Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry

Kutsu: Tervetuloa Lääkäri 2019 -tapahtumaan

Jaa

Lääkäri 2019 -tapahtuma järjestetään 9.-11.1.2019 Messukeskuksessa. Lääkärien vuoden tärkein tapahtuma kerää paikalle noin 6000 kävijää, luennoitsijaa ja näytteilleasettajaa. Tapahtuman teemana on tänä vuonna Luottamus.

Tervetuloa mediainfoon keskiviikkona 9.1. klo 10.00-12.00 Messukeskukseen, tilaan 203B. Mediainfossa julkistetaan Suomalaisen Lääkäriseura Duodecimin Matti Äyräpää -palkinnon ja Pohjolan ja Suomi-yhtiön palkinnon saajat sekä Nuorten Lääkärien yhdistyksen ja Lääkäriliiton teettämän Suosituin koulutuspaikka -kyselyn tulokset. Tarjolla on aamiaista.

Lisäksi medialle järjestetään toinen mediainfo torstaina 10.1. klo 10.00-12.00 Messukeskuksessa, tilassa 203B. Tilaisuudessa julkistetaan Lääkäriliiton saattohoitokyselyn tulokset, kysely terveyskeskusten lääkäritilanteesta ja tietoa tutkimustyötä tekevistä lääkäreistä.

Media on tervetullut seuraamaan avajaisia keskiviikkona 9.1. klo 17.00 Messukeskuksessa. Valtiovallan tervehdyksen tilaisuuteen tuo opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen.

Terveyspoliittisessa paneelissa torstaina 10.1. klo 12.45-13.15 Messukeskuksen päälavalle nousevat Antti Rinne (sd), Hannakaisa Heikkinen (kesk.), Sari Raassina (kok.) ja Maria Ohisalo (vihr.)

Median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan myös kaikille avointa yleisötapahtumaa tiistaina 15.1. klo 17.00 Sanomatalon Mediatorille. Lääkäripäivien tapaan myös yleisötapahtuman aiheena on Luottamus.

Koko Lääkäri 2019 tapahtuma on avoin medialle. Tapahtumaan voit ilmoittautua ennakkoon täältä>>

Päivien ohjelmaan voit tutustua Lääkäri 2019 -sivustolla. Samasta paikasta löydät muutakin hyödyllistä tietoa lääkäripäivistä. Myös ohjelmapäivitykset tulevat lääkäripäivien nettisivuille.

Sosiaalisessa mediasssa löydät meidät #lääkäri2019 ja #lääkäripäivät -aihetunnisteilla.

Tavataan Lääkäri 2019 -tapahtumassa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry
Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry
Mäkelänkatu 2
00500 HELSINKI

http://www.laakariliitto.fi

Suomen Lääkäriliitto on ammattijärjestö, johon kuuluu noin 93 % Suomessa toimivista lääkäreistä. Lääkärit yhdessä potilaan parhaaksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry

Perusterveydenhuollon hoitotakuun vahvistamisella liikkeelle - lääkärien määrää terveyskeskuksissa lisättävä11.4.2019 09:57:42 EESTTiedote

Suomen lääkärikuntaa edustava Lääkäriliitto kehottaa tulevaa hallitusta sopimaan ohjelmassaan tarvittavan sote-uudistuksen tavoitteiden toteuttamisesta askel kerrallaan. Ensimmäisenä askeleena tulee varmistaa joustava ja nopea perusterveydenhuollon lääkärin vastaanotolle pääseminen. Tämä voidaan toteuttaa vahvistamalla hoitotakuuta. Hoitotakuun vahvistamisella voidaan varmistua oikea-aikaisen hoidon nopeasta saatavuudesta, vähentää potilaiden siirtelyä tasolta toiselle sekä vahvistaa yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa kansalaisten välillä. Kyseessä on edullisin ja vaikuttavin tapa parantaa terveydenhuoltomme merkittävintä ongelmaa nopeasti.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme