Kustannusosakeyhtiö Otava

Kutsu: Tervetuloa professori Atte Korholan Tämä ihmisen luonto -kirjan julkistamistilaisuuteen 19.5.

Jaa

Tervetuloa ympäristömuutoksen professori Atte Korholan kirjan "Tämä ihmisen luonto" julkistamistilaisuuteen torstaina 19.5. klo 17-19. Tilaisuus järjestetään Otavalla (Uudenmaankatu 10, Helsinki).

”Ilmastonmuutos on torjuttava, ei siksi että tiedämme täysin tarkasti, mihin se johtaa, vaan siksi, ettemme tiedä minne se meidät ja koko planeettamme vie.”

Tervetuloa Atte Korholan rohkean ja ravistelevan kirjan julkistamistilaisuuteen. Tämä ihmisen luonto -teos tarkastelee ihmiskuntaa osana luontoa ja ympäristöä.

Julkistamistilaisuudessa professori Atte Korhola ja kansanedustaja Atte Harjanne (vihr.) keskustelevat päivänpolttavista ympäristökysymyksistä kirjan tiimoilta.

Ohjelmassa myös yhdessäoloa, kuplivaa ja pikku purtavaa.

Sydämellisesti tervetuloa!

 

Milloin: torstaina 19.5. klo 17-19

Missä: Otava, Uudenmaankatu 10, Helsinki

Ilmoittautumiset: adele.couavoux@otava.fi 

Tämä ihmisen luonto vie lukijan matkalle, joka auttaa ymmärtämään syvällisemmin luonnon, ilmaston ja ihmisen vuorovaikutusta.

Korhola tarkastelee kirjassaan ilmasto- ja ympäristökeskustelussa liian vähälle jääneitä aiheita, kuten tutkimustietoon liittyvää epävarmuutta ja tarvittavia yhteiskunnallisia muutoksia. Hän kyseenalaistaa totunnaisia käsityksiä ja piirtää kokonaiskuvaa ympäristöriskeistä.

Uusimpaan tutkimustietoon nojaava teos on palopuhe luonnon puolesta, ja samalla se valaa uskoa tulevaisuuteen. Korholan toiveena on, että ympäristöongelmista voidaan puhua monipuolisesti ja asiallisesti ilman apokalyptistä retoriikkaa.

 Atte Korhola (s. 1957) on Helsingin yliopiston ympäristömuutoksen professori, jonka erityisalana on ilmastonmuutos ja sen ekologiset ja yhteiskunnalliset vaikutukset. Mittavan akateemisen uransa lisäksi hänet tunnetaan aktiivisena vaikuttajana, keskustelijana ja suosittuna luennoitsijana.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme