Pyynikin Brewing Company

Kutsu: Pyynikin Brewing Companylle merkittävä kansainvälinen tunnustus ma 2.3. klo 11

Jaa

Tamperelainen juomanvalmistaja Pyynikin Brewing Company on saanut merkittävän kansainvälisen tunnustuksen. Kerromme tiedotustilaisuudessa suomalaiselle elintarvikealan yritykselle harvoin myönnettävästä huomionosoituksesta sen kansainvälisen julkistamisen kanssa yhtä aikaa.

Tunnustuksella on myönteistä vaikutusta panimoyhtiön kasvuun. Se antaa yritykselle lisää painoarvoa sekä kotimaassa että ulkomailla. Tampereen kaupungille huomionosoitus tuo lisää näkyvyyttä yrittäjyyttä tukevana ja kehittyvänä teollisuuskaupunkina. 

Järjestämme harvoin tiedotustilaisuuksia. Nyt meillä on todella tukevaa asiaa kerrottavana. Puhumme tilaisuudessa myös yhtiön lähiaikojen suunnitelmista sekä kansainvälisistä näkymistä. Paikalla on koko panimoyhtiön johto. Tervetuloa Pyynikin Brewhouseen Tampereelle maanantaina 2.3. klo 11.

Tarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumaan perjantaihin 28.2. klo 16 mennessä: veikko.sorvaniemi@pyynikin.com

Mitä: Pyynikin Brewing Companyn tiedotustilaisuus kansainvälisestä tunnustuksesta 

Aika: Maanantai 2.3.2020 kello 11.00-12.30

Paikka: Pyynikin Brewhouse, Verkatehtaankatu 2, 33100 Tampere

Ohjelma:

Tilaisuuden avaus ja tunnustuksen taustat

Olutasiantuntija, toimituspäällikkö Heikki Kähkönen, Viisi Tähteä

Pyynikin Brewing Company tänään ja tulevaisuudessa

Panimoyhtiön perustaja ja osaomistaja Tuomas Pere

Panimoyhtiön taloudelliset näkymät

Panimon hallintopäällikkö ja yhtiön hallituksen puheenjohtaja Rauno Pere

Lisäkysymykset ja haastattelut

Mikäli toimittajilla on halua tehdä henkilöhaastatteluja, niihin on varattu aikaa tilaisuuden jälkeen.

Haastattelutoiveet ja lisäkysymykset: yhteisömanageri Veikko Sorvaniemi, p. 040 166 2941, veikko.sorvaniemi@pyynikin.com

Yhteyshenkilöt

Yhteisömanageri Veikko Sorvaniemi
040 166 2941
veikko.sorvaniemi@pyynikin.com

Tietoja julkaisijasta

Pyynikin Brewing Company
Kolismaankatu 1
33300 Tampere

http://www.pyynikin.com

Pyynikin Brewing Company
Kolismaankatu 1
3300 Tampere

pyynikin.com 

p. 040 166 2941

 

Facebook

Instagram

Twitter


Pyynikin Brewing Company aloitti toimintansa Pyynikin käsityöläispanimona Tampeerella vuonna 2013. Panimon valikoimaan kuuluu oluiden ohella siidereitä, lonkeroita, virvoitusjuomia ja tisleitä. Tuotantokapasiteetti on noin kolme miljoonaa litraa vuodessa. Sekä juomien tuotanto että valmistuskapasiteetti ovat voimakkaassa kasvussa. Panimoyhtiöllä on yli 5000osakasta ympäri maailman. Yhtiö työllistää yli 30 alan  ammattilaista. Pyynikin Brewing Company aloitti 2019 vientitoiminnan. Vienti kattaa lähes 10 prosenttia tuotannosta. Pyynikin oluita voi ostaa noin 2300 myymälästä 12 Euroopan maasta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pyynikin Brewing Company

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme