Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry

Kutsu: Tervetuloa Lääkäri 2018 -tapahtumaan!

Jaa

Lääkäri 2018 -tapahtuma järjestetään 10.-12.1.2018 Messukeskuksessa. Lääkärien vuoden tärkein tapahtuma kerää paikalle noin 6000 kävijää, luennoitsijaa ja näytteilleasettajaa. Tapahtuman teemana on tänä vuonna Muutos.

Median edustajat ovat erittäin tervetulleita osallistumaan Lääkäri 2018 -tapahtumaan! Päivien koko ohjelma on avoin medialle, lisäksi medialle järjestetään omaa ohjelmaa.

Median ilmoittautuminen Lääkäri 2018 -tapahtumaan on auki. Ilmoittaudu täältä>>

Päivien ohjelmaan voit tutustua täällä: http://laakaripaivat.fi/2018/ Samoilta sivuilta löydät muutakin hyödyllistä tietoa lääkäripäivistä. Myös ohjelmapäivitykset tulevat lääkäripäivien nettisivuille. Voit myös ladata itsellesi tapahtumasovelluksen. Lisätietoa löydät täältä>>

Lääkäri 2018 -tapahtuman medialle suunnattu ohjelma:

Ennakkoinfo tiistaina 9.1. klo 10.00-12.00 ravintola Lasipalatsin Palmuhuoneessa. Tarjolla on aamiaista. Ennakkoinfossa julkistetaan Suomalaisen Lääkäriseura Duodecimin Matti Äyräpää -palkinnon ja Pohjola-palkinnon saajat sekä esitellään päivien mielenkiintoisinta antia. Ilmoittautuminen ennakkoinfoon 31.12.2017 mennessä täältä>>

Yleisötilaisuus tiistaina 9.1. klo 17–18.30 Sanomatalon Mediatorilla.

Näyttelykierros keskiviikkona 10.1. klo 14.3016.00. Näyttelyyn tutustutaan farmakologian professori (emer.) Ilari Paakkarin johdolla.

Avajaiset keskiviikkona 10.1. klo 17.00. Valtiovallan tervehdyksen tilaisuuteen tuo peruspalveluministeri Annika Saarikko. Ohjelman jälkeen on cocktail-tilaisuus, jonne myös median edustajat ovat tervetulleita.

Info ja seminaari torstaina 11.1. klo 10–12.00 h203. Tilaisuudessa julkistetaan Lääkäriliiton väestötutkimuksen tulokset hoitoon pääsystä sekä terveyskeskusten lääkäritilanne. Seminaarin aiheina keinoäly syövänhoidossa, ADHD ja koulu, potilas ja kuolema, päivystysuudistus ja fodmap. Tarkempi ohjelma löytyy www.laakaripaivat.fi/medialle.

Pressikeskus avaa ovensa keskiviikkona 10.1. klo 8.00. Tiloissa on mahdollisuus työskennellä koko päivien ajan. Pressikeskuksesta voi myös lunastaa lounaslipun (1 per päivä). Pressikeskuksen aukioloajat löytyvät täältä>>

Sosiaalisessa mediassa löydät meidät #lääkäri2018 ja #lääkäripäivät -aihetunnisteilla.

Tavataan Lääkäri 2018 -tapahtumassa!

Suomen Lääkäriliitto
viestintäpäällikkö Pauliina Pulkkinen
puh. 050 574 5288
pauliina.pulkkinen@laakariliitto.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry
Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry
Mäkelänkatu 2
00500 HELSINKI

http://www.laakariliitto.fi

Suomen Lääkäriliitto on ammattijärjestö, johon kuuluu noin 93 % Suomessa toimivista lääkäreistä. Lääkärit yhdessä potilaan parhaaksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry

Perusterveydenhuollon hoitotakuun vahvistamisella liikkeelle - lääkärien määrää terveyskeskuksissa lisättävä11.4.2019 09:57:42 EESTTiedote

Suomen lääkärikuntaa edustava Lääkäriliitto kehottaa tulevaa hallitusta sopimaan ohjelmassaan tarvittavan sote-uudistuksen tavoitteiden toteuttamisesta askel kerrallaan. Ensimmäisenä askeleena tulee varmistaa joustava ja nopea perusterveydenhuollon lääkärin vastaanotolle pääseminen. Tämä voidaan toteuttaa vahvistamalla hoitotakuuta. Hoitotakuun vahvistamisella voidaan varmistua oikea-aikaisen hoidon nopeasta saatavuudesta, vähentää potilaiden siirtelyä tasolta toiselle sekä vahvistaa yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa kansalaisten välillä. Kyseessä on edullisin ja vaikuttavin tapa parantaa terveydenhuoltomme merkittävintä ongelmaa nopeasti.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme