Messukeskus

KUTSU: Tervetuloa Matka 2018 -messuille!

Jaa

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut avaa matkailuvuoden tammikuussa, 17.–21.1.2018. Matkamessuilla on mukana 900 matkanjärjestäjää, matkakohdetta ja palveluyritystä 82 maasta.

Matkamessut on avoinna:
18.1. ammattilaisille ja medialle
19.-21.1. kuluttajille
19.-21.1. Helsingin Caravan-messut
Keskiviikkona 17.1. järjestettävä Matka Workshop Day on Pohjoismaiden suurin matkailun osto- ja myyntitapahtuma. Toimittajat voivat tulla tutustumaan tapahtumaan ilmoittautumalla Matkamessujen tiedottajalle. 

Matka 2018 tilaisuudet medialle

Matkamessut Destinations Breakfast
to 18.1. klo 8.30–10, Talvipuutarha, Messukeskus
Destinations Breakfastissa on mahdollisuus tavata suomalaisten ja ulkomaisten turistitoimistojen ja alueorganisaatioiden edustajat, sopia haastatteluja messuille ja katsastaa kohteiden uutuustarjonta. Tilaisuus on tarkoitettu Matkamessuille akkreditoituneille toimittajille ja bloggaajille.

Matka 2018 avajaiset | Opening ceremony
to 18.1. klo 11–11.20, Inspiration stage, halli 7
Welcoming words, CEO of Messukeskus Anni Vepsäläinen
Opening of Matka 2018, Minister for Foreign Trade and Development Kai Mykkänen
Ruanda, one of Matka’s new countries, Ambassador of Ruanda
Music by SápmiGroove

Matkailutoimittajien killan palkintojenjako
to 18.1. klo 11.25–11.55, Inspiration stage, halli 7
Matkailutoimittajien Kilta palkitsee vuoden parhaimmat matkailutuotteet ja ansioituneet henkilöt. Lisätietoja: Matkailutoimittajien Kilta, sihteeri Ritva Törmänen, sihteeri@matkailutoimittajienkilta.fi

Euromonitor International: What awaits the travel industry?
to 18.1. klo 14.00–14.45 Matkatieto-lava, halli 1
The outlook for travel and tourism demand remains positive in terms of number of trips and tourism receipts globally. However, the future growth rates can develop under different scenarios. The industry will be influenced by global factors such as macroeconomic environment, geopolitical stability, safety issues. What is more, changing consumer habits and bigger desire for experience over things will be also important industry driver.

Caravan-messujen tiedotustilaisuus ja kierros messuilla
pe 19.1. klo 11, Messukeskus, kokoustila 201
Faktaa ja taustaa matkailuajoneuvojen myynnistä 2017, toiminnanjohtaja Antti Siljamäki, Matkailuajoneuvotuojat ry
Yhdysvalloissa matkailuajoneuvolla, Petteri Vähäkangas


Matkamessujen ohjelma ja näytteilleasettajat >>
Matkamessujen tiedotustilaisuudet >>
Tiedotteet >>
Yritysten tiedotteet >>
Akkreditoidu messuille etukäteen: www.messukeskus.com/uutishuone

Lisätietoja:
Matka, tiedottaja Johanna Suni p. 0405154216, johanna.suni@messukeskus.com

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut järjestetään 17.–21.1.2018 Messukeskuksessa Helsingissä. Kansainvälinen ostotapahtuma Matka Workshop Day avaa Matkamessut 17.1. Matkamessujen ensimmäinen päivä 18.1. on ammattilaispäivä. Messut on auki yleisölle 19.–21.1.2018. Samaan aikaan Matkamessujen kanssa Helsingin Caravan-messut | www.matkamessut.fi | www.facebook.com/matkamessut | @matkatravelfair | #matka2018 |

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

MP-messuilla entistä pidempi koeajorata, teoriatunteja ja MP-miitti23.1.2018 07:22Tiedote

MP 18 Moottoripyörämessuille perjantaista sunnuntaihin 2. – 4.2.2018 osallistuvat kaikki Suomessa edustetut moottoripyörämerkit ja siellä pääsee koeajamaan uusia moottoripyöriä Euroopan pisimmällä sisäkoeajoradalla. Nyt rata on viimevuotistakin pidempi. Tänä vuonna MP-messut tarjoaa veloituksettomia teoriatunteja tuleville motoristeille ja järjestää nuorille uuden tapahtuman - MP-miitin.

Helsingin Caravan-messut avaa tien uusiin elämyksiin17.1.2018 12:39Tiedote

Matkailuajoneuvolla matkustaminen on helppoa ja hauskaa. Sen on jo huomannut 63 000 suomalaista aktiiviharrastajaa. Matkailuajoneuvojen mahdollisuuksiin voi perehtyä Helsingin Caravan-messuilla, jossa esitellään 200 uutta erilaisiin tarkoituksiin sopivaa matkailuautoa ja –vaunua. Messuilla kerrotaan vuokraamistoiminnasta ja osastoilta saa tietoa erilaisiin kohteisiin matkaamisesta. Helsingin Caravan-messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 19. – 21.1.2018 Messukeskuksessa Helsingissä samaan aikaan Matkamessujen kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme