Kustannusosakeyhtiö Otava

Kutsu Tiitinen – Vakoilijoita ja veijareita –kirjan julkistamistilaisuuteen.

Jaa

Lämpimästi tervetuloa Pekka Ervastin ja Seppo Tiitisen Tiitinen Vakoilijoita ja veijareita –kirjan julkistamistilaisuuteen.

Aika: keskiviikkona 19.9. klo 14.00
Paikka: Kustannusosakeyhtiö Otava, Uudenmaankatu 10, 00120 Helsinki

Seppo Tiitinen johti presidentin ohjauksessa Suomen vastavakoilua 1980-luvulla. Tuolloin Helsingissä kuhisi idän ja lännen agentteja ja korruptio rehotti idänkaupassa. Tiitinen näki ja koki kuumia tilanteita ja kriisejä, joista ajan tavan mukaan vaiettiin. Odotetussa kirjassa kuvataan Tiitisen toimintaa tasavallan ytimessä, suojelupoliisissa ja eduskunnassa.

Ilmoittautumiset, kirjan vedokset ja tekijöiden haastattelupyynnöt:

Kirsi Tähjänjoki
0407255374
kirsi.tahjanjoki@otava.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Kesän käsityökirjoissa miehet neulovat ja nypläävät18.4.2019 09:37:00 EESTTiedote

Kesän kuumin mies ei olekaan se, joka kokkaa tai kalastaa, vaan se joka neuloo ja nyplää! Suomalaisen pitsinnypläyksen maailmankartalle nostanut Tarmo Thorström on osoitus siitä, mitä voi tapahtua, kun nuori mies astuu ennakkoluulottomasti itselleen täysin vieraalle tontille. Markus Haakana puolestaan avaa neulomisen perustekniikkaa miesten logiikalla teoksessaan Jätkä neuloo. Moreeni julkaisee kevään ja kesän listoillaan yhdeksän käsityökirjaa. Villasukkien lisäksi neulotaan lapasia ja vaatteita, virkataan huiveja ja tutustutaan nypläykseen.

Dosentti Seppo Tiihosen uutuuskirja Vallan kumoukset on väkevä kuvaus valtiojohtamisesta ja Suomen synnystä 1917–19199.4.2019 08:37:00 EESTTiedote

Joulukuun 6. päivänä 1917 julistettu Suomen itsenäinen valtio oli heikko: se oli hallinnollisesti täysin voimaton sitä uhkaavia sisäisiä ja ulkoisia voimia vastaan. Suomalainen kansakunta oli hajalla ja erimielinen. Dosentti Seppo Tiihosen uutuuskirja Vallan kumoukset on vahva kuvaus valtiojohtamisesta ja Suomen synnystä kumousten keskellä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme