Suomen Mielenterveysseura ry

Kutsu: Suomi 100 vuoden päästä - Kuka vastaa hyvinvoinnistasi?

Jaa

SuomiAreenan suuri hyvinvointikeskustelu luotaa hyvinvointimme kehityssuuntia Purje-lavalla tiistaina 11.7.2017 kello 15.15.

Tulevaisuuskeskustelun peräsimessä ovat kansanedustaja ja tuleva peruspalveluministeri Annika Saarikko, köyhyys- ja hyvinvointitutkija Maria Ohisalo, tulevaisuustutkija Ilkka Halava sekä Mehiläinen Oy:n CIO Kalle Alppi. Keskustelun juontaa Eeva Lehtimäki.
 
Tilaisuus on osa Suomi 100 vuoden päästä -keskustelusarjaa, jonka tiistain teemana on hyvinvointi. Keskustelun aikana haetaan vastauksia muun muassa siihen, hoitaako meitä kenties sadan vuoden päästä robotti? Millaisen roolin kiihtyvässä muutoksessa ottavat palveluntuottajat, entä minkä yhteisö? Pysyykö mielemme kehityksessä mukana? Entä kuinka käy heidän, jotka eivät pärjää uuden teknologian kanssa?
 
Aika: tiistaina 11.7. klo 15.15–16.30
Paikka: Purje-lava, SuomiAreena, Pori

Tapahtuma Facebookissa

#hyvinvoinnintulevaisuus #Suomi100
 
Keskustelutilaisuuden järjestävät Hyvinvointialan liitto, Palvelutili Oy, Suomen Mielenterveysseura sekä Sairaanhoitajaliitto.

Olemme myös Kansalaistorilla (nro 40). Tee stressitesti Mielenterveysseuran Mieli-autolla. Saat hyviä vinkkejä mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen ja voit testata stressitasosi. Voit myös kertoa huolesi kriisityöntekijälle. Mielenterveysseuran 120-vuotisjuhlavuoden kunniaksi olemme Porissa paikalla 10.–14.7.2017. Juhlavuoden Toivoa, iloa, voimaa -tapahtumina Mieli-auto on kiertänyt jo yli 20 paikkakunnalla, mielenterveysseura.fi/mieli120

Tervetuloa!

Kesäterveisin,

Sari Aalto-Matturi
Toiminnanjohtaja
Suomen Mielenterveysseura

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Suomen Mielenterveysseura ry
Suomen Mielenterveysseura ry
Maistraatinportti
00240 HELSINKI

(09) 615 516http://www.mielenterveysseura.fi

Suomen Mielenterveysseura tekee työtä mielenterveyden edistämiseksi ja ongelmien ehkäisemiseksi. Mielenterveysseura puolustaa kaikkien yhtäläistä oikeutta hyvään mielenterveyteen. Seura koordinoi valtakunnallisen kriisikeskusverkoston toimintaa sekä edistää lasten, nuorten, työikäisten ja ikääntyneiden mielenterveyttä ja mielen hyvinvointia. Mielenterveysseuran toimintaa tuetaan Veikkauksen tuotoilla.

Mielenterveyttä voi vahvistaa.
Sinä voit auttaa.
Lahjoita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Mielenterveysseura ry

Mielenterveysseuran hallitusohjelmatavoitteet 2020-luvulle: kansallinen mielenterveys- ja päihdeohjelma, psykoterapiatakuu ja mielenterveyden edistämisen tietovaranto19.6.2018 05:00Tiedote

Psykoterapiaan pääsy kuukaudessa, tietoon ja tutkimukseen perustuva päätöksenteko, poikkihallinnollinen mielenterveyden edistämisen ohjelma. Suomen Mielenterveysseuran kymmenen tavoitetta seuraavalle hallituskaudelle, mukaan lukien edellä mainitut, luotsaavat suomalaista mielenterveystyötä 2020-luvulle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme