Suomen Yrittäjät

Kutsu: Valtakunnalliset yrittäjäpäivät 24. - 25.9.2021

Jaa

Mitkä ovat yrittäjien tunnelmat, kun koronakriisistä vähitellen noustaan? Mitkä yritykset palkitaan? Mitä kaikkea huippupuhujilla on yrittäjille kerrottavana?


Kutsumme toimittajanne ja kuvaajanne seuraamaan Suomen Yrittäjien Valtakunnallisia yrittäjäpäiviä Jyväskylän Paviljongissa 24. - 25.9.2021. Tapahtuma järjestetään koronaturvallisesti, joten yrittäjiä uskaltautunee paikalle paljon eri puolilta Suomea.

Tiedotustilaisuus perjantaina 24.9. klo 10

Tilaisuus alkaa perjantaina 24.9. medialle tarkoitetulla tiedotustilaisuudella klo 10. Tiedotustilaisuus järjestetään Jyväskylän Paviljongin mediatilassa. Yrittäjille ajankohtaisista asioista kertovat Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Petri Salminen ja toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen. Tapahtuman käytännön järjestelyistä kertoo Keski-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Sanna-Mari Jyräkoski.

Huippupuhujilta yrittäjille vinkkejä

Perjantaina ja lauantaina Valtakunnallisen yrittäjäpäivien lavan valtaavat huippupuhujat, esimerkkeinä jalkapallomaajoukkueen EM-kisoihin valmentanut Markku Kanerva ja Etelä-Pohjanmaalta maailmanmaineeseen ponnistanut Jarno Laasala. 

Tutustu ohjelmaan tästä.

Lauantai-illan gaalassa palkitaan yrittäjiä

Tapahtuma huipentuu lauantai-illan Yrittäjägaalaan. Päähuomion gaalassa vievät yrittäjäpalkinnot: illalla ratkeaa, mitkä yritykset palkitaan Valtakunnallisella yrittäjäpalkinnolla, Vuoden yksinyrittäjä -palkinnolla ja Vuoden nuori yrittäjä -palkinnolla.

Ilmoittautuminen, majoitustoiveet ja rekisteröityminen

Ilmoittautumiset Keski-Suomen Yrittäjien viestintäpäällikölle Katja Hyytiälälle: katja.hyytiala@yrttajat.fi, p. 050 374 1617.

Tapahtumapaikalla median edustajat rekisteröityvät ilmoittautumispisteessä.

Tietoa majoituksesta, käytännön järjestelyistä, kokoustilasta jne.:
tapahtumakoordinaattori Anne Eronen, Suomen Yrittäjät, p. 050 4088 460, anne.eronen@yrittajat.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Suomen Yrittäjien tapahtumakoordinaattori Anne Eronen, anne.eronen@yrittajat.fi, p. 050 4088 460

Keski-Suomen Yrittäjien viestintäpäällikkö Katja Hyytiälä, katja.hyytiala@yrttajat.fi, p. 050 374 1617

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Yrittäjät
Suomen Yrittäjät
Käynti: Maistraatinportti 2 / Posti: PL 999
00240 HELSINKI

09 229 221 (vaihde klo 8.00-16.00)http://www.yrittajat.fi

Suomen Yrittäjät on jäsenmäärältään elinkeinoelämän suurin, 115 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö, joka ajaa Suomen pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Jäsenyrityksistä 50 000 on työnantajayrittäjiä. Ne työllistävät yrittäjät mukaan lukien noin 660 000 henkilöä. Työllistämisluku perustuu vuonna 2019 yhdessä Tilastokeskuksen kanssa tehtyyn laskelmaan. Yrittäjäjärjestön toiminta rakentuu 379 paikallisyhdistyksestä, 20 aluejärjestöstä ja 61 toimialajärjestöstä. Lisätietoa: www.yrittajat.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Yrittäjät

Yritysten perintäkuluille tulossa rajat - ”Aivan erinomainen asia”17.9.2021 16:56:13 EEST | Tiedote

Oikeusministeriön työryhmä ehdottaa, että yritysperinnässä asetetaan euromääräiset kulukatot perintäkuluille. - Tämä on aivan erinomainen asia, sillä vuosien varrella lukuisat pienyritykset ovat joutuneet maksamaan huomattavan korkeita kuluja lainsäädännön puutteellisuuden vuoksi, johtaja Janne Makkula Suomen Yrittäjistä iloitsee. Suomen Yrittäjät on jo pitkään vaatinut, että suuriin perintäkuluihin on puututtava.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme