Messukeskus

KUTSU: Tervetuloa Habitareen 13.-17.9.

Jaa

Habitare avaa ovet sisustuksen, muotoilun ja huonekalujen maailmaan Messukeskuksessa Helsingissä. 13.–17.9. Habitare tarjoaa intohimoisille designin ystäville, kodin koristelijoille, sisustajille, haaveilijoille elämyksiä, ideoita ja tietoa sisustamisesta sekä kodin ja eri tilojen toiminnallisuudesta. Suomen johtavana design- ja huonekalutapahtumana Habitare tuo esiin uuden suunnittelijapolven ajatuksia ja töitä sekä herättää keskustelua. Habitaren Kansainvälinen Ystävä 2017 on MUJI:n pääjohtaja Masaaki Kanai. Samaan aikaan Habitaren kanssa järjestetään Antiikki ja HighEnd Helsinki sekä ammattilaisten tapahtumat Showroom ja Forma.

Tervetuloa tutustumaan Habitareen press preview -aikana ke 13.9. klo 9-12. Lehdistökeskus avataan klo 8.00

Akkreditoidu ennakkoon >>
Habitaren mediamateriaali ja tilaisuudet >>
Messuilla mukana olevat yritykset >>

HABITAREN AVAJAISET KE 13.9. KLO 9.15, AHEAD ARENA 6P50

The Opening of Habitare 2017
Anni Vepsäläinen, CEO, Messukeskus
Laura Sarvilinna, Programme Director, Messukeskus

Welcoming words
Jan Vapaavuori, Mayor of Helsinki

Home: the Domain of Materiality
Pekka Korvenmaa, Professor, Aalto University

MUUT TAPAHTUMAT:

Antiikki 13.–17.9.
Antiikin, vintagen ja vanhan taiteen myyntitapahtumassa korostuu tänä vuonna kotimainen design ja taide. Erikoisnäyttely Asumisen utopioita avaa menneiden vuosikymmenten näkemyksiä tulevaisuuden asumisesta. www.antiikki.messukeskus.com

Antiikki-tapahtuman mediamateriaali ja tilaisuudet >>
Mukana olevat yritykset >>

Showroom 13.–15.9., halli 4
Showroom on muotoilun ja tilasuunnittelun ammattilaisten tapahtuma, jonka järjestävät Habitare ja Helsinki Design Week. Avoinna rekisteröityneille ammattilaisille. www.showroomfair.com

HighEnd Helsinki 15.–17.9.
Laadukkaan äänen- ja kuvantoiston tapahtuma Messukeskuksen kongressitiloissa ja Holiday Inn -hotellissa.
www.highendhelsinki.messukeskus.com

Forma, 15.–17.9., halli 3
Forma on lifestyletuotteiden myyjien ja ostajien ammattitapahtuma. Avoinna rekisteröityneille ammattilaisille. www.forma.messukeskus.com

LISÄTIETOJA:
tiedottaja Johanna Suni p. 0405154216, johanna.suni@messukeskus.com
tiedottaja Jaana Matilainen p. 0503095130, jaana.matilainen@messukeskus.com (Antiikki)

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Helsingin Kirjamessuilla kahdeksan lukupiiriä18.6.2018 12:19Tiedote

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit on julkaistu. Tarjolla on kahdeksan lukupiiriä kiinnostavista vuoden 2018 kirjauutuuksista. Lukupiiriin osallistuu messuvieraiden lisäksi kirjailija ja kustantajan edustaja. Lukupiirikirjailijoita ovat Rafael Donner, Antti Heikkinen, Kari Hotakainen, Risto Isomäki, Riikka Pulkkinen, Sisko Savonlahti, Katariina Souri ja Saara Turunen. Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme