Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Kutsu toimituksille: JHL:n edustajiston syyskokous 15.-16.11.2017

Jaa

Median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:n edustajiston syyskokousta 15.-16.11.2017 Cumulus Resort Airport Congress Centeriin (Robert Huberintie 4, 01510 Vantaa).

Kokous alkaa keskiviikkona 15.11. klo 10:00. Liiton puheenjohtajan Päivi Niemi-Laineen työmarkkinakatsaus alkaa noin klo 10:30. 

Torstaina 16.11. klo 12:30-13:45 Palkansaajien tutkimuslaitoksen johtaja Seija Ilmakunnas puhuu edustajistolle aiheesta Julkisen sektorin talouden näkymät ja palkankorotusvara

JHL:n 120-jäseninen edustajisto päättää syyskokouksessaan vuoden 2018 liiton toimintasuunnitelmasta, talousarviosta ja jäsenmaksuista sekä käsittelee yhdistysten tekemiä aloitteita.  

JHL on yksi maan suurimmista ammattiliitoista. JHL:n 220 000 jäsentä huolehtivat suomalaisten hyvinvoinnista, peruspalveluista ja turvallisuudesta monenlaisissa tehtävissä. Heidän alojaan ovat hoito, hoiva, kasvatus, sivistys, ruokahuolto, tekniikka ja infrastruktuuri, liikenne, puhtaus ja kunnossapito, hallinto, vapaa-aika, kulttuuri, turva ja pelastus. JHL:n jäsenet työskentelevät kunnissa, valtiolla, yrityksissä, järjestöissä ja seurakunnissa. Kunta-alalla JHL on suurin henkilöstöjärjestö.

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Kristiina Ahonen, p. 040 530 1774, kristiina.ahonen@jhl.fi 

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Sörnäisten rantatie 23
00500 HELSINKI

010 77031http://www.jhl.fi

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n 220 000 jäsentä huolehtivat suomalaisten hyvinvoinnista, peruspalveluista ja turvallisuudesta monenlaisissa tehtävissä. Heidän alojaan ovat hoito, hoiva, kasvatus, sivistys, ruokahuolto, tekniikka ja infrastruktuuri, liikenne, puhtaus ja kunnossapito, hallinto, vapaa-aika, kulttuuri, turva ja pelastus. JHL:n jäsenet työskentelevät kunnissa, valtiolla, yrityksissä, järjestöissä ja seurakunnissa. Kunta-alalla JHL on suurin henkilöstöjärjestö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme