MessukeskusMessukeskus

KUTSU: Tervetuloa Kevätmessuille 12.-15.4. Messukeskukseen, Helsinkiin

Jaa

Hyvä toimittaja, tervetuloa Kevätmessuille – puutarhan- ja pihanhoidon, vapaa-ajan- ja pientaloasumisen, sisustamisen ja lähiruoan tapahtumaan 12.–15.4.2018 Messukeskukseen Helsinkiin. Tarjolla on ideoita ja inspiraatiota viherpeukaloille, asiantuntevaa tietoa omaa rakennus- tai kunnostusprojektia suunnittelevalle, vapaa-ajan asumisen tuotteita ja palveluita, lähiruokaa ostoskoriin ja kaikkea kivaa sisustamiseen.

Kevätmessujen lehdistötilaisuus järjestetään torstaina, 12.4.2018, klo 9.15–10.30 Uudessa älygrillissä valmistettua aamiaista tarjolla klo 9 alkaen. Lehdistökeskus avautuu klo 8.30.

OHJELMA

klo 9.15 Tervetuloa Kevätmessuille Taira Sjöblom-Tallus, tiedottaja, Messukeskus

Yhä useampi kaupunkilainen innostuu puutarhaharrastamisesta! – ensitietoa Kotipuutarha-tutkimuksesta (Puutarhaliitto/TNS Kantar) Timo Taulavuori, puheenjohtaja, Puutarhaliitto

Suomalaisten mökkipihat – mökillä asuvat onni ja unelmat

maisemasuunnittelija (ylempi AMK) Tanja Nieminen kertoo, mitä suomalaiset mökkipihoiltaan toivovat

Materiaaliuutuudet sisustuksessa sisustussuunnittelija Aino Rajasuo, Koto Sisustussuunnittelu Rajasuo & Turkki Oy

Grillauksen tulevaisuus – uudet älygrillit tuovat grillauksen takapihoilta urbaaniin ympäristöön Axel Thulé, Country Manager Finland, Weber-Stephen Nordic

PALKINNOT JA JULKISTUKSET

Vuoden lähiruokateko -palkinnon julkistus to 12.4. klo 10.30, Ideapuutarhan ohjelmalavalla, hallissa 6 (lehdistötilaisuuden jälkeen)
Vuoden Lähiruokateko -palkinnolla palkitaan henkilö tai taho, joka on toiminnoillaan edistänyt lähiruoan käyttöä. Messusäätiön lahjoittaman 2 000 euron arvoisen palkinnon julkistaa lähiruokakoordinaattori Kirsi Viljanen, MMM.

Vuoden mökkiläinen -palkitseminen, to 12.4. klo 12.30, Ideapuutarhan ohjelmalava Vapaa-ajan asukkaiden liitto VAAL ja Messukeskus valitsevat vuosittain Vuoden Mökkiläisen.

SIKLAn omakotitalon arvonnan voittajan julkistus la 14.4. klo 12 Gigantti-lava

 

Kevätmessut Messukeskuksessa 12.–15.4.2018. Samalla lipulla viisi tapahtumaa: Kevätpuutarha, Oma Koti, OmaMökki, Sisusta ja Lähiruoka & Luomu. Järjestäjänä Messukeskus. Messut avoinna to–la klo 10–18 ja su klo 10–17. Pääsyliput 19 € / 12 €.  Liput tapahtuman aukioloaikoina Messukeskuksen ovelta tai edullisemmin ennakkoon Messukeskuksen omasta verkkokaupasta.

TÄRPPEJA MESSUILLA:

  • Vehreyttä trendikkäin ilmakasvein, Ideapuutarhan ohjelmalava, pe 13.4. klo 15.30, puutarhatoimittaja Johanna Vireaho
  • Täysin uudenlaisen älygrilli esittelyssä, Weber osasto 6b70
  • Pihatrendit 2018, Ideapuutarhan ohjelmalava to, 12.4. klo 12, Piha ja vihersuunnittelu Villa Garden
  • Uudet, innovatiiviset kasvualustat kotipuutarhureille, Ideapuutarhan ohjelmalava to 12.4. klo 15, Biolan Oy
  • Viherrakentamisen epävirallinen Pohjoismaiden mestaruuskilpailu. Rivitalopihan kokoiselle alueelle rakennetaan tyylikäs piha-alue pohjoismaisin opiskelijavoimin. Kuka vie viherrakentamisen Pohjoismaiden mestaruuden? Kisassa mukana Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan opiskelijamaajoukkueet. Kilpailu järjestetään yhteistyössä Skills Finlandin kanssa, Omnian osasto 3c51
  • Hallin 3 Raksanurkassa voi koeajaa Avantin akkukäyttöisiä pienkuormaajia ja testailla erilaisia pienkoneita Arin ja Kirsin opastuksessa
  • Kukkasidontanäytökset Lasigalleriassa to-pe ja su alk. klo 11
  • Helsingin avoimet kukkasidontakilpailut la 14.4. alk. klo 8.45 (huom. messut avautuvat klo 10). Kilpailussa osallistujia mm. Suomesta Virosta, Venäjältä, Saksasta. Puolasta, Irlannista ja Tanskasta
  • Gigantin näytöskeittiössä kokkaavat Harri Syrjänen, hyönteiskokki Topi Kairenius sekä Meri-Tuuli Väntsi
  • Ota käyttöön älykäs taloautomaatio – ohjeita pientalon rakentajalle, Gigantti-lava pe 13.4. klo 16.20 Sami Seuna, Motiva 

Katso messujen tarkempi ohjelma: http://kevatmessut.messukeskus.com/messuilla/

 

MEDIAN AKKREDITOITUMINEN Akkreditoidu Messukeskuksen nettisivujen uutishuoneessa messukeskus.com/uutishuone tai paikan päällä Lehdistökeskuksessa (2. krs)

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, puh. 050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com

www.kevatmessut.fi, www.facebook.com/kevatmessut

Kuvia vapaasti median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com/

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kuka ansaitsee Rakkaudesta kirjaan -tunnustuksen vuonna 2018?2.8.2018 12:10Tiedote

Helsingin Kirjamessuilla jaetaan vuosittain Rakkaudesta kirjaan -tunnustuspalkinto lukemisharrastuksen hyväksi tehdystä tärkeästä työstä. Palkinnon saaja voi olla yksityishenkilö tai yhteisö, joka on pitkään ja ansiokkaasti edistänyt lukemisharrastuksen ja kirjallisuuden asemaa tai muuten omalla toiminnallaan tehnyt kirjallisuutta tunnetuksi. Tunnustuksen saaja julkistetaan Helsingin Kirjamessujen avajaisissa 25.10.2018 nyt jo 18. kerran.

Kirjamessut onnittelee opiskelupaikan saaneita ja kutsuu 9000 fuksia kirjamessuille28.6.2018 01:00Tiedote

Helsingin Kirjamessut kutsuu Helsingin yliopistosta, Aalto-yliopistosta ja Helsingin Taideyliopistosta opiskelupaikan saaneet uudet opiskelijat, fuksit ja mursut, kirjamessuille ja jakaa heille yliopistojen kautta veloituksettomat kutsukortit. Tavoitteena on saada pääkaupunkiseutulaiset ja seudulle muuttavat uudet opiskelijat tulemaan Suomen suurimpaan kirjallisuustapahtumaan ja löytämään sen rikkaan tarjonnan. Helsingin Kirjamessut järjestetään 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

11 uutta sisustusratkaisua ja tuoteideaa Habitaressa26.6.2018 13:01Tiedote

Habitare esittelee 11 uutta tuoteideaa valmistajille ja yleisölle Protoshop-näyttelyssä. Nuorten suunnittelijoiden alueelle sijoittuvassa Protoshopissa esiteltävät prototyypit vastaavat hyvin tämän hetken kodin sisustamisen trendeihin. Fiksut, pienten tilojen säilytysratkaisut näkyvät tämän vuoden kokonaisuudessa. Tuotteet ovat teemoiltaan ajankohtaisia, mutta muotokieleltään ja materiaaleiltaan ajattomia. Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 12.-16.9.2018

Helsingin Kirjamessuilla kahdeksan lukupiiriä18.6.2018 12:19Tiedote

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit on julkaistu. Tarjolla on kahdeksan lukupiiriä kiinnostavista vuoden 2018 kirjauutuuksista. Lukupiiriin osallistuu messuvieraiden lisäksi kirjailija ja kustantajan edustaja. Lukupiirikirjailijoita ovat Rafael Donner, Antti Heikkinen, Kari Hotakainen, Risto Isomäki, Riikka Pulkkinen, Sisko Savonlahti, Katariina Souri ja Saara Turunen. Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme