Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty ry

Kutsu tiedotusvälineille lehdistöaamiaiselle: Jytyn 100-vuotisjuhlavuosi tuo liiton valtuuston Kuopioon

Jaa

Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jytyn korkein päättävä elin liittovaltuusto kokoontuu Kuopiossa liiton 100-vuotisjuhlavuoden 2018 merkeissä 23.-24.5.2018.

Jytyn johto tapaa liiton puheenjohtajan Maija Pihlajamäen johdolla alkaneen juhlavuoden sekä ajankohtaisten edunvalvonta-asioiden tiimoilla aamiaisen merkeissä Kuopion kaupungin johtoa, mm. kaupunginvaltuuston puheenjohtajan, kansanedustaja Sari Raassinan. Jytystä aamiaistitilaisuuteen osallistuvat liiton puheenjohtajan lisäksi Jytyn liittovaltuuston puheenjohtaja Jani Loponen, järjestöjohtaja Ari Sauros sekä viestintäjohtaja Kari Hietamäki.

Tiedotusvälineenne edustaja on tervetullut media-aamiaiselle Cumulus City Asema -hotelliin (kabinetti Assari) torstaina 23.5. klo 8.30-10.00.

Miksi kokous Kuopiossa?

Liittomme on Suomen vanhin kunta-alan liitto ja se on perustettu vuonna 1918. Liiton nimi on vaihtunut vuosikymmenten saatossa muutaman kerran – viimeksi marraskuussa vuonna 2004 – jolloin Kunnallisvirkamiesliitto KVL sai nykyisen nimensä Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty.

Kokoonnumme Kuopiossa, koska kunnallisvirkamiesten Kuopion yhdistys (nykyisin Jyty Kuopio ry) oli yksi kuudesta liiton perustajayhdistyksestä vuonna 1918. Virallisia perustajayhdistyksiä oli kuusi eli Kuopion lisäksi Lahti, Pori, Tampere, Turku ja Vaasa.

JULKIS- JA YKSITYISALOJEN TOIMIHENKILÖLIITTO JYTY RY –
OFFENTLIGA OCH PRIVATA SEKTORNS FUNKTIONÄRSFÖRBUND JYTY RF

Ilmoittautumiset lehdistötilaisuuteen aamiaistarjoilujen vuoksi 21.5.2018 mennessä allekirjoittaneelle:

Kari Hietamäki
viestintäjohtaja, päätoimittaja
puh. 040 5020 115
kari.hietamaki@jytyliitto.fi

PS. Lisätietoja allekirjoittaneelta.  

* Jyty ry edustaa noin 50 000 kuntien, kuntayhtymien, seurakuntien ja yksityisten palveluksessa olevaa viran- ja toimenhaltijaa. Jyty on Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n neljänneksi suurin jäsenliitto. Jäsenistöstä naisten osuus on 84 %.

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty ry
Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty ry
Asemamiehenkatu 4
00520 HELSINKI

020 789 3799http://www.jytyliitto.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty ry

Jyty keskeyttää järjestölliset toimet – kolmikantaisen yhteistyön kunnia palautettava!26.10.2018 16:50Tiedote

Nykyhallitus on koko 3,5 vuoden taipaleensa aikana pyrkinyt eroon kolmikantaisesta yhteistyöstä, joka on tarkoittanut käytännössä sitä, että hallitus ei ole juuri välittänyt järjestäyneiden työntekijöiden mielipiteistä. Samalla viime aikojen julkisessa keskustelussa on käynyt konkreettisesti ilmi, miten Suomen Yrittäjät -etujärjestö kumppaneineen on päässyt sanelemaan, mitä hallituksen pitää tehdä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme