Helsingin yliopisto

KUTSU: toimittaja-tutkijatapaaminen 5.2. Tiedekulmassa - olympialaiset ja Korea

Jaa

XXIII talviolympialaiset järjestetään 9.-25. helmikuuta 2018 Etelä-Korean Pyeongchangissa. Urheilua seuraavan maailman huomio kiinnittyy Korean niemimaalle, mutta maailmanpoliittisen tilanteen johdosta suuri urheilujuhla herättää kiinnostusta laajemminkin. Mitä olympialaisten järjestäminen merkitsee Etelä-Korealle? Miten maailmanpolitiikka näkyy olympialaisten yhteydessä? Miten voi urheilun etiikka ja doping? Tule kuulolle ja tapaamaan tutkijoita Helsingin yliopiston Tiedekulmaan ja nauttimaan samalla aamukahvit viihtyisissä tiloissamme.

Helsingin yliopiston keskustakampuksen viestintätiimi järjestää olympialaisiin ja Korean niemimaahan liittyvistä kysymyksistä kiinnostuneille toimittajille tutkijatapaamisen aamiaistarjoilun kera maanantaina 5.2. klo 9–10.00.

Paikalla on viisi tutkijaa, jotka pitävät lyhyen alustuksen aiheeseen johdattaen. Alustusten jälkeen on aikaa lisäkysymyksille sekä vapaalle keskustelulle.

Paikka: Tiedekulma, Yliopistonkatu 4, Helsinki (Fönster)

Alustukset:

Timo Airaksinen, Emeritusprofessori, Valtiotieteellinen tiedekunta

  • Dopingin moraalifilosofia, doping-etiikka

Simo Kyllönen, tutkijatohtori, Valtiotieteellinen tiedekunta

  • Dopingin moraalifilosofia, doping-etiikka

Pekka Rauhala, farmakologian dosentti, Lääketieteellinen tiedekunta

  • Lääketieteellinen asiantuntija, Suomen urheilun eettinen keskus SUEK

Olli Norros, professori, Oikeustieteellinen tiedekunta

  • Urheiluoikeus

Jeong-Young Kim, Korean kielen ja kulttuurin lehtori, Humanistinen tiedekunta

  • Olympialaisten merkitys Etelä-Korealle

Ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 2.2.2018: tapio.kovero@helsinki.fi

Ilmoitathan samalla mahdollisista aamiaistarjoilun erityisruokavalioista.

Tervetuloa!

Lisätietoja:

viestinnän asiantuntija Tapio Kovero

tapio.kovero@helsinki.fi

Puh: 050 448 8810

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

viestinnän asiantuntija Tapio Kovero

tapio.kovero@helsinki.fi

Puh: 050 448 8810

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin yliopisto
Helsingin yliopisto
PL 3
00014 Helsingin yliopisto

02941 911 (vaihde)http://www.helsinki.fi/yliopisto

Helsingin yliopisto on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö, joka toimii neljällä kampuksella Helsingissä ja usealla muulla paikkakunnalla Suomessa. Se on toistuvasti maailman sadan parhaan yliopiston joukossa. Helsingin yliopisto on perustettu vuonna 1640.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin yliopisto

Tiedekasvatustoimintaa 15 vuotta Helsingin yliopistossa: oivaltamisen ja onnistumisen iloa tieteestä kaikille!9.2.2018 14:23Tiedote

Tiedekasvatustoiminta Helsingin yliopistolla täyttää 15 vuotta. Juhlavuonna 2018 järjestetään erilaisia yhteisöllisiä tapahtumia ja julkaistaan juhlakirja menneiden vuosien kohokohdista ja innovaatioista. Juhlavuonna tuodaan esille uusia tutkimus- ja kehittämisavauksia sekä kansallista ja kansainvälistä yhteistyötä. Uusien avausten tueksi on avattu uusi Tiedekasvatusrahasto.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme