Messukeskus

KUTSU: Tervetuloa Habitareen 13.-17.9.

Jaa

Habitare avaa ovet sisustuksen, muotoilun ja huonekalujen maailmaan Messukeskuksessa Helsingissä. 13.–17.9. Habitare tarjoaa intohimoisille designin ystäville, kodin koristelijoille, sisustajille, haaveilijoille elämyksiä, ideoita ja tietoa sisustamisesta sekä kodin ja eri tilojen toiminnallisuudesta. Suomen johtavana design- ja huonekalutapahtumana Habitare tuo esiin uuden suunnittelijapolven ajatuksia ja töitä sekä herättää keskustelua. Habitaren Kansainvälinen Ystävä 2017 on MUJI:n pääjohtaja Masaaki Kanai. Samaan aikaan Habitaren kanssa järjestetään Antiikki ja HighEnd Helsinki sekä ammattilaisten tapahtumat Showroom ja Forma.

Tervetuloa tutustumaan Habitareen press preview -aikana ke 13.9. klo 9-12. Lehdistökeskus avataan klo 8.00

Akkreditoidu ennakkoon >>
Habitaren mediamateriaali ja tilaisuudet >>
Messuilla mukana olevat yritykset >>

HABITAREN AVAJAISET KE 13.9. KLO 9.15, AHEAD ARENA 6P50

The Opening of Habitare 2017
Anni Vepsäläinen, CEO, Messukeskus
Laura Sarvilinna, Programme Director, Messukeskus

Welcoming words
Jan Vapaavuori, Mayor of Helsinki

Home: the Domain of Materiality
Pekka Korvenmaa, Professor, Aalto University

MUUT TAPAHTUMAT:

Antiikki 13.–17.9.
Antiikin, vintagen ja vanhan taiteen myyntitapahtumassa korostuu tänä vuonna kotimainen design ja taide. Erikoisnäyttely Asumisen utopioita avaa menneiden vuosikymmenten näkemyksiä tulevaisuuden asumisesta. www.antiikki.messukeskus.com

Antiikki-tapahtuman mediamateriaali ja tilaisuudet >>
Mukana olevat yritykset >>

Showroom 13.–15.9., halli 4
Showroom on muotoilun ja tilasuunnittelun ammattilaisten tapahtuma, jonka järjestävät Habitare ja Helsinki Design Week. Avoinna rekisteröityneille ammattilaisille. www.showroomfair.com

HighEnd Helsinki 15.–17.9.
Laadukkaan äänen- ja kuvantoiston tapahtuma Messukeskuksen kongressitiloissa ja Holiday Inn -hotellissa.
www.highendhelsinki.messukeskus.com

Forma, 15.–17.9., halli 3
Forma on lifestyletuotteiden myyjien ja ostajien ammattitapahtuma. Avoinna rekisteröityneille ammattilaisille. www.forma.messukeskus.com

LISÄTIETOJA:
tiedottaja Johanna Suni p. 0405154216, johanna.suni@messukeskus.com
tiedottaja Jaana Matilainen p. 0503095130, jaana.matilainen@messukeskus.com (Antiikki)

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

I love me -tapahtumassa näkyy trendit ja Suomi10022.9.2017 10:11Tiedote

I love me paneutuu ihmisen hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti, sisältäen kauneutta ja terveyttä sekä keholle että mielelle. Tapahtuman kymmenen ohjelma-aluetta tarjoavat yhteensä satoja kiinnostavia luentoja, demoja, harjoituksia, näytöksiä ja kisoja, joista voi ammentaa inspiraatiota omaan elämäänsä. Ohjelma juhlistaa myös satavuotiasta Suomea ja esittelee syksyn trendit. I love me järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 20.–22.10.2017.

Teknologia 17 -messuilla venäläis-suomalainen yrityspäättäjien foorumi21.9.2017 15:31Tiedote

Messukeskuksessa ti-to 10.—12.10. järjestettävien Teknologia-messujen näytteilleasettajat edustavat laajasti teknologiateollisuuden eri sektoreita. Messuilta haetaan uusien tuotteiden ja palveluiden sekä uusien asiakkaiden ja kumppaneiden lisäksi myös lisäarvoa olemassa oleviin asiakassuhteisiin. Messuohjelman yksi vetonauloista on venäläis-suomalainen yrityspäättäjien foorumi Partneriat.

Vene 18 Båt -messut haluaa olla mukana pelastamassa Itämerta18.9.2017 07:11Tiedote

Helsingin Vene 18 Båt -messujen yhteistyökumppani on vuonna 2018 kulttuuri- ja Itämerensuojeluhankkeistaan tunnettu John Nurmisen Säätiö, joka on käynnistänyt kymmenen vuoden aikana useita Puhdas Itämeri -hankkeita. Venemessut tahtoo olla mukana Itämeren pelastamisessa ja Itämeren suojelu nouseekin näkyvästi esille messujen ohjelmassa ja osastoilla. Tapahtuman yhtenä teemana on Puhdas Itämeri. Vene 18 Båt -messut järjestetään 9.–18.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Kutsu: Kansainväliset turvallisuusalan FinnSec-messut 26. - 27.9.201718.9.2017 06:48Kutsu

tFinnSec 2017 turvallisesta liiketoimintaympäristöstä, maakuntien varautumisesta, turvainvestointien vaikutuksesta liiketoimintaan, vapaasta liikkuvuudesta, asumisen turvallisuudesta, väestösuojien rakentamisesta sekä kaupanalan turvallisuudesta. Avajaispäivänä 26.9. turvallisuudesta puhuvat ja ottavat siihen kantaa mm. liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner, kansliapäällikkö Päivi Nerg ja tulevaisuustutkija Ilkka Halava. Keskiviikkona 27.9. Vapaa liikkuvuus? Vapaa rikollisuus? -seminaarissa turvallisuuskonsultti Jeff Martin Englannista kertoo, mitä on opittu Englannin iskuista, tanskalainen Henrik Moll puhuu radikalisoitumisen vaikutuksista rikollisuuden ehkäisemiseen ja kansanedustaja Kari Tolvanen pohtii kotouttamisen haasteita.

Turvallisuusala ottaa isoja askelia18.9.2017 06:38Tiedote

Digitaaliset turvajärjestelmät kehittyvät juuri nyt isoin askelin. Maailma muuttuu ja yritysten on varauduttava uudenlaisiin riskeihin, uhkiin ja häiriöitilanteisiin, jotta liiketoiminta voi jatkua ja turvallisuus on taattu. Kansainväliset turvallisuusalan FinnSec-messut tiistaista keskiviikkoon 26. – 27.9.2017 Messukeskuksessa Helsingissä päivittää yritysten ja yhteisöjen turvallisuudesta vastaavien sekä yrityspäättäjien tiedot.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme