Halla-aho (ps.)
pj. Li Andersson (vas)
pj. Anna-Maja Henriksson (rkp)
pj. Sari Essayah (kd)
pj. Sampo Terho (sin)

Median ilmoittautumiset:

Suvi Reijonen
suvi.reijonen@helsinki.fi
GSM 050 544 7508

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin yliopisto
Helsingin yliopisto
PL 3
00014 Helsingin yliopisto

02941 911 (vaihde)http://www.helsinki.fi/yliopisto

Helsingin yliopisto on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö, joka toimii neljällä kampuksella Helsingissä ja usealla muulla paikkakunnalla Suomessa. Se on toistuvasti maailman sadan parhaan yliopiston joukossa. Helsingin yliopisto on perustettu vuonna 1640.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin yliopisto

Avoimia aineistoja tutkimuksen ja opetuksen tueksi1.4.2020 12:03:39 EESTTiedote

Etsitkö aineistoa tutkimuksen tai opetuksen tarpeisiin, mutta kirjastot pysyvät suljettuina ja e-kirjojen lukuoikeudet on varattu? Avointen aineistojen merkitys korostuu koronavirustilanteen aikana. Listasimme avointen aineistojen palveluja erityisesti humanististen ja yhteiskuntatieteellisten alojen tutkimuksen ja opetuksen tueksi. Näihin sisältöihin pääset käsiksi ajasta, paikasta ja organisaatiosta riippumatta. Lista ei ole tyhjentävä mutta auttaa alkuun. Avointen tieteellisten julkaisujen palveluja Avointen monografioiden ja kokoomateosten palveluja ja kustantajia Directory of Open Access Books (DOAB) OAPEN Library OpenEdition Open Book Publishers Open Humanities Press Suomalaisen Kirjallisuuden Seura: SKS Open Access Publications, digitoituja kirjoja Svenska litteratursällskapet i Finland Suomalaiset yliopistopainot: Tampere University Press OA Books, Helsinki University Press, Helda Open Books De Gruyter Open Access Book Library Brill: Open Access Portal Toward an Open Monograph

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme