Helsingin yliopisto

Kutsu toimittajille: Kuka pelkää yksiöitä? -keskustelutilaisuus

Jaa

Kaupunkitutkimusinstituutti Urbaria järjestää keskustelutilaisuuden asuntorakentamisen vaikutuksista kaupunkikehitykseen tiistaina 2.10. klo 16.15. Helsingin yliopiston Tiedekulmassa.

Mitä?  Kuka pelkää yksiöitä? —keskustelutilaisuus
Missä?  Think Lounge, Tiedekulma (Yliopistonkatu 4)
Milloin?  Tiistai 2.10. klo 16.15-18.00

Pienet asunnot ja niiden osuus Pääkaupunkiseudun rakennuskannasta herättivät elokuun 2018 lopulla vilkasta keskustelua niin lehdistössä kuin sosiaalisessa mediassa. Otsikoissa viitattiin niin hellahuoneisiin, kuin kanankoppeihin sekä syytettiin eri osapuolia milloin vääristä faktoista, milloin taloudellisesta ahneudesta.

Helsingin yliopiston Kaupunkitutkimusinstituutti Urbaria haluaa jatkaa tätä keskustelua ja tarjota areenan, jossa kaupunkikehityksen reunaehdoista keskustellaan niin kaavoituksen, rahoituksen, sijainnin kuin asumiskokemuksen näkökulmasta.

Kes­kus­te­le­mas­sa: 

Mari Vaattovaara, HY; Antti Suvanto, HY; Hannu Rossilahti, ARA; Jani Nieminen, Kojamo; Lauri Sipponen, Lidl; Henna Helander, Safa 

Li­säk­si kom­men­toi­mas­sa:

Matti Kortteinen, HY; Anssi Joutsiniemi, Aalto yliopisto; Henrik Lönnqvist, Vantaan kaupunki; Juhana Brotherus, Hypo;

Tilaisuuden juontaa Juha Salmi

Ilmoita tulostasi ennakkoon ilmoittautumislomakeella.

Lisätiedot ja ennakkoon sovitut haastattelupyynnöt:

Viestinnän ja yhteiskuntasuhteiden koordinattori Iiris Koivulehto, 040 564 9886, iiris.koivulehto@helsinki.fi.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin yliopisto
Helsingin yliopisto
PL 3
00014 Helsingin yliopisto

02941 911 (vaihde)http://www.helsinki.fi/yliopisto

Helsingin yliopisto on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö, joka toimii neljällä kampuksella Helsingissä ja usealla muulla paikkakunnalla Suomessa. Se on toistuvasti maailman sadan parhaan yliopiston joukossa. Helsingin yliopisto on perustettu vuonna 1640.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin yliopisto

Entinen ulkoministeri toimi epävirallisena yhteyshenkilönä Suomen ja Eurooppaliikkeen välillä11.4.2019 10:21:07 EESTTiedote

Helsingin yliopiston väitöskirjassa osoitetaan, kuinka Neuvostoliittoa koskeneiden ulkopoliittisten rajoitteiden vuoksi Hjalmar J. Procopén kaltaisen merkittävän yksityishenkilön toiminnalle syntyi sekä tilaisuus että tarve. Omalla toiminnallaan Hjalmar J. Procopé pyrki epävirallisesti turvaamaan Suomen etuja länsi-integraation alkuaikoina. Procopé oli toiminut Suomen ulkoministerinä maailmansotien välisenä aikana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme