Messukeskus

KUTSU: Tervetuloa Habitareen 13.-17.9.

Jaa

Habitare avaa ovet sisustuksen, muotoilun ja huonekalujen maailmaan Messukeskuksessa Helsingissä. 13.–17.9. Habitare tarjoaa intohimoisille designin ystäville, kodin koristelijoille, sisustajille, haaveilijoille elämyksiä, ideoita ja tietoa sisustamisesta sekä kodin ja eri tilojen toiminnallisuudesta. Suomen johtavana design- ja huonekalutapahtumana Habitare tuo esiin uuden suunnittelijapolven ajatuksia ja töitä sekä herättää keskustelua. Habitaren Kansainvälinen Ystävä 2017 on MUJI:n pääjohtaja Masaaki Kanai. Samaan aikaan Habitaren kanssa järjestetään Antiikki ja HighEnd Helsinki sekä ammattilaisten tapahtumat Showroom ja Forma.

Tervetuloa tutustumaan Habitareen press preview -aikana ke 13.9. klo 9-12. Lehdistökeskus avataan klo 8.00

Akkreditoidu ennakkoon >>
Habitaren mediamateriaali ja tilaisuudet >>
Messuilla mukana olevat yritykset >>

HABITAREN AVAJAISET KE 13.9. KLO 9.15, AHEAD ARENA 6P50

The Opening of Habitare 2017
Anni Vepsäläinen, CEO, Messukeskus
Laura Sarvilinna, Programme Director, Messukeskus

Welcoming words
Jan Vapaavuori, Mayor of Helsinki

Home: the Domain of Materiality
Pekka Korvenmaa, Professor, Aalto University

MUUT TAPAHTUMAT:

Antiikki 13.–17.9.
Antiikin, vintagen ja vanhan taiteen myyntitapahtumassa korostuu tänä vuonna kotimainen design ja taide. Erikoisnäyttely Asumisen utopioita avaa menneiden vuosikymmenten näkemyksiä tulevaisuuden asumisesta. www.antiikki.messukeskus.com

Antiikki-tapahtuman mediamateriaali ja tilaisuudet >>
Mukana olevat yritykset >>

Showroom 13.–15.9., halli 4
Showroom on muotoilun ja tilasuunnittelun ammattilaisten tapahtuma, jonka järjestävät Habitare ja Helsinki Design Week. Avoinna rekisteröityneille ammattilaisille. www.showroomfair.com

HighEnd Helsinki 15.–17.9.
Laadukkaan äänen- ja kuvantoiston tapahtuma Messukeskuksen kongressitiloissa ja Holiday Inn -hotellissa.
www.highendhelsinki.messukeskus.com

Forma, 15.–17.9., halli 3
Forma on lifestyletuotteiden myyjien ja ostajien ammattitapahtuma. Avoinna rekisteröityneille ammattilaisille. www.forma.messukeskus.com

LISÄTIETOJA:
tiedottaja Johanna Suni p. 0405154216, johanna.suni@messukeskus.com
tiedottaja Jaana Matilainen p. 0503095130, jaana.matilainen@messukeskus.com (Antiikki)

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Vene 18 Båt -messuilla 540 venettä ja 758 880 litraa vettä12.2.2018 09:54Tiedote

Helsingin venemessuilla 9. – 18.2.2018 Messukeskuksessa esitellään 540 eritarkoituksiin sopivaa venettä. Messuilla on harvoin esillä olevat suomalainen ClubSwan 50 sekä italialaiset Ferretti ja Riva Iseo. Reilusti yli puolet veneistä on suomalaisia. Keskiviikkona 14.2. messuilla julkaistaan Messujen avomoottorivene, Messujen retki- ja yhteysmoottorivene sekä Messujen matkamoottorivene. Venemessuilla on kuusi allasta, joissa on yhteensä melkoinen määrä vettä – yhteensä 758 880 litraa. Uusin messujen altaista on Kalastusveneallas, jonka laitamilla on kahdeksan hyvin varusteltua kalastusvenettä, joissa kalastusoppaat pitävät esityksiään.

Soutuveneestä Swaniin - Vene 18 Båt -messut esittelee yli 500 uutta venettä9.2.2018 22:32Tiedote

Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma Vene 18 Båt -messut 9.–18.2.2018 täyttää kaikki Messukeskuksen seitsemän hallia ja esittelee yli 500 erilaisiin tarkoituksiin sopivaa venettä. Reilusti puolet veneistä on suomalaisia. Suurin osa veneistä on moottoriveneitä, mutta Purjehdussatamassa komeilee harvinainen vieras, uusi ClubSwan 50. Venemessujen kalastusalue on suurempi kuin koskaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme