Messukeskus

Kutsu: PulPaper, PacTec ja Wood & Bioenergy 29.-31.5.

Jaa

Hyvä toimittaja,

tervetuloa metsä- ja pakkausteollisuutta monipuolisesti käsittelevään tapahtumakokonaisuuteen 29.–31.5.2018 Messukeskukseen Helsinkiin. Samaan aikaan järjestetään kansainvälinen metsäteollisuuden tapahtuma PulPaper, pakkausalan ykköstapahtuma PacTec ja uusi Wood & Bioenergy.

Ohjelmaa median edustajille:

29.5. klo 9.00: Welcoming words & Introduction to PulPaper for media (Media Partner Center, hall 6)
- Sales group manager Marcus Bergström, Messukeskus
- CEO Antti Lindqvist, Forest Products Engineers

29.5. klo 10.00 Avajaiset / Opening Ceremony (Future Square, halli 6)

Messuohjelmassa on useita ajankohtaisia seminaareja, jotka ovat maksuttomia median edustajille:

29.5. Business Forum tuo eturivin vaikuttajat Suomesta ja ulkomailta keskustelemaan mm. johtamisen muutoksesta, kulutustottumuksista ja kestävästä kehityksestä.

29.5. 3D Printing of Biomaterials on VTT:n ja FPInnovations:n isännöimä seminaari, joka käsittelee 3D-tulostukseen liittyviä kysymyksiä.

30.–31.5. PulPaper Conference nostaa esille mm. kiertotalouden, uudet teknologiat, ilmaston muutoksen ja digitalisaation. 

Näytteilleasettajien lehdistötilaisuuksia:

29.5. ABB, kokoustila 306 ja osasto 6a50
Developing the digital future in the pulp and paper industry.
Tilaisuus alkaa kokoustilassa 306 ja jatkuu demolla osastolla 6a50.Ilmoittautuminen ennakkoon 18.5. mennessä: jaana.nikkari@fi.abb.com.  

Kilpailuja ja palkintojen jakoja:

29.5. klo 11.00 PacTec-pakkauspalkinnon jako (PacTec Stage)

30.5. klo 10.45 PulPaper Start-up pitching competition (PulPaper Conference): 10 start-ups will pitch their products and solutions.

30.5. klo 14.00 PulPaper Start-up pitching competition (Future Square) FINAL: 3 start-ups are competing for the prize of 5000 €

31.5. klo 11.30 Wood U Make It Happen -innovation Contest Semi Final (Future Square)

Tiedotteita:

Metsäjätit ja start up -yritykset kohtaavat PulPaperin kansainvälisessä tunnelmassa 15.5. | http://messukeskus.com/press-release/PulPaperissa-kansainvalinen-tunnelma/ 

PacTec-messuilla keskustellaan pakkausalan tulevaisuudesta 9.5. | https://messukeskus.com/press-release/pactec-messuilla-keskustellaan-pakkausalan-tulevaisuudesta/

PulPaperissa teemoina kiertotalous ja biopohjaiset tuotteet 26.4. | https://messukeskus.com/press-release/kiertotalous/

Pakkausala kokoontuu Messukeskukseen toukokuussa 24.4. | https://messukeskus.com/press-release/pakkausala-kokoontuu-messukeskukseen-toukokuussa/

PulPaper – metsäteollisuuden kansainvälinen huipputapahtuma Helsingissä 4.4. | https://messukeskus.com/press-release/pulpaper-metsateollisuuden-huipputapahtuma/ 

Lisätietoja tapahtuman ohjelmasta ja näytteilleasettajista löydät nettisivuilta www.pulpaper.fiwww.pactec.fi ja www.woodexpo.fi.   

Voit akkreditoitua messuille ennakkoon osoitteessa www.messukeskus.com/uutishuone tai tapahtuman aikana Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa (eteläinen sisäänkäynti, 2. kerros).

Akkreditoituminen oikeuttaa osallistumaan maksutta myös konferenssiohjelmaan, joka on messukävijöille maksullinen. Seminaareihin ja muuhun ohjelmaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Kuvia edellisistä tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen mediapankista http://mediabank.messukeskus.com.

Aukioloajat:

Ti 29.5. klo 9–17
Ke 30.5. klo 9–17
To 31.5. klo 9–16

#pulpaper2018
#pactec2018
#woodexpo2018

Tervetuloa!

Riikka Luomanpää
tiedottaja, PulPaper ja Wood & Bioenergy
p. 050 540 4231

Antti Karjunen
tiedottaja, PacTec
p. 050 574 3444

etunimi.sukunimi@messukeskus.com  

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Metsäjätit ja start up -yritykset kohtaavat PulPaperin kansainvälisessä tunnelmassa15.5.2018 15:19Tiedote

PulPaper, PacTec ja Wood & Bioenergy muodostavat metsäteollisuuden kansainvälisen tapahtumakokonaisuuden, joka koostuu näyttelystä ja laajasta ohjelmasta. Tapahtumassa kohtaavat noin 500 yritystä metsäteollisuuden jättiläisistä pieniin start up -yrityksiin. Messupäiviin kuuluu myös runsaasti ohjelmaa kolmessa eri seminaarissa ja kolmella tietoiskulavalla. Yhteensä tapahtumissa kuullaan noin 100 asiantuntijaa.

Moottoripyörien koeajokiertueella yli 100 prätkää15.5.2018 13:47Tiedote

Kevään suuret moottoripyörien koeajopäivät tarjoavat laajan kattauksen suurimpien moottoripyörämerkkien uutuusmalleja. Koeajossa on yli 100 moottoripyörää 16 merkiltä. Koeajopäivissä voi kokeilla erilaisia moottoripyörämerkkejä ja -malleja sekä vertailla niiden ominaisuuksia. Suuri moottoripyörien koeajopäivä järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Tampereella 6.6. ja Turussa 7.6. Helsingissä tapahtuma on jo kolmatta kertaa Prätkällä -päivänä 8.6.

Habitare Pro:n ohjelma on julkaistu - huippuasiantuntijoita arkkitehtuurista, valotaiteesta, puutarhasuunnittelusta ja projektisisustamisesta3.5.2018 14:02Tiedote

Habitaren ammattilaistapahtuman Habitare Pron teema Roots ̶ Juuret käsittelee arkkitehtuurin sekä valaistus- ja sisustussuunnittelun suhdetta kulttuuriperimään, alkuperään, nykyhetkeen ja tulevaan. Teema kerää huippuasiantuntijoita maailmalta ja Suomesta arkkitehtuurin, projektisisustamisen, valotaiteen, korjausrakentamisen ja puutarhasuunnittelun aloilta. Tapahtuman kumppaneina ovat JKMM Arkkitehdit ja LDC Lighting Design Collective sekä ARKTIS, Kvadrat, Novo Wood ja PixMill. Habitare Pro järjestetään samaan aikaan Habitaren kanssa Messukeskuksessa 12.-14.9.2018.

Habitaren ohjelma on julkaistu3.5.2018 14:01Tiedote

Habitaren ohjelmassa on 7 näyttelyä, neljä konseptialuetta ja lähes 50 esiintyjää jakamassa ajatuksia asumisesta, kodin ja tilojen sisustamisesta ja muotoilusta. Ohjelman teema, Roots - pintaa syvemmälle, kunnioittaa alkuperää ja identiteettiä ja tuo yritysten tarinat keskiöön. Habitaren keynote-puhujat ovat Cooper Hewitt -museon pääkuraattori ja Habitaren Kansainvälinen Ystävä Cara McCarty, kansainvälisesti arvostettu puutarhasuunnittelija Noel Kingsbury ja Marimekon luova johtaja Satu Maaranen. Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 12.-16.9.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme