Kustannusosakeyhtiö Otava

KUTSU Uutuuskirja kuvaa kaikkien aikojen kokeneimman MM-kuskin Jari-Matti Latvalan elämää rallimaailmassa ja sen ulkopuolella

Jaa

Riikka Smolander-Slotten uutuuskirja Jari-Matti Latvala - Elämän erikoiskoe julkaistaan 01.10.2020. Toimittajat ovat tervetulleita kirjan julkistamistilaisuuteen pe 2.10. klo 16. Kirjasta järjestetään myös live-striimi julkistamispäivänä 1.10.2020.

Jari-Matti Latvala (s. 1985) on kaikkien aikojen kokenein kuski rallin MM-sarjassa. Rallimaailman ehdoilla elänyt Latvala on yltänyt viisi kertaa palkintokorokkeelle MM-sarjan kokonaiskilpailussa.  

Avoimen sorateiden sankarin uralle on mahtunut niin voitonhetkiä kuin myös karvaita tappioita ja katkeria pettymyksiä. Suurin unelma, rallin maailmanmestaruus, on saavuttamatta. Ralli on antanut, mutta myös ottanut. Ihmissuhteet ja tavallinen arki ovat jääneet urheilu-uran jalkoihin. Hehkuttavat otsikot ovat vaihtuneet skandaalilööppeihin. Elämän erikoiskoe kertoo paitsi Latvalan urasta ja elämästä rallimaailmassa myös siitä, millainen ihminen löytyy rallihaalarin sisältä. 

Riikka Smolander-Slotte on liikuntatieteiden maisteri, liikunnanohjaaja ja kokenut urheilutoimittaja, joka on työskennellyt koko uransa, lähes 20 vuotta Yle Urheilussa. Kirjoittamista opiskelevaa Smolander-Slottea kiehtovat urheilun tarinat, suuret tunteet ja ihmiset urheilusaavutusten takana.  
J-M Latvala - Elämän erikoiskoe on hänen esikoisteoksensa. 

 

Julkistamistilaisuus 2.10.2020  

Toimittajat ovat tervetulleita kirjan tekijöiden järjestämään julkistamistilaisuuteen ravintola Mamma Rosaan (Runeberginkatu 55, Helsinki) perjantaina 2.10.2020 klo 16 alkaen. Tilaisuudessa on mahdollisuus kuvata. Koronarajoitteiden vuoksi vain rajallinen määrä toimittajia mahtuu mukaan. Ilmoittautumisia pyydetään 23.9. mennessä.  

Ilmoittautumiset: riikka.smolander@yle.fi  

 

Striimi 1.10.2020 

Toimittajat ovat tervetulleita seuraamaan Jari-Matti Latvalan ja Riikka Smolander-Slotten live-keskustelua kirjasta 1.10. Kello 18-18.30 osoitteessa  facebook.com/otavankirjat. Live-tilaisuudessa on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Tilaisuus on avoin kaikille. Tilaisuudesta jää tallenne, joka on katsottavissa samassa osoitteessa myös myöhemmin.  

  

Arvostelukappaleet: arvostelukappale@otava.fi 

PDF-vedokset, haastattelupyynnöt ja lisätiedot: adele.couavoux@otava.fi  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Lataa
Jari-Matti Latvala Riikka Smolander-Slotte Kuva Niclas Mäkelä 2020
Jari-Matti Latvala Riikka Smolander-Slotte Kuva Niclas Mäkelä 2020
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Kirveitä, moottorisahoja ja saunoja − 17.9. ilmestyvä Guinnessin ennätystenkirja kutsuu tutkimaan maailmaa15.9.2020 09:12:00 EESTTiedote

Legendaarinen Guinness World Records 2021 on taas täynnä uskomattomia ennätyksiä. Pandemiasta huolimatta vuoden aikana Guinnessille saapui 32 986 ennätyshakemusta eri puolilta maailmaa − noin 90 ennätystä päivässä. Julkaistujen ennätysten joukossa on useita suomalaisennätyksiä. Esimerkiksi pääministerimme Sanna Marin pitää hallussaan nuorin pääministeri virassa -ennätystä.

Tunteet ovat työyhteisöille voimavara – vanhat ajatusmallit joutavat romukoppaan Camilla Tuomisen suositussa uutuuskirjassa15.9.2020 08:30:00 EESTTiedote

“Mitä hyötyä tästä tunnejutusta on, kun meillä on tuhat tärkeämpää asiaa kuin se, että jollain tyypillä on nyt pikkasen paha mieli?” Camilla Tuominen tuulettaa työ- ja tunne-elämään liittyviä ajatusmalleja suositussa uutuuskirjassaan Tunteet ei kuulu työpaikalle. Uutuuskirjasta otettiin toinen painos vain viikko ilmestymisen jälkeen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme