Espoo Catering Oy

Kutsu: Tervetuloa lehdistön aamiaistilaisuuteen Kilon keittiöön

Jaa

Espoon Kilossa on aloittanut syyskuun alussa toimintansa Espoo Cateringin uusi nykyaikainen keittiö. Uudessa Kilon Keittiössä Espoo Catering valmistaa jatkossa merkittävän osan Espoon kaupungin päiväkotilasten aterioista.

Miten uusi energiatehokas keittiö toimii? Miten uusi keittiö tukee kestävän kehityksen periaatteita? Miten uudenlaisella modernilla tekniikalla taataan turvalliset ja tasalaatuiset ruoat kaikille lapsille?

Näihin ja muihin lehdistön kysymyksiin vastaa Espoo Cateringin asiantuntijat. Tilaisuus alkaa aamiaistarjoilulla ja lyhyellä alustuksella, jonka jälkeen on aikaa kysymyksille. Lopuksi osallistujat pääsevät kiertelemään ja tutustumaan keittiön tiloihin.

Aika: 19.9. klo 9.00-10.30

Osoite: Espoo Catering Oy, Kilon keittiö, Nuijalantie 18 02630 ESPOO.

Katso sijainti kartasta

Ilmoittautumiset tilaisuuteen 15.9. mennessä osoitteeseen maarit.ohraluoma@espoocatering.fi

TERVETULOA!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tiedottaja Maarit Ohraluoma
maarit.ohraluoma@espoocatering.fi
Puh. 046 8773 729

Tietoja julkaisijasta

Espoo Catering Oy
PL 5111
02070 Espoon kaupunki

046 8773 729http://www.espoocatering.fi

Espoo Catering on valtakunnallisesti arvostettu catering-talo, joka tuottaa laadukkaat ruokapalvelut luotettavasti ja vastuullisesti asiakkaidemme tarpeita kuunnellen. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoo Catering Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme