Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Kutsu: Taantumatuulet voimistuvat – Danske Bank julkistaa uuden suhdanne-ennusteen

Jaa

Kutsumme median edustajat Danske Bankin uuden suhdanne-ennusteen julkistukseen.

Tilaisuuteen voi osallistua paikan päällä tai Teamsin kautta. Tilaisuus pidetään keskiviikkona 21.9.2022 klo 9.30–10.30.

Tilaisuudessa Danske Bankin pääekonomisti Pasi Kuoppamäki esittelee Danske Bankin uuden suhdannekatsauksen ja avaa näkymiä Suomen kannalta. Lisäksi Danske Bankin analyytikko Antti Ilvonen kertoo kansainvälisen talouden näkymistä. 

  • Analyytikko Antti Ilvonen: Energiakriisi jakaa globaalin talouden näkymiä
  • Pääekonomisti Pasi Kuoppamäki: Taloustalvesta voi tulla pitkä

Esiintyjät ovat haastateltavissa tilaisuuden jälkeen. 

Aika: keskiviikkona 21.9. kello 9.30. Aamupala tarjolla kello 9 alkaen. 

Paikka: Kasarmikatu 21 B, Helsinki / Teams

Ilmoittautumiset ja muut haastattelupyynnöt perjantaihin 16.9. mennessä lehdistöpäällikkö Topi Kanniaiselle sähköpostitse osoitteeseen Topi.Kanniainen@danskebank.fi.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, tuletko paikan päälle vai osallistutko Teamsin kautta. Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuutta. 

Suhdannekatsaus ja lehdistötiedote toimitetaan medialle klo 10.30 

Lämpimästi tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Topi Kanniainen
Lehdistöpäällikkö

Topi.Kanniainen@danskebank.fi
050 591 1904

Tietoja julkaisijasta

Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Televisiokatu 1
00075 DANSKE BANK

010 546 0000https://danskebank.fi

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Danske Bank A/S, Suomen sivuliike on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Danske Bank on pohjoismainen yleispankki, jolla on vahvat alueelliset juuret ja tiivis yhteys ympäröivään maailmaan. Olemme yli 145 vuoden ajan auttaneet kotitalouksia ja yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa. Tarjoamme henkilö-, yritys- ja instituutioasiakkaille pankkipalveluiden lisäksi henki- ja eläkevakuutuksia, varainhoitoa, kiinteistönvälitys- ja leasing-palveluita.

Haluamme tuottaa pitkäaikaista arvoa kaikille sidosryhmillemme – asiakkaillemme, sijoittajille sekä yhteisöille joiden osana toimimme – ja tavoitteemme on tulla tunnetuksi luotetuimpana taloudellisena kumppanina, joka auttaa tekemään taloudellisista päätöksistä ja arjen pankkiasioinnista helppoa.

Danske Bank -konsernin pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa ja yhtiön osake on listattu Nasdaq Kööpenhaminassa. www.danskebank.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Danske Bankin sijoitusnäkemys: Osakemarkkinoilla syytä olla yhä varovainen – hyviä mahdollisuuksia joukkovelkakirjoissa1.12.2022 13:00:00 EET | Tiedote

Danske Bankin tuore sijoitusnäkemys suosittelee edelleen varovaista suhtautumista osakemarkkinoihin ja näkee hyviä mahdollisuuksia joukkovelkakirjoissa. Sekä osakkeissa että joukkovelkakirjoissa Danske Bank kehottaa pitämään etäisyyttä markkinoiden riskialtteimpiin osiin. Suositus jatkaa ylipainotusta yhdysvaltalaisiin osakkeisiin, alipainotusta eurooppalaisiin sekä neutraalia painotusta kehittyviin markkinoihin ja Japaniin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme