Audiomedia Oy

Kutsu ”Tämä maa”-kirjan kiinan kielisen laitoksen julkistamistilaisuuteen 29.1.2019 klo 16.00, Suomen menestystarinat kiinaksi ja venäjäksi

Jaa

Sata vuotiaalle Suomelle omistettu kirja ”Tämä maa” julkaistaan nyt myös kiinaksi ja venäjäksi. Kirjan sata suomalaista menestystarinaa nostavat valokeilaan ihmisiä, yhteisöjä ja tekijöitä, jotka ovat eri elämänaloilla yltäneet poikkeuksellisiin saavutuksiin. Tarinat ulottuvat Sibeliuksesta Slushiin, nobelisteista Nokian puhelimiin, liekkisulatuksesta äitiyspakkaukseen ja jäänmurtajista metallimusiikkiin.

Kiinakirja
Kiinakirja

Kirjan on toimittanut Tuula Kousa ja sen kustantaa Verbatum Oy. Hankkeen liikkeellepanija Esko Ahon mukaan kirjassa halutaan nostaa esille aikaansaannoksia, jotka eivät ole muuttaneet vain Suomea vaan jättäneet vähintään sormenjäljen myös rajojemme ulkopuolelle.

-Kansainvälinen kiinnostus kirjaa kohtaan on ollut sen verran suurta, että haluamme englanninkielisen laitoksen lisäksi julkaista kirjan myös kiinan ja venäjän kielellä. Näistä maista Suomeen suuntautuva kiinnostus on valtavassa kasvussa ja haluamme tarjota heille omalla kielellä tarinoita satavuotiaasta Suomesta, kertoo Aho.

Ahon mukaan kirjalla luodaan myönteistä maakuvaa ja rakennetaan Suomi-brändiä. - Ytimekkäät tekstit ja oivaltavat kuvat palauttavat mieliin kaikkien tuntemia kansallisia sankareita ja historiamme kohokohtia, mutta myös tuntemattomaksi jääneitä tai unohdettuja saavutuksia. Tämä maa kertoo, miten Eliel Saarinen viitoitti modernin pilvenpiirtäjän tulevaisuuden tai Serlachius loi paperiteollisuuden ja taiteen liiton.

-Juhlakirja kertoo osaamisestamme ja onnistumisistamme. Teos osoittaa, että kirja on digiaikanakin paras liittymä ajassa kestävien asioiden esilletuomisessa. Kirja on tehty löytämään paikkansa niin suomalaisten kuin Suomesta kiinnostuneiden ulkomaalaistenkin kirjahyllystä, kuvailee Aho.

Kymmenien kirjoittajien joukossa on tuttuja nimiä kuten Laura Kolbe, Markku Kuisma, Jörn Donner, Carl Bildt ja maailmankuulu arkkitehti Daniel Libeskind.

Teos on aiemmin ilmestynyt suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi.

Kiinan kielisen laitoksen julkistamistilaisuus on Helsingissä ravintola Kämpin peilisalissa, os Pohjoisesplanadi 29, maanantaina 29. tammikuuta 2017 klo 16.00.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja kirjasta: www.tamamaa.fi

Ilmoittautumiset: paivi.yli-kyyny@verbatum.fi, puh: 050-352 1481

Kuvat

Kiinakirja
Kiinakirja
Lataa
Esko Aho
Esko Aho
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Audiomedia Oy
Audiomedia Oy
Töölöntorinkatu 3 B 39
00260 HELSINKI

+358 50 2589http://www.markkulaukkanen.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Audiomedia Oy

Euroopan metsäinstituutin Marc Palahí: EU tarvitsee kunnianhimoista ja strategista lähestymistapaa metsäpolitiikkaan15.6.2018 09:32Tiedote

Euroopan metsäinstituutin (EFI) johtaja Marc Palahí pitää ymmärryksen puutetta suurena haasteena eurooppalaisia metsiä koskevassa strategisessa keskustelussa. - EU:ssa ei ole metsäpolitiikan osaamista eikä komissiossa siksi myöskään ole kykyä käsitellä metsäpolitiikkaa tai kehittää strategiaa siitä, mitä metsät merkitsevät ilmastonmuutoksen kaltaisten haasteiden ratkaisemisessa tai millaisia mahdollisuuksia ne tarjoavat kierto- tai biotaloudessa.

Ylijohtaja Juha S. Niemelä: EU:lle vahvempi yhteinen metsästrategia15.3.2018 08:30Tiedote

Maa- ja metsätalousministeriön luonnonvaraosaston ylijohtaja Juha S. Niemelä pitää metsien käyttöä määrittävää LULUCF-asetusta ja uusiutuvan energian käyttöä koskevaa RED II direktiiviä Suomen EU-historian suurimpina vaikuttamishankkeina. – Tämä kaksi vuotta kestänyt jumppaus nostaa esiin kysymyksen, tarvittaisiinko syvempää yhteistyötä ja vaikuttamista EU:n metsämaiden kanssa. Tämä voisi tapahtua EU:n yhteisen metsästrategian päivittämisen ja syventämisen kautta.

Kimmo Tiilikainen: Suomella nyt vahva selkänoja biotalousstrategian toteuttamiseen28.2.2018 09:48Tiedote

Asunto-, ympäristö- ja energiaministeri Kimmo Tiilikaisen mukaan Euroopan Parlamentin metsien käyttöä ja uusiutuvan energian tuotantoa koskevat päätökset antavat hallitukselle vahvan tuen metsäpohjaisen biotalousstrategian jatkamiselle. – Nyt voimme hyödyntää metsiä Pariisin ilmastosopimuksen mukaisella tavalla. Päätös uusiutuvan energian direktiivistä avaa taas mahdollisuuden toteuttaa ilmastotavoitteita metsän sivuvirtoihin perustuvan uusiutuvan energian avulla.

Metsänomistajien pääsihteeri Emma Berglund: Taistelemme vääriä metsämielikuvia vastaan9.10.2017 08:59Tiedote

Euroopan metsänomistajien liiton CEPF: n pääsihteeri Emma Berglund on helpottunut. Euroopan parlamentti on äänestänyt metsien hiilinielun laskentatavasta metsänomistajien ja metsäteollisuuden tavoitteiden mukaisella tavalla. Vaikka edessä on vielä parlamentin, komission ja ministerineuvoton lopullinen kannan muodostus Berglund uskoo päätökseen, joka ei estä metsien resurssien hyödyntämistä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme