Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja KongressikeskusTurun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Kutsu Suomen suurimmille yleismessuille, Turun Messuille ja messuinfoon

Jaa

Yhtäjaksoisesti 1960-luvulla lähtien järjestetty Turun Messut – yleismessutapahtuma aukaisee porttinsa jälleen 24.-27.8. Nykyään joka toinen vuosi järjestettävä tapahtuma on valtakunnallisella messukartalla turkulainen harvinaisuus. Teemat sisältävät niin viihdettä kuin hyötyäkin. Yritykset lanseeraavat uusia tuotteita ja palveluita, myyvät tuotteitaan ja etsivät uusia asiakasryhmiä. Tämän vuoden messuisäntinä ovat Puolustusvoimat ja Turun Sanomat. Merkittävää yhteistyötä on tehty myös mm. Turun kaupungin, Turun kauppakamarin ja Varsinais-Suomen liiton kanssa.

Turun Messuilla vietetään Suomi 100 -hengessä valtakunnallista #Yhdessä-viikonloppua lauantaina 26.8. Ulkoalueella on piknik-alue ja lisäksi on mahdollisuus mm. katutanssiin. Samalla kuullaan myös Turkuseuran mainioita murre-esityksiä.

Sykähdyttäviä musiikkiesityksiä tarjoavat mm. avajaispäivän Suomi 100 -yhteiskonsertissaan palkittu nuorisokuoro KaMu ja mahtava Turun Veteraanilaulajien kuoro. Neljän messupäivän aikana sisä- ja ulkotiloissa nähdään mm. stuntnäytöksiä, HP ja Jarppi Show, Erika Vikman, Muumit ja Hevisaurus.

Messuilla kuullaan myös tärkeitä yhteiskunnallisia keskusteluja: Tekniikan päivät -koululaisohjelma on perjantaina 25.8. klo 9.30. Kutsun messuille ovat saaneet Turun alueen yläkoululaiset. Ajankohtainen Turun kauppakamarin tuottama Turun seudun positiivinen rakennemuutos -paneelikeskustelu käydään 25.8. klo 13. Keskustelemassa on yrityksen edustajia mm. Logomosta ja Scince Parkista. Suuri sote- ja maakuntauudistuskeskustelu on 26.8. klo 12. Paneelikeskusteluun osallistuvat muutosjohtajat Antti Parpo ja Laura Leppänen, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin johtaja Leena Setälä ja Varsinais-Suomen TE-toimiston palvelujohtaja Jaana Hernelahti. Keskustelun juontaa Pirjo Nuotio. Yleismessujen hengessä myös kansa saa äänensä halutessaan kuuluville. Avajaispäivänä Suomi 100 -lavalla on nimittäin vapaa sana klo 13-18.

TERVETULOA MEDIAINFOON avajaispäivänä to 24.8. klo 11. Tilaisuus on ulkoalueella, Sotilaskodissa. Nautimme hernerokkaa ja munkkikahvit sekä kuuntelemme projektijohtaja Krista Ahosen koosteen messujen tunnelmista ja ohjelmasta. Tilaisuudessa puhuvat myös messuisäntien edustajat (Puolustusvoimien edustaja ja Turun Sanomat, lukijamarkkinoinnin johtaja Tiina Okko). Ohjelmanostona kuullaan turkulaisen stuntmotoristi Eero Syrjäsen tunnelmat ja terveiset mm. siitä, löytyykö Turun alueelta tarpeeksi harjoituspaikkoja taitoajamiseen.

Välittömästi infon jälkeen klo 11.45 siirrytään Suomi 100 -lavalle seuraamaan mikä taho saa arvostetun Vuoden varsinaissuomalainen tuote -palkinnon. Turun kaupunginvaltuuston pj. Elina Rantanen avaa messut klo 12 samalla lavalla.

Messut ovat mediainfon aikana jo auki ja mm. Varsinais-Suomen sote- ja maakuntauudistuksen muutosjohtajat Antti Parpo ja Laura Leppänen ovat tavattavissa Kimpassa-Allihopa -osastolla C-hallissa klo 12 jälkeen.

Koko messujen ohjelma ja näytteilleasettajat: www.turunmessut.fi

Näytteilleasettaja on lähes 200.

Toivotamme median tervetulleeksi tapahtumaan!

Turun Messukeskus Oy
Taina Pärkö-Luotonen
viestintäpäällikkö puh. 040 505 6424
taina.parko-luotonen@turunmessukeskus.fi


Ennakkoakkreditointi: http://www.turunmessukeskus.fi/medialle/akkreditointi/

Lisätietoja messujen sisällöstä:

projektijohtaja Krista Ahonen
puh. 050 594 9641
krista.ahonen@turunmessukeskus.fi

www.facebook.com/TurunMessut/

Tiedote: http://www.turunmessukeskus.fi/sotea-sotkua-suomi-100/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Taina Pärkö-Luotonen
viestintäpäällikkö
puh. 040 505 6424
taina.parko-luotonen@turunmessukeskus.fi

Krista Ahonen
projektijohtaja
puh. 050 594 9641
krista.ahonen@turunmessukeskus.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Messukentänkatu 9-13
20210 Turku

vaihde 02 337 111http://www.turunmessukeskus.fi

Turun Messu- ja Kongressikeskus on messu- ja näyttelytoimintaa harjoittava palveluyritys, jonka liiketoimintaan kuuluvat messujen ohella tilojen vuokraus erilaisia tapahtumia, kongresseja ja messuja varten sekä näihin liittyvän tekniikan ja osaamisen markkinointi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Varsinais-Suomi tarjoaa töitä noin 3000:lle messuilla Turussa tänään22.11.2017 09:57Tiedote

Tiedote 22.11.2017. Turun Messukeskuksessa järjestetään ensimmäistä kertaa tapahtuma nimeltään Rekryexpo 22.11. Rekrytointitapahtumassa on ennakkotietojen mukaan tarjolla yli 3 000 avointa työpaikkaa, joko nyt tai puolen vuoden sisällä. Työtä tarjoavia tahoja on 63. Muun muassa Varsinais-Suomen TE-toimisto, yhteistyössä muiden toimistojen kanssa, on järjestänyt tapahtumaan bussikuljetuksia eri puolilta Suomea. Messuvieraita odotetaan mm. Helsingistä ja Tampereen suunnalta.

Varsinais-Suomi tavoittelee työntekijöitä RekryExpo-tapahtumassa − tarjolla on tuhansia työtehtäviä16.11.2017 12:08Tiedote

Yli 3000 avointa työpaikkaa odottaa Turun Messukeskuksessa 22.11. järjestettävillä RekryExpo-messuilla. Noin 60 yritystä hakee osaavaa henkilökuntaa tapahtuman ja työpaikkailmoittelun yhteisvoimalla. Messuilla on myös muita puheenvuoroja, kuten mm. käytännön neuvoja työnhakuun. Rekryexpo sijoittuu messukeskuksen aula- ja auditoriotiloihin ja sisäänpääsy on maksuton.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme