Espoon kaupunki - Esbo stad

KUTSU: Tervetuloa juhlistamaan 25-vuotiasta Villa Elfvikin luontotaloa näyttelyn avajaisiin 23.8.2017

11.8.2017 10:57 | Espoon kaupunki - Esbo stad

Jaa

Villa Elfvikin luontotalo avattiin yleisölle neljännesvuosisata sitten. Elämyksiä Elfvikistä - näyttely kertoo talossa toteutetusta monimuotoisesta ympäristökasvatustyöstä ja kurkistaa myös vähän kulisseihin.

Monet retkistä alkavat Villa Elfvikin pihalta
Monet retkistä alkavat Villa Elfvikin pihalta

Arvokkaassa jugend-huvilassa toimiva Villa Elfvikin luontotalo avattiin kesällä 1992 ja on sen jälkeen tarjonnut palvelujaan lähes joka päivä ympäri vuoden. Viereinen Laajalahden luonnonsuojelualue arvokkaine lintukosteikkoineen ja Elfvikin vanha metsä tarjoavat monimuotoiset puitteet luonto-opetukselle.

Luontotalon toimintaa ja historiaa esittelevässä näyttelyssä pääset mm. kurkistamaan luontokoulun päivään. Menneiden näyttelyiden julisteet kertovat tarinaansa luonnon monimuotoisuudesta ja vuosien mittaan puhuttaneista ympäristöasioista. Näyttely on esillä Villa Elfvikin luontotalossa 24.8. - 15.10.2017.

Lämpimästi tervetuloa näyttelyn avajaisiin keskiviikkona 23.8.2017 klo 16!

Kesäisin terveisin,

Riitta Pulkkinen,  luontotalon johtaja

Villa Elfvikin luontotalo/Espoon ympäristökeskus, Elfvikintie 4, Espoo puh. 09 8165 4400, villaelfvik@espoo.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Katri Luukkonen, suunnittelija, Villa Elfvikin luontotalo, puh. 043 826 5253, katri.luukkonen@espoo.fi

Kuvat

Monet retkistä alkavat Villa Elfvikin pihalta
Monet retkistä alkavat Villa Elfvikin pihalta
Lataa

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Ympäristökeskus edistää ympäristövastuullisuutta Espoossa vaalimalla ja parantamalla luonnon monimuotoisuutta ja toimintakykyä, ennaltaehkäisemällä ja korjaamalla ympäristöhaittoja sekä lisäämällä ympäristötietoisuutta ja kannustamalla vaikuttamaan. Villa Elfvikin luontotalo on yksi ympäristökeskuksen yksiköistä.

Seuraa meitä somessa!

Instagram: www.instagram.com/villaelfvik
Facebook: https://www.facebook.com/espoonymparistokeskus/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoo-päivä 25.–27.8. on suurempi kuin koskaan: tapahtumia on mukana ennätykselliset 25017.8.2017 09:09Tiedote

Espoossa vietetään kaupungin perinteistä nimikkopäivää elokuun viimeisenä viikonloppuna. Ainutkertaisen Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi Espoo-päivä on kasvanut koko viikonlopun pituiseksi kaupunkijuhlaksi. Espoo-päivä on Suomi 100 -juhlavuoden valtakunnallisen Yhdessä-viikonlopun suurimpia tapahtumia. Mukana on tänä vuonna ennätysmäärä ohjelmaa. Perjantain avajaispäistä alkaen nähtävää, koettavaa ja tekemistä on koko viikonlopun ajan aina sunnuntai-iltaan saakka. Ympäri kaupunkia voi kokea peräti yli 250 maksutonta tapahtumaa. Avajaispäivän tapahtumia on yötä myöten huipentuen Felix Zengerin ja Tapiola Sinfoniettan konserttiin Espoon kulttuurikeskuksessa. Lauantain rikkaan ohjelmakavalkadin yhteiset hetket kruunaavat tunnelmalliset piknik-illalliset Auroran pihamaalla, Tapiolan torialueella, Sellosalin edustalla, Tuomarilan puutarhoissa, Nuuksiossa luonnon keskellä sekä Keilalahden rannalla. Espoo-päivän viikonloppu saa juhlavan päätöksensä sunnuntaina, kun Matinkylässä valmistuu sado

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme