Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Kutsu: Talvi on tulossa mutta kuinka paha? Danske Bank julkistaa suhdannekatsauksensa 18.12.

Jaa

Hyvä median edustaja, tervetuloa Danske Bankin suhdannekatsauksen julkistukseen.

Tilaisuudessa Danske Bankin ekonomistit esittelevät Danske Bankin uuden suhdannekatsauksen, joka pitää sisällään myös vuoden 2020 ennusteen. Lisäksi analyytikko Antti Koskivuori kertoo Suomelle tärkeiden metsäyhtiöiden tilanteesta.

Pääekonomisti Pasi Kuoppamäki: Rahapolitiikan uusi normaali kansainvälisessä taloudessa

Ekonomisti Jukka Appelqvist: Suhdanne viilenee – kotitaloudet kannattelevat Suomen horjuvaa taloutta

Analyytikko Antti Koskivuori: Metsäteollisuuden näkymät – Syklin huippu käsillä?

Aika: Tiistaina, 18.12. klo 9.30. Kevyt aamiainen tarjoillaan kello 9 alkaen.

Paikka: Danske Bank, Kasarmikatu 21, 00100 Helsinki

Esiintyjät ovat haastateltavissa suhdannekatsauksen jälkeen.

Suhdannekatsaus ja lehdistötiedote toimitetaan medialle noin klo 10.30.

Ilmoittautumiset ja muut haastattelupyynnöt ma 17.12. mennessä sähköpostitse josi.tikkanen@danskebank.fi tai puhelimitse 0503269701.

Lämpimästi tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lehdistöpäällikkö Josi Tikkanen
josi.tikkanen@danskebank.fi
0503269701

Tietoja julkaisijasta

Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Televisiokatu 1
00075 DANSKE BANK

010 546 0000https://danskebank.fi

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Danske Bank A/S, Suomen sivuliike on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Danske Bank on pohjoismainen yleispankki, jolla on vahvat alueelliset juuret ja tiivis yhteys ympäröivään maailmaan. Olemme yli 145 vuoden ajan auttaneet kotitalouksia ja yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa. Tarjoamme henkilö-, yritys- ja instituutioasiakkaille pankkipalveluiden lisäksi henki- ja eläkevakuutuksia, varainhoitoa, kiinteistönvälitys- ja leasing-palveluita.

Haluamme tuottaa pitkäaikaista arvoa kaikille sidosryhmillemme - asiakkaillemme, sijoittajille sekä yhteisöille joiden osana toimimme – ja tavoitteemme on tulla tunnetuksi luotetuimpana taloudellisena kumppanina, joka auttaa tekemään taloudellisista päätöksistä ja arjen pankkiasioinnista helppoa.

Danske Bank -konsernin pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa ja yhtiön osake on listattu Nasdaq Kööpenhaminassa. www.danskebank.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme