Työturvallisuuskeskus

KUTSU: Tunnista altistumisriskit - Kansainvälisen työturvallisuuspäivän tilaisuudet 27.4.

Jaa

Työturvallisuuskeskus järjestää viisi Kansainvälisen työturvallisuuspäivän seminaaria 27.4.2018 Espoossa, Kuopiossa, Raumalla, Rovaniemellä ja Vaasassa. Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä aluehallintovirastojen työsuojelun vastuualueiden kanssa.

Kaikissa Kansainvälisen työturvallisuuspäivän seminaareissa on sama teema, Tunnista altistumisriskit. Seminaareissa kuullaan asiantuntijoiden ja työpaikkaesimerkkien avulla, miten työperäisiä altistumisriskejä voidaan hallita. Esillä ovat kemikaalit, asbesti, melu ja sisäilma. Tilaisuuksien sisältö vaihtelee paikkakunnittain.

Työperäisten altistumisriskien arviointi onnistuu ammattilaisten tuella. Seminaareissa tuodaan esille työpaikan ja työterveyshuollon yhteistyön tuomia hyötyjä altistumisriskien arvioinnissa.

Toimittajat ovat tervetulleita seuraamaan tilaisuuksia klo 9-12. Aamukahvi on tarjolla klo 8.30. Tilaisuuksissa on mahdollista haastatella asiantuntijoita ja työpaikkojen edustajia. Rovaniemen seminaaria voi seurata myös webinaarina klo 9-12.

Tilaisuuksien ohjelmat:

Espoo
Dipoli

Kuopio
Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Rauma
Ravintola Juhlahovi

Rovaniemi
Arktikum

Vaasa
Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasa

Ilmoittautuminen tilaisuuksiin:

Tuuli Vattulainen, viestintä, Työturvallisuuskeskus
tuuli.vattulainen@ttk.fi
puh. 050 3028 470

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

kehittämispäällikkö Marjo Uusi-Pantti
Työturvallisuuskeskus
marjo.uusi-pantti@ttk.fi
puh. 040 1458 595

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Työturvallisuuskeskus
Työturvallisuuskeskus
Yrjönkatu 29 C
00100 Helsinki

09 61 6261http://www.ttk.fi

Työturvallisuuskeskus tarjoaa työpaikoille koulutusta, aineistoja ja kehittämispalveluja sekä ylläpitää työsuojeluhenkilörekisteriä. Tavoitteena on parantaa työturvallisuutta, työhyvinvointia ja tuloksellisuutta sekä esimiestyötä ja yhteistoiminnan edellytyksiä. 

Työmarkkinakeskusjärjestöt hallinnoivat Työturvallisuuskeskusta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Työturvallisuuskeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme