Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ryMaa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Kutsu tiedotusvälineille MTK:n metsävaltuuskunnan kokoukseen 31.10.2018

Jaa

Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry:n metsävaltuuskunnan varsinainen kokous pidetään keskiviikkona 31.10.2018 Kulttuurikeskus Hanasaaressa, Hanasaarenranta 5, Espoo.

Kokousesitelmän metsävaltuuskunnan kokoukseen tulee pitämään VTT:n tutkimusprofessori Ali Harlin aiheesta Onko tulevaisuuden selluntuotanto muutakin kuin vessapaperia kiinalaisille?

Kokouksessa julkistetaan Vuoden Kymppi 2018 metsänhoitoyhdistys.

Sääntömääräisinä asioina kokouksessa mm. valitaan metsävaltuuskunnan puheenjohtajisto sekä metsävaltuuskunnan 20 varsinaista edustajaa ja 20 varaedustajaa MTK:n valtuuskuntaan vuodeksi 2019. Lisäksi suoritetaan metsäjohtokunnan kahden erovuorossa olevan jäsenen vaali. Odotettavissa on myös vilkas keskustelu MTK:n järjestöuudistuksesta.


Kokous päättyy noin klo 16.00.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja ja yhteydenotot kokouspaikalla: viestinnän suunnittelija Anne Rauhamäki puh. 040 820 7867

Tietoja julkaisijasta

Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Simonkatu 6
00100 HELSINKI

020 4131http://www.mtk.fi

MTK:n metsävaltuuskunta on metsänhoitoyhdistysten yhteistyöelin, jonka tarkoituksena on ajaa metsänomistajien etuja, edistää perhemetsätalouden harjoittamista ja parantaa sen kannattavuutta ja toimintaedellytyksiä.Metsävaltuuskunnassa ovat edustettuina kaikki metsänhoitoyhdistykset.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Eläinten hyvinvointilain valmistelua tulee jatkaa edellisen esityksen pohjalta korostaa Tuotantoeläinten hyvinvointiyhdistys TEH ry17.4.2019 15:38:16 EESTTiedote

Uusi eduskunta tulee päättämään vaalien jälkeen monesta nyt kesken jääneestä lakiesityksestä. Yksi niistä on eläinten hyvinvointilaki, jota oli valmisteltu pitkään, mutta joka jäi maakuntauudistuksen jalkoihin hallituksen erottua. Tuotantoeläinten hyvinvointiyhdistys TEH ry muistuttaa, että eläinten hyvinvoinnin edistäminen ja kotimaisen kotieläintuotannon mahdollisuuksien varmistaminen tulee olla mukana tulevassa hallitusohjelmassa. Eläinten hyvinvointilain valmistelua tulee jatkaa edellisen esityksen pohjalta.

Puheenjohtaja Eerikki Viljanen MTK:n kevätvaltuuskunnan kokouksessa: Kasvu syntyy ja tulee aina maalta17.4.2019 11:02:59 EESTTiedote

– Yhteiskunnan rakennemuutos ja polarisaatio haastavat järjestömme, valtuuskunnan puheenjohtaja Eerikki Viljanen sanoi avauspuheessaan. Järjestömme on vahva ja vakaa, ja otamme kaupungistumisen haasteen vastaan. Maalla ovat uusiutuvan, kestävän kasvun eväät ja kaikki menestymisen avaimet. Jäsentemme kykyä hiilensidontaan ei voi sivuuttaa, Viljanen korosti.

Berliinin Grüne Woche -ruokamessujen pääkumppanuus tuotti tulosta16.4.2019 12:49:36 EESTTiedote

Suomi oli tammikuussa 2019 kumppanimaana maailman suurimmilla ruokamessuilla Berliinissä teemalla ”Aus der Wildnis” eli villistä luonnosta. Kaikkiaan lähes kolmen miljoonan euron messusatsaus ammattitapahtumineen ja kauppapromootioineen on auttanut kymmenien suomalaisyritysten pääsyä elintarvikkeiden jakelukanaviin Saksassa. Pääkumppanuus messuilla sekä useat medialle suunnatut tapahtumat toivat yli 3 000 juttua saksalaismediassa, ja lisäsivät saksalaiskuluttajien kiinnostusta Suomeen ruokamaana ja matkailukohteena. Messuosastosta ja kumppanimaahankkeesta päävastuun kantoi Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme