Espoon kaupunki - Esbo stad

KUTSU: Tervetuloa juhlistamaan 25-vuotiasta Villa Elfvikin luontotaloa näyttelyn avajaisiin 23.8.2017

Jaa

Villa Elfvikin luontotalo avattiin yleisölle neljännesvuosisata sitten. Elämyksiä Elfvikistä - näyttely kertoo talossa toteutetusta monimuotoisesta ympäristökasvatustyöstä ja kurkistaa myös vähän kulisseihin.

Monet retkistä alkavat Villa Elfvikin pihalta
Monet retkistä alkavat Villa Elfvikin pihalta

Arvokkaassa jugend-huvilassa toimiva Villa Elfvikin luontotalo avattiin kesällä 1992 ja on sen jälkeen tarjonnut palvelujaan lähes joka päivä ympäri vuoden. Viereinen Laajalahden luonnonsuojelualue arvokkaine lintukosteikkoineen ja Elfvikin vanha metsä tarjoavat monimuotoiset puitteet luonto-opetukselle.

Luontotalon toimintaa ja historiaa esittelevässä näyttelyssä pääset mm. kurkistamaan luontokoulun päivään. Menneiden näyttelyiden julisteet kertovat tarinaansa luonnon monimuotoisuudesta ja vuosien mittaan puhuttaneista ympäristöasioista. Näyttely on esillä Villa Elfvikin luontotalossa 24.8. - 15.10.2017.

Lämpimästi tervetuloa näyttelyn avajaisiin keskiviikkona 23.8.2017 klo 16!

Kesäisin terveisin,

Riitta Pulkkinen,  luontotalon johtaja

Villa Elfvikin luontotalo/Espoon ympäristökeskus, Elfvikintie 4, Espoo puh. 09 8165 4400, villaelfvik@espoo.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Katri Luukkonen, suunnittelija, Villa Elfvikin luontotalo, puh. 043 826 5253, katri.luukkonen@espoo.fi

Kuvat

Monet retkistä alkavat Villa Elfvikin pihalta
Monet retkistä alkavat Villa Elfvikin pihalta
Lataa

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Ympäristökeskus edistää ympäristövastuullisuutta Espoossa vaalimalla ja parantamalla luonnon monimuotoisuutta ja toimintakykyä, ennaltaehkäisemällä ja korjaamalla ympäristöhaittoja sekä lisäämällä ympäristötietoisuutta ja kannustamalla vaikuttamaan. Villa Elfvikin luontotalo on yksi ympäristökeskuksen yksiköistä.

Seuraa meitä somessa!

Instagram: www.instagram.com/villaelfvik
Facebook: https://www.facebook.com/espoonymparistokeskus/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kaupunkipyörät tulivat Espooseen jäädäkseen - laaja järjestelmä käyttöön ensi keväänä18.10.2017 22:39Tiedote

Espoon kaupunki jatkaa oman kaupunkipyöräjärjestelmänsä hankinnan valmistelua. Tekninen lautakunta päätti asiasta 18.10.2017. Espooseen hankittava kaupunkipyöräjärjestelmä kattaa keväästä 2018 lähtien 700 pyörää ja 70 pyöräasemaa. Kaupunkipyörien soveltuvuutta Espooseen on toukokuusta lähtien kokeiltu Matinkylän ja Olarin alueilla 100 pyörän ja 10 pyöräaseman voimin. Tekninen lautakunta kehotti tutkimaan mahdollisuutta laajentaa kaupunkipyöräjärjestelmää mahdollisimman nopeasti myös Leppävaaran alueelle.

Tapiola Sinfoniettan Beatles-konsertti käynnistää Nenäpäivä-kampanjan 26.10.18.10.2017 14:45Tiedote

HELP! Nenäpäivä goes Beatles -konsertti Espoon kulttuurikeskuksessa 26.10. käynnistää Nenäpäivä-kampanjan, joka toteutetaan tänä vuonna 26.10.–19.11. Konsertissa kuullaan Beatlesin parhaita biisejä upeina orkesterisovituksina. Kitaristi Marzi Nymanin johtaman Tapiola Sinfoniettan kanssa lavalla nähdään joukko maamme valovoimaisimpia artisteja, mm. Ellinoora, Janna, Pepe Willberg ja Von Hertzen Brothers.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme