Helsingin yliopisto

Kutsu: Poliitikkopaneeli yliopistojen tulevaisuudesta 13.12. klo 17:30 Tiedekulmassa

Jaa

Puolueiden edustajat nousevat Tiedekulman lavalle keskustelemaan siitä, millaista tiede- ja korkeakoulupolitiikkaa Suomessa tulee tehdä seuraavalla hallituskaudella ja pidemmällä tähtäimellä.

Miten saadaan suomalaisten osaaminen nousuun? Miltä näyttää yliopistojen rahoitus tulevina vuosina?

Yleisönä on 300 yliopistoyhteisön jäsentä. Tilaisuuden järjestää Helsingin yliopisto. Keskustelun vetää Helsingin Sanomien politiikan toimittaja Marko Junkkari.

Aika: 13.12.2018, ovet aukeavat klo 17, tilaisuus klo 17.30-19.00
Paikka: Tiedekulma (Yliopistonkatu 4, Helsinki)

Mukana ovat ovat:
pj. Antti Rinne (sd)
opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen (kok)
eduskunnan sivistysvaliokunnan pj. Tuomo Puumala (kesk)
varapuheenjohtaja Maria Ohisalo (vihr)
pj. Jussi Halla-aho (ps.)
pj. Li Andersson (vas)
pj. Anna-Maja Henriksson (rkp)
pj. Sari Essayah (kd)
pj. Sampo Terho (sin)

Median ilmoittautumiset:

Suvi Reijonen
suvi.reijonen@helsinki.fi
GSM 050 544 7508

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin yliopisto
Helsingin yliopisto
PL 3
00014 Helsingin yliopisto

02941 911 (vaihde)http://www.helsinki.fi/yliopisto

Helsingin yliopisto on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö, joka toimii neljällä kampuksella Helsingissä ja usealla muulla paikkakunnalla Suomessa. Se on toistuvasti maailman sadan parhaan yliopiston joukossa. Helsingin yliopisto on perustettu vuonna 1640.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin yliopisto

Uusia suosituksia päättäjille vuosien pohjoismaisen tieteellisen tutkimusyhteistyön pohjalta: Tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden edistäminen pohjoismaisessa koulutuksessa21.2.2019 09:15:52Tiedote

Syrjintä, syrjäytyminen ja sosiaalinen eriytyminen ovat yllättävän yleisiä ilmiöitä pohjoismaisissa kouluissa, osoittavat tutkimustulokset 14 yliopistossa kahdeksassa eri maassa. Ryhmä tutkijoita kokosi äskettäin voimansa tarkoituksenaan tuoda esille tutkimukseen pohjautuvaa tietoa ja tällä tavoin auttaa päättäjiä kehittämään pohjoismaisia koulutusjärjestelmiä entistä tasa-arvoisemmiksi ja oikeudenmukaisemmiksi. Tämän työn tuloksena on selkeä kolmen kohdan ohjeistus.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme