Työeläkevakuuttajat Tela

Kutsu toimituksille: Tervetuloa koeajamaan eläkejärjestelmä striimattavassa keskustelutilaisuudessa 28.9.

Jaa

Tervetuloa kuulemaan, kun kotimainen eläkejärjestelmämme laitetaan tositestiin keskiviikkona 28.9. Työeläkevakuuttajat Telan keskustelutilaisuudessa!

Mikä on eläkejärjestelmämme päivän kunto? Vieläkö kuusikymppinen kone revittää? Onko huoltotarpeita? Tämä kaikki selviää Työeläkevakuuttajat Telan keskustelutilaisuudessa keskiviikkona 28.9. klo 15:00-15:45.

Keskustelijoina tilaisuudessa ovat taloustieteilijä ja Tukholman yliopiston professori Markus Jäntti, työn ja talouden tutkimuslaitos Laboren johtaja Mika Maliranta ja Telan toimitusjohtaja Suvi-Anne Siimes. Eläkejärjestelmien saloihin meillä ja muualla johdattaa Telan yhteiskuntavaikuttamisen päällikkö Janne Pelkonen. Keskustelun juontaa MTV Uutisten toimittaja Kirsi Alm-Siira.

Koeajon tunnelmiin pääset katsomalla ennakkomaistiaisen YouTube-kanavallamme!

Toimittajat ovat tervetulleita seuraamaan tilaisuutta livestriimin välityksellä tai paikan päällä Sofia Helsingissä (Sofiankatu 4 C, Helsinki).

Ilmoittautumiset Telan viestintäpäällikkö Jenni Heinolle: p. 040 170 4656, jenni.heino@tela.fi

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Video: Ennakkomaistiainen eläkejärjestelmän koeajosta

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Työeläkevakuuttajat Tela
Salomonkatu 17 B
00100 Helsinki

https://www.tela.fi/

Työeläkevakuuttajat Tela on kaikkien Suomessa toimivien työeläkevakuuttajien edunvalvontajärjestö. Telan jäseninä ovat kaikki lakisääteistä työeläketurvaa hoitavat työeläkevakuuttajat.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Työeläkevakuuttajat Tela

Ikääntyneen yhteiskunnan haasteisiin on tartuttava – Tela tarjoaa keskustelunavauksessaan kestäviä ratkaisuja30.9.2022 13:55:20 EEST | Uutinen

Väestön ikääntyminen muuttaa Suomea päivänpolttavien kriisien taustalla. Työeläkevakuuttajat Tela on koonnut verkkosivupaketiksi faktoja ja ratkaisuehdotuksia teemoista, joihin yhteiskunnassamme tulisi kiinnittää huomiota nyt matkalla eduskuntavaaleihin 2023 ja lähitulevaisuudessa. Telan koostamilla kestävillä ratkaisuilla on vaikutuksia sekä eläketurvaan että myös laajemmin koko yhteiskuntaan.

Kyselytutkimus: Noin 80 % suomalaisista kannattaa ansioihin perustuvaa, pakollista työeläkettä28.9.2022 06:00:00 EEST | Tiedote

Suomalaisista 82 prosenttia on sitä mieltä, että eläkkeen suuruuden pitää perustua työuran aikaisiin ansioihin, kuten periaate nykyisessä työeläkejärjestelmässä on. Työntekijän eläkevakuutuksen pakollisuutta kannattaa 78 prosenttia. Tiedot käyvät ilmi Työeläkevakuuttajat Telan Kantar Publicilla teettämästä kyselytutkimuksesta. Merkittävä joukko suomalaisia tuntee kuitenkin kotimaista eläkejärjestelmää heikosti.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme