Jyväskylän yliopisto

Kutsu: Vararehtori Marja-Leena Laakson mitalikahvit opiskelijaurheilijoille

Jaa
Kutsu medialle Ma 17.4.2023 klo 15.00-16.00, Villa Rana, Blomstedtin sali

Jyväskylän yliopiston vararehtori Marja-Leena Laakso kutsuu koolle yliopiston menestyneitä urheilevia opiskelijoita. Viime vuonna arvokisoissa menestyneitä urheilijoita löytyy yliopistosta iso joukko, runsaasti myös muista kuin liikuntatieteellisestä tiedekunnasta. Kutsuttuna on MM-, EM- ja SM-kisojen mitalisteja ja osallistujia. Opiskelijaurheilijoita on ilmoittautunut tilaisuuteen 40.

Vararehtori Laakson emännöimässä tilaisuudessa huomioidaan tänä vuonna erityisellä tunnustuksella liikuntaseura Liikunnan Riemu sekä Jyväskylän yliopiston opiskelijoiden EM-jalkapallon edustusjoukkue, joka vuodesta toiseen on kansallinen mestari ja Suomen edustaja opiskelijoiden EM-kisoissa.

Laakso haluaa onnitella ja kannustaa menestyneitä urheilijoita ja samalla keskustella urheilun ja opiskelun yhteensovittamiseen liittyvistä kysymyksistä. Tilaisuuden liikunnallisesta ohjelmasta vastaa Kampuksen Koonnon tanssiryhmä.

Lisätietoja:

Yhteiskuntasuhdepäällikkö Anu Mustonen, puh. 050 564 9022, anu.mustonen@jyu.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Jyväskylän yliopisto
PL 35
40014 Jyväskylä

http://www.jyu.fi

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan yliopiston kauniilla puistokampuksella sykkii monitieteinen ja moderni tiedeyliopisto – ihmisläheinen ja dynaaminen yhteisö, jonka 2500 asiantuntijaa ja 15 000 opiskelijaa etsivät ja löytävät vastauksia huomisen kysymyksiin. Jyväskylän yliopisto on ollut tulevaisuuden palveluksessa jo vuodesta 1863, jolloin suomenkielinen opettajankoulutus sai alkunsa täältä. Voimanlähteenämme on moniarvoinen vuoropuhelu tutkimuksen, koulutuksen ja yhteiskunnan välillä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta – sytytämme taidon, tiedon ja intohimon elää viisaasti ihmiskunnan parhaaksi. www.jyu.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopiston sosiaalityön tutkimukseen yli miljoonan rahoitus6.6.2023 09:35:14 EEST | Tiedote

Sosiaali- ja terveysministeriö myönsi nyt neljättä kertaa rahoitusta sosiaalityön yliopistotasoisille tutkimushankkeille. Ne vahvistavat sosiaalityön tutkimusperustaista työkulttuuria ja huomioivat hyvinvointialueet sosiaalihuollon keskeisenä toimintaympäristönä. Jyväskylän yliopisto koordinoi kahta hanketta ja on partnerina kahdessa hankkeessa, kaikkiaan yli 1 100 000 euron yhteissummalla.

Väitöstutkimus kokoaa yhteen pedagogisia ratkaisuja kehitysvammaisten oppilaiden opetuksen tueksi2.6.2023 11:02:13 EEST | Tiedote

KM Lauri Räty tarkasteli väitöstutkimuksessaan kehitysvammaisten oppilaiden opetukseen liittyviä pedagogisia ratkaisuja. Tarkastelun kohteena olivat kansainvälisiset tutkimusartikkelit, suomalaisten opettajien kirjoittamat oppilaiden henkilökohtaisen opetuksen järjestämistä koskevat asiakirjat (HOJKS) sekä yhden perusopetuksen pienryhmän oppituntien videotallenteet.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme