Messukeskus

KUTSU: Teknologia 17 Messukeskuksessa 10.-12.10.2017

Jaa

Pohjoismaiden johtava teknologiatapahtuma kutsuu Messukeskukseen! Mukana kokonaisuudessa seuraavat tapahtumat: Automaatio, Elkom, Hydrauliikka&Pneumatiikka, Levytyö, MecaTec, Robosteam ja Kunnossapito sekä LOGYiSCM (11.-12.10.) Yhteensä yli 400 näytteilleasettajaa ja runsaasti ohjelmaa. Koko ohjelma ja mukana olevat yritykset http://teknologia.messukeskus.com/messuilla/

Teknologia 17 -tapahtumassa on esillä läpileikkaus tulevaisuuden teknologioista kuten IoT, VR, AR ja Big Data. Teemoissa pureudutaan kaupallistamisen haasteisiin: kuinka innovaatiosta tulee tuote, tuotteesta palvelu ja palvelusta menestys.

Tapahtuma esittelee myös Messukeskuksen lisätyn todellisuuden ratkaisuja käytännössä: esillä on mm. osaston kattava AR-tuotepolku, jossa kävijä saa lisätietoja esilläolevista tuotteista lisätyn todellisuuden keinoin, äänin ja kuvin. Lisätty todellisuus toimii Messukeskuksessa Immersal Messukeskus –nimisellä sovelluksella. Tule tutustumaan!

Tiistaina 10.10. klo 13.00 tapahtumassa jaetaan Suomen Messusäätiön uusi 10000 euron Teknologia-palkinto merkittävästä innovatiivisesta ratkaisusta teknologian alalla.

Akkreditoidu tapahtumaan: http://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/

POIMINTOJA OHJELMASTA

Teknologia Forum
Seminaarikokonaisuus vie katseet tulevaisuuteen: 10.10 kokoustila 207 ja 11.-12.10 kokoustila 103. Keskiviikkona 11.10. klo 13:00 – 17:00 teemana Pelit ja Keinoäly. Puheenjohtaja Frans Mäyrä, Tampereen yliopisto. Mobiili teollinen internet avautuu esityksissä, joita alustaa Jyri Hämäläinen Aalto-yliopistosta. Esitysten aiheita ovat mm. älykäs liikenne ja nanosatelliitit. Kaupan tulevaisuus -teemaan porautuu Anni Ronkainen Keskolta.
Lue lisää >> http://teknologia.messukeskus.com/teknologia-forum/

Teknologia Plaza
Ohjelmassa mm. Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n katsaus teolliseen kunnossapitoon. Valmet Automotiven Ilpo Korhosen puheenvuoro autoteollisuuden näkymistä Uudessakaupungissa. Digitaalisen alustatalouden paneelissa Pekka Sihvonen Tekesiltä, Jukka Viitanen Resolute HQ:sta, Taneli Tikka Tiedolta ja Simo Säynevirta ABB:ltä.
Lue lisää >> http://teknologia.messukeskus.com/ohjelmatiistai/

Robosteam-lava
Ensimmäistä kertaa Teknologia-tapahtumakokonaisuudessa mukana Robosteam, jossa kohtaavat mm. robottien ja tekoälyn käyttäjät. Huippupuhujina mm.
10:05 – 10:50: Skolkovon robottiakatemian johtaja Albert Efimov Venäjältä: How countries innovate in robotics and AI?
11:00 – 11:45: Jade le Maître, Ranska: Lessons learnt in building and leading a service robotics startup
11.50 – 12:35 Ogan Gurel, yksi Korean tunnetuimmista luennoitsijoista alallaan nyt ensimmäistä kertaa Suomessa: The Future of Robotics and Healthcare: Global and South Korean perspectives.
Lue lisää >> http://teknologia.messukeskus.com/robosteamin-lava/


LEHDISTÖKESKUS
Messukeskuksen lehdistökeskus (eteläinen sisäänkäynti, 2. krs) palvelee tapahtuman aukioloaikoina. Esitä tullessasi voimassa oleva SJL:n toimittajakortti tai muu todistus siitä, että saavut messuille työtehtävissä. Tapahtuman verkkosivuilta löytyy tapahtuman tiedotteiden lisäksi näytteilleasettajien tiedotteita.

PYSÄKÖINTI
Pysäköinti on Messukeskuksen tapahtumiin akkreditoituneille toimittajille maksutonta. Puomilta saatava pysäköintikortti leimataan Lehdistökeskuksen leimauslaitteessa.

Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Tuula Sipilä, puh. 040 905 1373, tuula.sipila@messukeskus.com
Kuvia vapaasti median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com/

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme