Audiomedia Oy

Kutsu ”Tämä maa”-kirjan kiinan kielisen laitoksen julkistamistilaisuuteen 29.1.2019 klo 16.00, Suomen menestystarinat kiinaksi ja venäjäksi

Jaa

Sata vuotiaalle Suomelle omistettu kirja ”Tämä maa” julkaistaan nyt myös kiinaksi ja venäjäksi. Kirjan sata suomalaista menestystarinaa nostavat valokeilaan ihmisiä, yhteisöjä ja tekijöitä, jotka ovat eri elämänaloilla yltäneet poikkeuksellisiin saavutuksiin. Tarinat ulottuvat Sibeliuksesta Slushiin, nobelisteista Nokian puhelimiin, liekkisulatuksesta äitiyspakkaukseen ja jäänmurtajista metallimusiikkiin.

Kiinakirja
Kiinakirja

Kirjan on toimittanut Tuula Kousa ja sen kustantaa Verbatum Oy. Hankkeen liikkeellepanija Esko Ahon mukaan kirjassa halutaan nostaa esille aikaansaannoksia, jotka eivät ole muuttaneet vain Suomea vaan jättäneet vähintään sormenjäljen myös rajojemme ulkopuolelle.

-Kansainvälinen kiinnostus kirjaa kohtaan on ollut sen verran suurta, että haluamme englanninkielisen laitoksen lisäksi julkaista kirjan myös kiinan ja venäjän kielellä. Näistä maista Suomeen suuntautuva kiinnostus on valtavassa kasvussa ja haluamme tarjota heille omalla kielellä tarinoita satavuotiaasta Suomesta, kertoo Aho.

Ahon mukaan kirjalla luodaan myönteistä maakuvaa ja rakennetaan Suomi-brändiä. - Ytimekkäät tekstit ja oivaltavat kuvat palauttavat mieliin kaikkien tuntemia kansallisia sankareita ja historiamme kohokohtia, mutta myös tuntemattomaksi jääneitä tai unohdettuja saavutuksia. Tämä maa kertoo, miten Eliel Saarinen viitoitti modernin pilvenpiirtäjän tulevaisuuden tai Serlachius loi paperiteollisuuden ja taiteen liiton.

-Juhlakirja kertoo osaamisestamme ja onnistumisistamme. Teos osoittaa, että kirja on digiaikanakin paras liittymä ajassa kestävien asioiden esilletuomisessa. Kirja on tehty löytämään paikkansa niin suomalaisten kuin Suomesta kiinnostuneiden ulkomaalaistenkin kirjahyllystä, kuvailee Aho.

Kymmenien kirjoittajien joukossa on tuttuja nimiä kuten Laura Kolbe, Markku Kuisma, Jörn Donner, Carl Bildt ja maailmankuulu arkkitehti Daniel Libeskind.

Teos on aiemmin ilmestynyt suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi.

Kiinan kielisen laitoksen julkistamistilaisuus on Helsingissä ravintola Kämpin peilisalissa, os Pohjoisesplanadi 29, maanantaina 29. tammikuuta 2017 klo 16.00.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja kirjasta: www.tamamaa.fi

Ilmoittautumiset: paivi.yli-kyyny@verbatum.fi, puh: 050-352 1481

Kuvat

Kiinakirja
Kiinakirja
Lataa
Esko Aho
Esko Aho
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Audiomedia Oy
Audiomedia Oy
Töölöntorinkatu 3 B 39
00260 HELSINKI

+358 50 2589http://www.markkulaukkanen.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Audiomedia Oy

VTT:n Jussi Manninen: Metsäsektorin jalostuksen arvo voitaisiin kaksinkertaistaa uusilla biotalouden tuotteilla - Metsäpohjainen biotalous tärkeä työkalu ilmastopolitiikassa20.10.2018 10:00Tiedote

Metsäsektorin jalostuksen arvo voitaisiin VTT:n luonnonvara- ja ympäristöratkaisut liiketoiminnan johtajan Jussi Mannisen mukaan kaksinkertaistaa uusilla biotalouden tuotteilla. – Uusilla biotalouden tuotteilla ja innovaatioilla on maailmalla suuret markkinat ja saavuttaa niillä merkittäviä kansantaloudellisia hyötyjä. Tässä asiassa kaikkien EU:n metsämaiden tulisi tehdä yhteistyötä ja luoda markkinat uusille metsäpohjaisille tuotteille. Metsäpohjainen biotalous on myös merkittävä työkalu EU:n ilmastopolitiikassa.

Puurakentamisen odotetaan kaksinkertaistuvan lähivuosina - Rakennusliikkeiden kiinnostus puuratkaisuja kohtaan kasvussa24.9.2018 15:06Tiedote

Rakennusliikkeiden kasvava kiinnostus puun käyttöä kohtaan, tuoteosatoimittajien ja rakentajien kumppanuus sekä puurakentamisen tekninen valmius ja sääsuojaus nousivat pääteemoiksi Koskisen Oy:n taloteollisuuden järjestämässä puurakentamisen ajankohtaisseminaarissa. Puurakentamisen kohteiden koon kasvaessa, Koskisen Oy:n taloteollisuus on ottanut ison askeleen tuoteosatoimittajasta kohti kokonaisvaltaista toimitusta projektinjohdosta suunnitteluun ja asennuksiin.

Kierrätysliiketoiminnan uranuurtaja - Hyötypaperi Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu9.8.2018 12:00Tiedote

Syyskuun alussa Hyötypaperi Oy:n toimitusjohtajan tehtävät jättävä Risto Kauppila, kokee kuuluvansa sukupolveen, jolla on ollut töitä ja luonnollista vetoa yrittäjyyteen. Valkealan Kääpälän kylässä syntynyt Risto Kauppila kasvoi 4-lapsisen perheen nuorimpana ja menetti isänsä kolmivuotiaana. – Äiti pyöritti tilaa ja sai tilapäisapua kiireisinä aikoina, mutta vastuuta tilan töistä oli tarjolla heti kun kynnelle kykeni. Ei vaadittu mitään, kun ei ollut mitään jakovaraa. Elämä oli kuitenkin antoisaa, vaikka rahaa ei ollutkaan. Tämä elämänvaihe oli liikkeellepaneva voima yrittämiseen ja työhön.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme