Helsingin seudun kauppakamari

Kutsu: POMON PARHAAT RATKAISUT – valmentava käsikirja tiukkoihin tilanteisiin

Jaa

Nyt olisi tarjolla kokemusta, konkretiaa ja kompakteja ratkaisuja pomoille! Liity mukaan uudistetun Pomon parhaat ratkaisut -kirjan julkistamistilaisuuteen ja osallistu keskusteluun johtamistaitojen uudistumisesta korona-ajan jälkeen. Lisäksi saat myös vinkkejä siihen, miten johtaja saa tukea itsensä, yksilöiden ja ryhmän johtamiseen.

Tule kuulemaan striimattuun Pomon parhaat ratkaisut -kirjanjulkistamistilaisuuteen, kuinka työn muuttuessa myös johtaminen edellyttää uudistumista. Kirjailijat Minna Kurttila ja Pia Aalto kertovat, miten johtamistehtävässä voi parhaiten tukea työntekoa ja yhteistyötä tämän päivän haastavissa tilanteissa, kuten etätyössä. Lisäksi keskustellaan siitä, mitä haasteita johtajalle muodostuu, kun palaamme takaisin työpaikoille ja sopeudumme jälleen uuteen tilanteeseen.

Haastattelumuotoisessa tilaisuudessa keskustellaan johtamisen ajankohtaisista aiheista kahden ratkaisukeskeisen valmentajan kokemuksella ja puhutaan siitä, kuinka jokaisen esihenkilön on opittava ensin johtamaan itseään.

Striimin kautta osallistuvien on mahdollista lähettää chatin kautta kysymyksiä kirjailijoille ja osallistua keskusteluun.

Julkistamistilaisuus pe 12.11. klo 14.00–15.30 

Tervetuloa mukaan Pomon parhaat ratkaisut -kirjan julkistamistilaisuuteen, joka järjestetään pe 12.11. klo 14.00–15.30. Tilaisuus järjestetään striimattuna. Voit ilmoittautua mukaan Kauppakamarikaupasta alla olevasta linkistä.

Lisätietoa julkistamistilaisuudesta

Lisätietoa kirjasta

Arvostelukappaleet: markkinointi@helsinki.chamber.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Taina Parviainen, tuottaja, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 050 358 0846, taina.parviainen@chamber.fi

Katariina Suominen, myyntipäällikkö, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 045 773 32978, katariina.suominen@chamber.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun kauppakamari
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

http://helsinki.chamber.fi/fi/

Kauppakamari on arvostettu ammattikirjallisuuden kustantaja, joka julkaisee vuosittain kymmeniä ajankohtaisia teoksia mm. juridiikan, johtamisen ja työsuhteen, taloushallinnon ja verotuksen aihealueilta. Muita suosittuja tuotteita ovat mm. www.kauppakamaritieto.fi, ammattilaisen ajantasainen verkkopalvelu, sekä säännöllisesti päivitettävät kansiot.  

www.kauppakamarikauppa.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin seudun kauppakamari

Hyvinvointialueet eivät toimi ilman yksityistä sektoria – yritykset ja järjestöt mukaan valmisteluun1.12.2021 08:51:01 EET | Tiedote

Uudenmaan sosiaali- ja terveydenhuollon palvelutuotanto on muuttunut vauhdilla. Tällä hetkellä yksityinen sektori tuottaa jo 60 % perusterveydenhuollosta ja julkinen sektori 40 %. Suun terveydenhuollon palvelutuotannosta yksityisen sektorin osuus on samaa luokkaa eli 61 %. Luvut käyvät ilmi Helsingin seudun kauppakamarin juuri ilmestyneestä selvityksestä Uudenmaan sote-markkinasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme