Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry

Kutsu: Tervetuloa ennakkoinfoon ja Lääkäri 2018 -tapahtumaan

Jaa

Lääkäri 2018 -tapahtuma järjestetään 10.-12.1.2018 Messukeskuksessa. Lääkärien vuoden tärkein tapahtuma kerää paikalle noin 6000 kävijää, luennoitsijaa ja näytteilleasettajaa. Tapahtuman teemana on tänä vuonna Muutos.

Tervetuloa ennakkoinfoon tiistaina 9.1. klo 10.00-12.00 ravintola Lasipalatsin Palmuhuoneeseen. Ennakkoinfossa julkistetaan Suomalaisen Lääkäriseura Duodecimin Matti Äyräpää -palkinnon ja Pohjolan ja Suomi-yhtiön palkinnon saajat sekä Nuorten Lääkärien yhdistyksen selvitys Suomen parhaista lääkäreiden koulutuspaikoista. Tarjolla on aamiaista. 

Ennakkoinfoon voit ilmoittautua täältä>>

Lääkäri 2018 -tapahtuma on avoin medialle. Tapahtumaan voit ilmoittautua ennakkoon täältä>>

Media on tervetullut seuraamaan avajaisia keskiviikkona 10.1. klo 17.00 Messukeskuksessa.

Lisäksi medialle järjestetään tiedotustilaisuus ja seminaari torstaina 11.1. klo 10.00–12.00 Messukeskuksessa (h203). Tilaisuudessa julkistetaan Lääkäriliiton väestötutkimuksen tulokset hoitoon pääsystä sekä terveyskeskusten lääkäritilanne. Tarkempi ohjelma löytyy http://laakaripaivat.fi/2018/medialle/.

Median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan myös yleisötapahtumaa tiistaina 9.1. klo 17.00–18.30 Sanomatalon Mediatorille.

Lääkäri 2018 -ohjelma kokonaisuudessaan täällä: http://laakaripaivat.fi/2018/

Sosiaalisessa mediassa löydät meidät #lääkäri2018 ja #lääkäripäivät -aihetunnisteilla.

Tavataan Lääkäri 2018 -tapahtumassa!

Suomen Lääkäriliitto
viestintäpäällikkö Pauliina Pulkkinen
puh. 050 574 5288
pauliina.pulkkinen@laakariliitto.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry
Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry
Mäkelänkatu 2
00500 HELSINKI

http://www.laakariliitto.fi

Suomen Lääkäriliitto on ammattijärjestö, johon kuuluu noin 93 % Suomessa toimivista lääkäreistä. Lääkärit yhdessä potilaan parhaaksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry

Joka kolmas lääkäri tekee tutkimustyötä – merkittävä osa omalla ajallaan10.1.2019 10:00:00 EETTiedote

Joka kolmas lääkäri osallistuu jollakin tapaa tieteelliseen tutkimustyöhän ja joka neljäs lääkäri on väitellyt. Tieteellistä tutkimustyötä täysipäiväisesti eli työkseen tekee kuitenkin vain kaksi prosenttia lääkäreistä. Merkittävä osa (41%) tutkimustyötä tekevistä tekee sitä pelkästään omalla ajallaan töidensä jälkeen kuten iltaisin ja viikonloppuisin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme