Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry

Kutsu: Tervetuloa Lääkäri 2019 -tapahtumaan

Jaa

Lääkäri 2019 -tapahtuma järjestetään 9.-11.1.2019 Messukeskuksessa. Lääkärien vuoden tärkein tapahtuma kerää paikalle noin 6000 kävijää, luennoitsijaa ja näytteilleasettajaa. Tapahtuman teemana on tänä vuonna Luottamus.

Median edustajat ovat tervetulleita osallistumaan Lääkäri 2019 -tapahtumaan. Päivien koko ohjelma on avoin medialle, lisäksi medialle järjestetään omaa ohjelmaa.

Median ilmoittautuminen Lääkäri 2019 -tapahtumaan on auki. Ilmoittaudu täältä>>

Lääkäri 2019 -tapahtuman medialle suunnattu ohjelma:

Mediainfo keskiviikkona 9.1. klo 10.00-12.00. Mediainfossa julkistetaan Nly:n ja Lääkäriliiton teettämän Suosituin koulutuspaikka -kyselyn tulokset. Tilaisuudessa julkistetaan myös Suomalaisen Lääkäriseura Duodecimin Matti Äyräpää -palkinnon ja Pohjola-palkinnon saajat.

Avajaiset keskiviikkona 9.1. klo 17.00. Valtiovallan tervehdyksen tilaisuuteen tuo opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen. Ohjelman jälkeen on cocktail-tilaisuus, jonne myös median edustajat ovat tervetulleita.

Mediainfo torstaina 10.1. klo 10-12.00. Tilaisuudessa julkistetaan mm. Lääkäriliiton saattohoitokyselyn tulokset.

Pressikeskus avaa ovensa keskiviikkona 9.1. klo 8.00. Tiloissa on mahdollisuus työskennellä koko päivien ajan. Pressikeskuksesta voi myös lunastaa lounaslipun (1 per päivä). Pressikeskuksen aukioloajat löytyvät täältä>>

Päivien ohjelmaan voit tutustua Lääkäri 2019 -sivustolla. Samasta paikasta löydät muutakin hyödyllistä tietoa lääkäripäivistä. Myös ohjelmapäivitykset tulevat lääkäripäivien nettisivuille.

Sosiaalisessa mediassa löydät meidät #lääkäri2019 ja #lääkäripäivät -aihetunnisteilla.

Tavataan Lääkäri 2019 -tapahtumassa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry
Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry
Mäkelänkatu 2
00500 HELSINKI

http://www.laakariliitto.fi

Suomen Lääkäriliitto on ammattijärjestö, johon kuuluu noin 92 % Suomessa toimivista lääkäreistä. Lääkärit yhdessä potilaan parhaaksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry

Perusterveydenhuollon hoitotakuun vahvistamisella liikkeelle - lääkärien määrää terveyskeskuksissa lisättävä11.4.2019 09:57:42 EESTTiedote

Suomen lääkärikuntaa edustava Lääkäriliitto kehottaa tulevaa hallitusta sopimaan ohjelmassaan tarvittavan sote-uudistuksen tavoitteiden toteuttamisesta askel kerrallaan. Ensimmäisenä askeleena tulee varmistaa joustava ja nopea perusterveydenhuollon lääkärin vastaanotolle pääseminen. Tämä voidaan toteuttaa vahvistamalla hoitotakuuta. Hoitotakuun vahvistamisella voidaan varmistua oikea-aikaisen hoidon nopeasta saatavuudesta, vähentää potilaiden siirtelyä tasolta toiselle sekä vahvistaa yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa kansalaisten välillä. Kyseessä on edullisin ja vaikuttavin tapa parantaa terveydenhuoltomme merkittävintä ongelmaa nopeasti.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme