Amcham FinlandAmcham Finland

Kutsu tiedotusvälineille/medialle: Suomi Sijaintipaikkana -tutkimuksen tulosten julkistamiseen sekä vaalipaneeliin

Jaa

Tervetuloa Suomi Sijaintipaikkana -tutkimuksen tulosten julkistamistilaisuuteen kuulemaan, miten Suomessa sijaitsevien kansainvälisten yritysten johtajat näkevät Suomen liiketoimintaympäristön vahvuudet ja heikkoudet. Mikä on heidän arvionsa tulevaisuuden investointeihin ja työntekijämäärän kasvuun liittyen? Miten heidän näkemyksensä poikkeavat suomalaisten yritysten johtajien näkemyksistä ja ennusteista?

Aika: Torstaina 22.11. klo 8:45-10:00 (ilmoittautuminen ja kahvi 8:30 alkaen)

Paikka: Original Sokos Hotel Presidentti, Sylvi-Sali, Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki, Suomi.

Suomi Sijaintipaikkana -tutkimuksen tulokset julkistaa ETLA:n tutkimusjohtaja ja Etlatiedon toimitusjohtaja Petri Rouvinen. Vaalipaneelin juontaa toimittaja ja televisiotuottaja David MacDougall.

Vaalipaneelissa tutkimuksen tuloksia kommentoivat puolueidensa näkökulmasta:

Kaisa Hernberg   Vihreiden puoluevaltuuskunnan puheenjohtaja,

Katri Kulmuni   Keskustan varapuheenjohtaja

Silja Borgarsdóttir Sandelin   RKP:n varapuheenjohtaja

Ville Skinnari   SDP:n varapuheenjohtaja

Juhana Vartiainen   Kokoomuksen kansanedustaja

Mukana kysymyksiä esittämässä on myös useita Suomessa toimivien kansainvälisten ja paikallisten yritysten toimitusjohtajia.

Tilaisuus pidetään englanniksi.

Ilmoittautumiset ja haastattelupyynnöt ke 21.11. klo 15:00 mennessä Rosa Thurmanille (Director of Investment Programs, Amcham): rosa.thurman@amcham.fi, p. 045 6995997.

Suomi Sijaintipaikkana -tutkimus antaa ajankohtaisen kuvan siitä, miten kansainvälisten yritysten johtajat näkevät Suomen liiketoimintaympäristön kilpailukyvyn ja mitkä ovat heidän arvionsa lähivuosien kasvusta Suomessa. Tutkimuksessa on myös ensimmäistä kertaa tutkittu sitä, miten kansainvälisten ja kotimaisten yrityksien näkemykset ja tulevaisuuden ennusteet eroavat toisistaan.

Tutkimuksen toteuttivat Amcham Finland ja Business Finland. Tutkimustulokset analysoi ETLA ja käytännön toteutuksesta vastasi Kantar TNS. Yhteistyökumppanit ja tukijat ovat; EK, Mandatum Life & MPS-Yhtiöt Oy.

Tutkimukseen vastasi 344 yritysjohtajaa.

Lämpimästi tervetuloa!

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Amcham Finland
Amcham Finland
Eteläranta 6 A 8
00130 Helsinki

We are an international business community taking care of inbound companies building their presence in the Finnish market and outbound companies entering the United States and beyond. Through business advocacy and public-private dialogue we work toimprove and internationalize the business environment in Finland, and launch Finnish brands into the U.S. market.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Amcham Finland

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme