Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Kutsu tiedotustilaisuuteen 16.11.: Suomi saa päähuomion maailman suurimmilla ruokamessuilla tammikuussa 2019 – ruokaa ja matkailua markkinoidaan Saksassa ennätyssuurella maaosastolla

Jaa

Suomi on ensi vuonna maailman suurimpien ruokamessujen kumppanimaa. Kumppanimaayhteistyön tavoitteena on raivata suomalaisen ruuan tietä kansainvälisille markkinoille, saada näkyvyyttä ja kontakteja Saksassa sekä houkutella lisää matkailijoita Suomeen.

Kumppanimaasopimuksen Berliinin messujen kanssa allekirjoittanut Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK on vastuussa hankkeen järjestelyistä yhteistyössä maa- ja metsätalousministeriön, suomenruotsalaisia viljelijöitä edustavan SLC:n sekä Business Finlandin kanssa.

Grüne Woche -messuille Berliiniin 18.–27.1.2019 on lähdössä yli 80 suomalaisyritystä.  Tervetuloa kuulemaan hankkeesta tiedotustilaisuuteen ravintola Lasipalatsin Helsinki-kabinettiin perjantaina 16.11. kello 11.00 - 12.30.

Tilaisuudessa puheenvuoron pitävät MTK:n puheenjohtaja Juha Marttila, maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä, SLC:n puheenjohtaja Mats Nylund, Suomen osaston projektijohtaja, MTK:n viestintäjohtaja Klaus Hartikainen, Helsingin Mylly Oy:n vientipäällikkö Azaliya Sungatullina, Birkkalan tilan toimitusjohtaja, maanviljelijä Simo Larmo sekä Kaslink Foods Oy:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Juha-Petteri Kukkonen.

Asiantuntijoina paikalla ovat hankkeen toteutukseen osallistuvat Food From Finland -ruokavientiohjelman johtaja Esa Wrang, Visit Finlandin Saksan markkina-alueesta vastaava Terhi Hook, Suomen kokkimaajoukkueen toimitusjohtaja Tapio Laine sekä messukonseptin suunnitelleen mainostoimisto Hasan & Partnersin graafinen suunnittelija Riikka Koistinen.

Tilaisuuden päätteeksi tarjoamme lounaan. Pyydämme ennakkoilmoittautumista tilaisuuteen 15.11.2018 kello 10 mennessä: https://www.lyyti.in/igw2019

Lisätietoja

Viestintäassistentti Henrietta Dahlman, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK, 040 920 9877
Viestintäpäällikkö Mia Wikström, Svenska lantbruksproducenternas centralförbund SLC, 050 355 3213
Viestinnän asiantuntija Anna Salminen, maa- ja metsätalousministeriö, 029 516 2002

Tietoja julkaisijasta

Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Simonkatu 6
00100 HELSINKI

020 4131http://www.mtk.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Viljelijät ja metsänomistajat evästävät hallitusneuvottelijoita ja jakavat hiilinieluja tänään Säätytalon edustalla15.5.2019 05:00:00 EESTTiedote

Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ja suomenruotsalaisten viljelijöiden SLC järjestävät tänään hallitusneuvottelijoille ”Maaseudun eväät” -aamukahvitilaisuuden Säätytaloa vastapäätä, Suomen pankin edustalla kello 8 - 9. Järjestöt haluavat evästää neuvottelijoita maaseudulle tärkeistä asioista ja muistuttaa, että maaseutu on ratkaisu, ei ongelma. Osoituksena tästä järjestöt jakavat neuvottelijoille kuusentaimia istutettavaksi.

Viljelijät ja metsänomistajat evästävät hallitusneuvottelijoita Säätytalon edustalla keskiviikkona 15.5.2019 kello 814.5.2019 10:12:59 EESTKutsu

Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ja suomenruotsalaisten viljelijöiden SLC järjestävät hallitusneuvottelijoille ”Maaseudun eväät” -aamukahvitilaisuuden Säätytaloa vastapäätä, Suomen pankin edustalla keskiviikkona 15.5.2019 kello 8 - 9. Tilaisuudella järjestöt haluavat evästää neuvottelijoita maaseudulle tärkeistä asioista ja muistuttaa, että maaseutu on ratkaisu, ei ongelma.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme