Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Kutsu Turun Taide- ja Antiikkimessujen sekä Kädentaitomessujen mediainfoon 15.3.

Jaa

Turun Messukeskuksessa järjestetään 16.-17.3. kokonaisuus, jossa ovat mukana taide ja antiikki sekä kotimainen kädentaito. Tapahtuma keräsi viime vuonna liki 8000 kävijää kahden messupäivän aikana.

Turun Taide- ja Antiikkimessujen ohjelmassa ja näytteilleasettajissa nähdään teemoja mm. nykytaiteesta, talonpoikaisantiikista, keräilystä, nukkekoti- ja nukkeharrastuksesta, vanhoista leluista sekä rahoista. Messuilla on mm. kävijöille suunnattua taide- ja antiikkiarviointia (Stockholms Auktionsverk) sekä huutokauppoja.

Turun Kädentaitomessut puolestaan kerää yhteen kaikki käsitöistä ja käsillä tekemisestä innostuneet. Mukana ovat kotimaiset kädentaitajat, jotka esittelevät valmistamiaan käyttö- ja koriste-esineitä sekä vaatteita ja asusteita.Lisäksi messuilta löytyy runsaasti tarvikkeita ja materiaaleja alan harrastajille.

Messujärjestäjien yhteinen infotilaisuus medialle on päivää ennen messujen avaamista, osastojen rakennusaikana, perjantaina 15.3. kello 11 – n. 12 Turun Messukeskuksen kokoustilassa 4, lounaan merkeissä.

Esiintyjät:

Turun Taide- ja Antiikkimessuilla mm. vanhoja vinyylejä ja erikoisia soittimia.
projektijohtaja Tiina Heiskari, Turun Messukeskus Oy

Käsillä tekeminen – mielen terapiaa, elämäntapa ja ammatti.  
Kädentaidot ja itse tekeminen ovat monille mieluisa ja rentouttava harrastus. Taito ja luomisen intohimo voivat kuitenkin tarjota myös ammatin ja elämäntavan.
messutuottaja Sari Kallio, Mediapro Messut

Messuilla nähdään erikoisten soittimien mielenkiintoinen näyttely. Lisäksi tapahtumassa kuullaan Turun Filharmonisen osaston duo-esityksiä, joissa soittimina erikoisuuksia.
johtaja ja intendentti Inger Jakobsson-Wärn, Sibelius-museo

Jyri Naskali ei heittänyt nyrkkeilyhanskoja naulaan vaan kaulaan.
Rakas laji kulkee Jyri Naskalin mukana edelleen, nyt vain rusetin muotoon ommeltuna. Naskalin nahkarusetti edustaa rohkeutta, unelmien saavuttamista ja toteuttamista sekä suomalaista sisua.
Jyri Naskali, Naskali Leather

Aletangolta savuna ilmaan?
Tekstiiliteollisuus aiheuttaa saman verran päästöjä kuin maailman lento- ja laivaliikenne yhteensä. Onneksi tekstiilien kiertotalous on nousemassa ihmisten tietoisuuteen.
Kati Levola, Aijuu Oy

Turun Numismaattinen seura 50 vuotta. Historiikki yhdistyksen vaiheista julkaistaan messuilla. Seuralta tulee juhlan kunniaksi myös juhlamitali.
Historiikin kirjoittaja, FM Reijo Hinkka kertoo.

Tervetuloa!

Turun Messukeskus Oy

Taina Pärkö-Luotonen, viestintäpäällikkö,
puh. (040) 505 6424, taina.parko-luotonen@turunmessukeskus.fi 
(Pyydämme Ilmoittautumiset tilaisuuteen ystävällisesti 13.3. mennessä)

Lisätiedot messujen sisällöstä:

Turun Taide- ja Antiikkimessut:
Turun Messukeskus Oy, Turun Taide- ja Antiikkimessut,
projektijohtaja Tiina Heiskari, puh. 050 487 2015, tiina.heiskari@turunmessukeskus.fi

http://www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/turun-taide-ja-antiikkimessut/

Turun Kädentaitomessut:
Mediapro Messut Oy, messutuottaja Sari Kallio, puh. 050 328 8835, sari.kallio@mediapromessut.fi

www.kadentaitomessut.fi

Messut ovat avoinna: lauantaina 16.3. ja sunnuntaina 17.3. klo 10-17

Toimittajien ennakkoakkreditointi tapahtumaan http://www.turunmessukeskus.fi/medialle/akkreditointi/

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Messukentänkatu 9-13
20210 Turku

vaihde 02 337 111http://www.turunmessukeskus.fi

Turun Messukeskus Oy on messu- ja näyttelytoimintaa harjoittava palveluyritys, jonka liiketoimintaan kuuluvat messujen ohella tilojen vuokraus erilaisia tapahtumia, kongresseja ja messuja varten sekä näihin liittyvän tekniikan ja osaamisen markkinointi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Kutsu Piha & Puutarha -messujen ja Mökki & Meri -messujen infoon 29.3.22.3.2019 13:05:24 EETKutsu

Suosittu Piha & Puutarha -messut yhdessä Mökki & Meri -messujen kanssa avautuu 29.-31.3. Tällä kertaa yleisö pääsee tutustumaan mm. suosiotaan kasvattaviin ilmakasveihin, vanhojen puutarhojen omenoihin, terassi-istuttamisen trendeihin ja kattopuutarhaan. Messuilla mitellään taitoja kukkien sidonnasta ja mm. tehdään hankintoja tulevaa kevättä ja kesää varten. Messujen koristelussa ja rakentamisessa on apuna noin 70 oppilaitoksen edustajaa.

Life Science Live 15.-16.5.2019 - Tekoälyn ja hyvinvoinnin yhdistäminen kokoaa alan kansainväliset huippuosaajat Suomeen27.2.2019 11:05:14 EETTiedote

MEDIATIEDOTE 27.2.2019. Life Science Live 15.-16.5.2019 kokoaa lääketieteen ja terveydenhoidon tutkimusyhteisöt ja yritysmaailman Turun Messukeskukseen. Kansainvälisen ammattilaistapahtuman keynote-puhujia ovat mm. Perkin Elmerin Vice President Karen Madden, IBM:n globaalin Life Science Industryn johtaja Andrew Fried ja European Institute for Innovation through Health Data -organisaatiota johtava Dipak Kalra.

Varsinais-Suomen suuret rakennusmessut 8.-10.2. – Messutalo ja uutuudet houkuttelevat remontoijia ja rakentajia messuille Turkuun8.2.2019 10:31:44 EETTiedote

Rakenna & Sisusta -messut tuovat Turun Messukeskuksen 8.-10.2. täyteen rakentamisen ja remontoinnin tuotteita ja palveluita. Viikonlopun aikana Turun Messukeskuksessa järjestetään mm. rakentaja- ja remonttikouluja (Prkk ry) sekä ammattilaisille suunnattu Lounais-Suomen Rakennuspäivä. 2019 tulee olemaan alueella vireän rakentamisen aikaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme